50

Анонимен

преди 3 месеца

Уж "академик", а всъщност се оказа по-глупав и от наркобойко

49

К.Вътев

преди 3 месеца

Нашето правителство слага аржентинско говеждо в кренвиршите които правим! Земеделците да ядат кренвирши!

48

Анонимен

преди 3 месеца

Бг-народ ви мрази , БЕЗПЛАТНО , ПРОДАЖНИ ПсЕТъ !

47

Valio

преди 3 месеца

Този цайсатко не е ли нагъл,лъжец и крадец?????За тебе и шайката ти трябва незабавно да влезнете в затвора.Как може да си толкова нагъл лъжец и да приемаш афганистанци и сирийци за да се надупищ на скапаните австрийци.Нагло лъжеш българския народ.Идва някакъв си бивш англичанин и ти наглецо хем виждаш,че Русия е напред във всички фази на войната и говориш глупости,че украйня ще спечели.А пък после ти дупедавецо да му мислиш,когато руснаците те подгонят.

46

чИчЕ Шорош

преди 3 месеца

Асоциация-"Прозрачност без граници"-Подписаният соросоиден документ ще е продължение на основната линия на ГЛОБАЛИЗМА у нас.Той ще ни даде възможност да пренесем ноу хау и практически инструменти за популяризиране на Гей парадите и неолибералните ценности и порядки в нашата страна обясни Денков.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Добре тръгнахте , лошо завършихте !

44

Земеделец

преди 3 месеца

засегнал си най-вече чушките

43

Анонимен

преди 3 месеца

До кога ще продавате България ?Нямам други вАпроси !

42

БГ

преди 3 месеца

0ххлююювв!

41

БГ

преди 3 месеца

***, кажи защо са свалили вчера мигрант с белезници от самолета?! Престъпници ли ще хрантутим?! И защо изобщо са тук, след като по НК незаконо влезлите в страната са нарушили закона и следва затвор и екстрадация?! Б***си националнитв предатвли сте!

40

ДО ДЕНКОВ И ВИНЕТУ

преди 3 месеца

УПРАВЛЕНИЕТО ВИ НИ Е ДОКАРАЛО ДО НАЙ БЕДНИТЕ В ЕВРОПА И В ЕДНО ОТ НАЙ ЗАСТАРЯВАЩО НАСЕЛЕНИЕ В СВЕТА! КАКВО ДА ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ! А ПРО СТИЯ НАРОД ПАК ВИ ИЗБИРА ЛИ ИЗБИРА...

39

Анонимен

преди 3 месеца

Не ни разсмивайте , как беше :'' Борисов няма да съди Про100Кирчо " , ''Про100Кирчо няма да съди Борисов'' ... За какви ни вземате , засрамете се !А нещо И за Галя от посолството , или това са подробности !?

38

Алоо...

преди 3 месеца

Мразят ви. Просто и ясно. В момента, вие обслужвате само господарите си за сметка на българският народ. Не е имало по- мразено правителство от 89-та насам.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Пич , за да стоиш все някакси по-сериозно не бръщолеви глупотевини , засегнахте им интересите , вярно , но с регламентиране внос от Украйна , зелена сделка , въглеродни измишльотини , а такива неща не е добре да се говорят .

36

Анонимен

преди 3 месеца

Ники иска да пътува, тропа с краче за външен министър.

35

Тоз човек как има

преди 3 месеца

съвестта да бращулеви подобни глyпости? "Спряхме тва!", "Пресякохме другото!" - ще речеш, че цъфтим и връзваме тука, а всъщност висока инфлация (която продължава да расте), бясна спекула с цените на всичко, невиждани до сега кражби на държавни средства и абсолютно нагла злоупотреба с власт. И тоя, говори за "постижения"?! Постижения може да се считат за външната политика на САЩ, но за нас са пълна трагедия.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Г-н Денков , не се правете че НЕ са около вас !

33

Анонимен

преди 3 месеца

Денков, вие сте най-престъпното управление от 35 години насам!

32

Анонимен

преди 3 месеца

Щом тошковците вият срещу Денков значи всичко е точно!

31

Ха-ха-ха

преди 3 месеца

Така се отлепихте Денко от корупционното дъно, та от голямо "отлепване" се залепихте в сглобка с тези, срещу които уж се борихте, а именно Борисов и компания и глиганът от Сараите, срещу който цяла година лумкахте и думкахте под прозорците на Орешарски, щото предложил същия за шеф по сигурността!