194

Анонимен

преди 4 месеца

Членка е на ГЕРБ.

193

Анонимен

преди 4 месеца

Много малка е отговорността, предвидена за собственикана колата (ако тя не е на Катрин). Който може да си позволи да има такъв скъп автомобил, за него глоба в размер 2000 лв е нищо. Всеки който си преотстъпва колата някому, трябва да мисли и да преценява. Момиче, което така карнавално си е надуло устата с химикали, колко акъл и отговорност може да има? Тя за себе си не може да отговаря, а хване ли волан на толкова мощна кола, какво ще стане? Все едно, че са й дали опасно оръжие в ръцете.

192

Анонимен

преди 4 месеца

И какво като я знаят всички в момента , след три дни всички ше я забравят. Но тя ще остане без скъпия си автомобил,без книжка и ще си има някоя друга санкция. За всичко трябва малко мозък. Да направи си реклама, но какво печели и какво губи е въпроса.

191

Анонимен

преди 4 месеца

... ми, толкова ви е акълът, там, в училище - вместо да трупате знания и да полагате основи на бъдещето, следвате нещо изкуствено, шмъркащо и газещо правила.... Боже, пази България!

190

Анонимен

преди 4 месеца

Иначе симпатично дете, но без мозък. Чалгата, парите ,алкохола и наркотиците не прощават.

189

ЙОРДАНОВ МС

преди 4 месеца

Проститутката е за затвора, едва ли има две мнения!

188

Анонимен

преди 4 месеца

Съветвам всички фенове да направят същото ,като това симпатично момиче.Така ще има повече пари за пенсии, пътища и.т.н. Този автомобил струва поне 200 хиляди лева. Освен това няма да има и книжка госпожичката. Наркотиците, алкохола и парите в тази възраст изпиват акъла на хората и те стават опасни за околния свят.

187

Анонимен

преди 4 месеца

Мъ кво значи ..."я харесват и следват"..За кое да и завиждаме...То колкото и "тунинг" да слагаш на москвича - то Ферари няма как да стене..От село можеш да излезеш ам СЕ Л СКОТО НЯМА КАК ДА ТИ ГО ИЗКАРАТ ДОРИ И КАТО ТИ ИЗБИЯТ ЗЪБИТЕ

186

Анонимен

преди 4 месеца

много е готина и всички от училище я харесват и я следват в инстаграм. умрете от завист завистници

185

наблюдател

преди 4 месеца

Долно същество, което с катерицата напред си живурка добре, оправяйки подобни на нея нацепени батки, занимаващи се с престъпна дейност.

184

алоо Днес

преди 4 месеца

Вместо да пишете през един час за таа ***, като журналисти, вижте как пристигат днес два самолета с афганистанци и всекаква друга твар сле полягането на т.н. "академик" Денков!!

183

мак

преди 4 месеца

Мис куха лейка ще се измъкне, спор няма. Ще плати 5 лв и дотам. Дано не убие някого в бъдеще.

182

Хсха

преди 4 месеца

До Браточка. И щангистите :)

181

Анонимен

преди 4 месеца

Каква футболна драма, драги зрители. Проблем номер едно на държавата. Всички наши мисли са с Мис Силикон. Стискаме палци.

180

Браточка

преди 4 месеца

Не може да е дрогирана, тренира бокс! Силиокна е боксов еърбег - всички големи боксьорки имат такъв!

179

Факъра

преди 4 месеца

Отрежете и гъделичника на тоя пропаднал минgил.

178

Анонимен

преди 4 месеца

Понеже много време ни занимават с една изключително npocта naча, силно се надявам следващата и последна новина за това недоразумение е как я тормозят и онождaт в затвора....след което да потъне в забвение! Не трябва да се правят известни някакви безмозъчни ***!!!

177

Анонимен

преди 4 месеца

В Сливенския затвор ще й спукат силикона!

176

Анонимен

преди 4 месеца

Като каза "ако бяхме нормална държава" и се замислих, такова нещо като се случи в Южна Корея и виновника го разкостват, цялото общество се обръща срещу него, никой не иска да работи с него и бързо се превръща в беден аутсайдер. А у нас подобни индивиди само печелят повече слава с такива изпълнения. А пък, за незапознатите, Южна Корея също е под влиянието на САЩ като нас... Изводът е, че явно не е проблемът под какво влияние сме, а е в нас самите...

175

Друсаното куче

преди 4 месеца

Ха ха ха ха