129

Анонимен

преди 8 месеца

Велика Мисирка - тип Силиконови Уста с 265 км скорост играе чалга - представеща просперитета на скоростта за градени закони от народното събрание по улиците и никой не иска да й плати за тия чалгарски успехи!

128

Анонимен

преди 8 месеца

Не знам кой е депутата, ама скоро ще го намерят и ще му искат да подава оставка. И наглата к-ва ще яде як пердах!

127

Аз

преди 8 месеца

Такъв тип хора си мислят, че им се дразним, защото завиждаме, бъркаме им се в живота и т.н. Не бе! На никой не му пука, че взимате наркотици, ако си прережете вените, че карате Мерцедес (и аз карам Мерцедес, но според ограниченията). Проблемът е, че можете да убиете невинен, ако знаехме, че можете само вие да се затриете нямаше въобще да ни дреме! И оная Диона (която я чух за първи път вчера) не било наша работа какво прави. Да, не е наша работа! Когато си топлиш хероина на лъжица У ВАС!

126

Анонимен

преди 8 месеца

Всички от МВР, прокуратурата са с такива стикери, дори жените им, познайте и дали ги глобяват, никой няма право да се пери с каквито и да е стикери, особено фалшиви!

125

Анонимен

преди 8 месеца

Кой ти тури силикона :)))

124

Анонимен

преди 8 месеца

До оффф - Ами, като е кухо в главата, какво друго да прави?

123

оффф

преди 8 месеца

Тази какво се фука, сякаш само тя има кола, само тя може да кара, сяка е открила някакво неземно действие...., нищо интересно, само пагубна загуба на разсъдък и нисък морал, като за ...

122

Анонимен

преди 8 месеца

Преди две години вадих едни трима хубавци от един скъп мерджан по таван на 20 метра от пътя, ама тази е доста гнусна и няма да си цапам ръцете.

121

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 128 - Няма нужда от силиконов мозък, ще върши същата работа, колкото и силиконовите гърди. Има ги, ама силикон, има силиконов мозък, ама не е като естествения, не мисли, само е запълнено празното място.

120

Анонимен

преди 8 месеца

Хубаво са измислили силиконови гърди, когато някоя има липси да си ги попълни, ама кога ще измислят силиконов мозък? Това е по-спешно!

119

Венеролог

преди 8 месеца

Дано си е измила гъбичасалия *** преди да се качи в немското произведение на изкуството.

118

Анонимен

преди 8 месеца

До Пример за младите. Аз съм сигурен, че има "вишу".

117

Монк

преди 8 месеца

Пропаднала държава с ширещо се беззаконие и кофти п***и!

116

Горкия Мерцедес

преди 8 месеца

Мерцедеса ако имаше свободна воля и автономен режим - щеше да се засили и да скочи от виадукта на хемус. Тази буквално е взета от някоя ромскa махла.

115

Анонимен

преди 8 месеца

само ще вметна "deepfake" съществува и видеото не значи нищо...

114

Анонимен

преди 8 месеца

Жалка е не само тя, но и мъжете (които очевидно имат възможности) и са на същия акъл, че да и дават да шофира скъпи автомобили. Това да дадеш на неква откровена пpocтитутка скъп автомобил е чист мазохизъм и подритване на късмета. А хората, които си подритват късмета така, обикновено не са се потрудили за успехите си. За което рано или късно идва и сметката - вижте един Копейкин например. 4 години на гребена на вълната, но вчера му излезе сметката, чаршаф. Не е само той.

113

Анонимен

преди 8 месеца

До Балканец да, като почнат да се възмущават по коментарите разни хора как това не било редно и разни такива. Все едно не знаят, че всъщност това е нормалното тука

112

Анонимен

преди 8 месеца

Мис *** 2022 , пълно е с такива еднодневки.

111

Балканец

преди 8 месеца

Аве нали сме в България ве, тука си правиш квото си искаш и никой нищо не може да ти каже, тва всеки го знае

110

Закривай

преди 8 месеца

Мила моя майно льо... държавата на дионите, мис силиконите и семерджиевците. Я да я спре полицията и да и бръкне да види кво има в носа, ооо ама тя не може - жината е с депутатски стикер. Припадам