252

Анонимен

преди 4 месеца

Търси си златото във фирмите концесионери на златните залежи на България. И видиш ли там няма руски фирми за съжаление или за радост, не знам какво й се иска на нежната ти русофобска душа.

251

Анонимен

преди 4 месеца

Никога повече под Руски бутуш! Никога!

250

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 265 Търси си златото в Лондон. Питай нашите 6e3pogHuцu от парламента, защо не искат да си го приберат. Аман от ge6uлu.

249

Анонимен

преди 4 месеца

Ха-ха а! Кремълският режим доказва фашистката си същност! Досега избиваше своите поданици с азиатски произход, сега се нахвърли на азиатци, живущи извън руската територия! Руски расисти!

248

АНГЕЛ

преди 4 месеца

И дори и да е така кво от това. Само Украйна ли могат да взимат чужди наемници. Още повече че 100% от Руската армия в Украйна се състои от професионални войници наемници. Няма наборници. Има едни 20-30% запасняци доброволци от Донбас с Украиндки паспорти които се бият за освобождението си

247

Анонимен

преди 4 месеца

Ленин замълча и започна да попълва с цветен молив рисунка, която, доколкото разбрах, изобразяваше висока кула с много прозорци и каза: Само в България има много Злато събирано с хилядолетия от Ковбоите - селяните с което ще можем да си позлатим дворците. Сталин като чу това и през 1944 влезе със свойте войски в Българската земя и обра златото и земите на Българските Ковбои - селяните!

246

Анонимен

преди 4 месеца

Русофоби победителите не ги съдят! Русофоби победителите винаги имат право. Русофобииииии защо ни вкарахте в този бардак? За да си измиете ръцете с: "Народа така пожела", ли?

245

НОРД ЕСКИМОС ЮРЪП Е

преди 4 месеца

РАЗНИ КЪРВАВИ ГЕНОЦИДНИ УГРОФИНСКИ,ГЕРМАНСКИ,СЛАВЯНСКИ ОКУПАТОРИ НА СКАНДИНАВСКИЯТ ПОЛУОСТРОВ МОМЕНТАЛНО ДА ГО ВРЪЩАТ НА КОРЕНЯЧКАТА ЕВРОПЕЙКА ЕСКИМОСКАТА ОТ ИСЛАНДИЯ БЬОРК Да не Ви нападне за отмъщение с гей,гей,гей,гей,гей.............не бе ГЕЙЗЕРИ беше

244

Анонимен

преди 4 месеца

Забраниха референдум за АЕЦ, въпреки че имаше над 800 000 подписа! Забраниха референдум за лева, въпреки че имаше над 600 000 подписа и той вика напротив искаме референдум за НАТО и ЕС. Затова и Тиквата и Шиши днес са най-големите евроатлантици, какво ли се чудя!

243

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Путин направи Росия за резил пред целият свят. Две години водят "специална аперация" срещу многократно по-слаб противник, резултатът - на някой места линията на контакт не е мръднала и с 1 метър от инвазията на Крим и Донбас през 2014 година! Ветераните на руската армия дадоха фира още в първите 3 месеца. Първа Танкова Бригада, която беше предназначена да неутрализа НАТО по земя, отиде за скрап. Сега пращат затворници и непалци. Затова китайците са нарекли Росия "меката гъска".

242

Анонимен

преди 4 месеца

До митът за протоукритеВсички имат митове. Руснаците примерно викат, че били славяни - като те не са славяни, а викинги. В цялата им история имат само един цар, който е бил руснак всичко друго са немци.

241

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 251 Това го кажи на русофобите, нали те от него вземат газ! Отправил съм въпроса към русофобите, не да ми връщаш отговор към мен. И ако си русофоб и ми даваш такъв отговор, то от това по нагъл отговор няма!

240

Анонимен

преди 4 месеца

До 249Монголците завладяват и двете, но след разпадането на Златната орда, Кралство Рус е)))Кралство Рус никога не е завладявано от Златната орда. Крал Данило(основателят на Лвов) го играе ту съюзник на Златната Орда, ту съюзник на Литовци. Кралската титла получава от папата с условие да се организира кръстоносен поход срещу Ордата. Такъв поход не е организиран поради липса на желаещи звкл. и Данило.

239

Анонимен

преди 4 месеца

Ленин: "Хората са страхливи животни, които се нуждаят от господари без скруполи!"

238

Анонимен

преди 4 месеца

БРАТЯ БЪЛГАРИ- РУСОФИЛИ ФАШИСТКА РУСИЯ ВИ ОЧАКВА ПОСЛЕ НА ФРОНТА В ТАЯ ДЪРЖАВА ДЕТО Я НЯМА...

237

Анонимен

преди 4 месеца

КОГДА ДУЧЕТО КАЖЕ ЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА УКРАЙНА И БГ РУСОФИЛИ СА СЪГЛАСНИ С НЕГО- НЕ Е ЛИ НАЙ ДОБРЕ ДА ЗАМИНАВАТ ЗА ФАШИСТКА НАЦИСТКА РАША, ЗА ДА НЕ СЕ ТРОВЯТ ТУК С НЕСЪГЛАСНИТЕ БЪЛГАРИ С ФАШИСТКИТЕ ОПОРКИ НА РУСКИТЕ ФАШИСТИ- БРАТЯ, МОСКВА ВИ ЧАКА- А ПОСЛЕ НА ФРОНТА И СТАЯ В КОМУНАЛКА.

236

Истината 2

преди 4 месеца

... се обособяват в държава, наречена Казашки Хетманат, която става васална на руския цар. По времето на Петър Велики името Московска Рус е заменено с Русия, а малорусите са наречени с полското украинци, за да се подчертае, че между тях и московските руси няма разлика. Постепенно васалното положение на Хетманата е унищожено и по времето на Екатерина напълно губят своята незавимост. В началото на 19-ти век писателят Тарас Шевченко дава началото на модерния украински национализъм.

235

Анонимен

преди 4 месеца

...ДУЧЕТО КАЗА В ОНОВА ИНТЕРВЮ ЧЕ ДЪРЖАВА УКРАЙНА НЯМА И СЕГА РУФИЛЯ ГО ПОВТАРЯТ- УТРЕ МОЖЕ ДА ПОВТАРЯТ ЧЕ ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ НЯМА- КОЙ ДА ЗНАЕ- РУСОФИЛЯ

234

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 248 Ами искате, ама няма такъв. Напротив вика искаме. Ами ади. Няма проблем, каквото каже народа, демократично, културно, цивилизовано. Напротив вика искаме! Ххахахаха!

233

Анонимен

преди 4 месеца

До 247Русофобииииии, Алиев по-добре ли е от Путин! ))))Същият е, и затова двамката са в перфектни отношения.Путин и затова го подкрепя в конфликта с Армения.