209

До Силвия

преди 8 месеца

И на мен! От - 5....

208

Анонимен

преди 8 месеца

Славянството отива към заличаване! Независимо Тръмп, или Байдън ще е президент!

207

Анонимен

преди 8 месеца

До Сът Утопия. Обединението всъщност слабото място на ЕС.

206

Силвия

преди 8 месеца

След интервюто с Тъкър Карлсън, Путин ми стана двойно по-симпатичен.

205

Сът

преди 8 месеца

До Точно обратното. Това имам впредвид. Не се знае Урсула от кой е вербувана и за кого играе! Трябва да се следва логика. Трябва народите да изчистят Европа от такива политици,а те правят обратното. Делят се и мислят,че руснаците са по-добрата страна,но грешат! Не може 20 години да си президент и да няма по-добър от теб.просто не може. Фанатизъм и диктаторство. Всички,които сме били по Европата знаем,че и най-бедния град там е в пъти по добре от средностатистическия руски такъв! Защо ли?

204

Анонимен

преди 8 месеца

Руски фашисти разиграват медийни игрички Успех!

203

off

преди 8 месеца

До Анонименпогледни картата на САЩ и намери щата Америка(или обратно, както искаш), после осмисли какво ти казвам и не се излагай

202

Време е

преди 8 месеца

Зеленски да отвори широко вратите за руските войски, които да изчисят чуждестранните наемници, нацизираните елементи, които също го държат на каишка и да го освободят от това бреме президент на Украйна. Украйна е руска и винаги ще бъде руска. СЛАВА НА РУСИЯ!!!!!

201

Анонимен

преди 8 месеца

До Мда Урките немат традиции във войната мен, как да воюват, като са новоизлюпена нация на 30 години :)) Иначе си прав за Америка, че тя само се прави, че уж им оказвала подкрепа, но едно е Йемен и Ирак, друго е в Европа :)))

200

Сът

преди 8 месеца

Не съм мюсюлманин ест. Това имам впредвид,че тази ислямизация е част от план на Москва за дестабилизиране! Само помисли ,колко са близки Русия с източните арабски страни и как се работи в тази посока. И точно това имам впредвид да се обединим! Ние сме част от Европа,Русия е 85% в Азия! На два континента сме. Не напразно сумати руснаци живеят на Запад. Трябва да работим за нашето добро,не за чуждото! А руската пропаганда не иска това!

199

Сър Стенли

преди 8 месеца

До АнтианглосаксИ един евреин изпълни проекта за едни $$$. Както обикновено...

198

Еврейн (Да де, ама..

преди 8 месеца

да де, ама май укронациститите вече са започнали да разбират защо руснаците все още не са очистили лицето Зе...Сакън!ФСБ дори не си и помислят такова нещо! В случая тоа велик и талантлив "главнокомандващ" е направо безценен със своите мъдри и далновидни решения,свързани с "успешното" провеждане на военните действия на укровермахта.Същото важи и за 'вируса' Сирски- и тоа е от "безценните", ще трябва да се съхранява жив (!), понеже ше свърши добра работа за плановото приключване на бивша Укриана.

197

Антианглосакс

преди 8 месеца

Гадните англосакси насъскаха източните славяни да се самоизбиват! Щото нямат акъл!

196

Мда

преди 8 месеца

Рокадите на Зеленски са логични, все пак американците искат война с Русия до последния укро-войник, а Залужни може да откаже. Сега предстои да видим дали всички украинци са готови да умрат за Америка. Или по-точно за Сорос, който управлява САЩ посредством демократите.

195

Анонимен

преди 8 месеца

До Сът Има по-умни от теб и мен, по-далновидни от теб и мен и са видяли Европа в руини и ислямизацията й. Там ли ни тласкаш. Мюсюлманин ли си. Кажи си не се притеснявай, всички тук ще те разберем, но не всички ще те подкрепим!

194

Анонимен

преди 8 месеца

Войнишко въстание атака на Зеления еврей :)))

193

Какво е ясно

преди 8 месеца

Ясно е, че за Украйна положението на фронта не е добро. В такива случаи се сменя висшият команден състав. Дали това ще помогне на украинската армия ще видим. По-скоро - не. Желаещите да воюват намаляват, външната подкрепа - също. А без външна подкрепа не могат да издържат дълго.

192

Сът

преди 8 месеца

Вместо да се съюзим и да направим Европа едно по-добро място,ние се делим! Руската пропаганда работи добре за дестабилизирането на Европа! Русия не иска силна Европа и се бори с всички сили за това. Промила из основи мозъците не русофилите,които се борят за пропадането на Европа и си мислят,че Русия ще ги спаси! Просто вижде Русия! Диктаторски режим! Всички опоненти на Путин са мъртви или по затворите! В коя друга страна го има това?! Гледайте извън празните приказки,не бъдете коне с капаци!

191

Анонимен

преди 8 месеца

Монголците са пръснали много семе между Волга и Урал!

190

Нане Вуте

преди 8 месеца

Залужни , Сирски или Мисисипи няма никакво значение! На окраината и е изпята песента! Финита Ла комедия! Взимайте си шута и бегайте бърже!