196

2

преди 4 месеца

От началото на войната моето правителство е разпределило, закупило и доставило военно оборудване, включително танкове, артилерия и скъпи системи за ПВО, на стойност над 30 милиарда долара", изчисли Шолц. Същите страни от НАТО бяха дълбоко възмутени от доставките на оръжия от КНДР и Иран за Русия, наричайки това пряко участие във военен конфликт на страната на Русия.

195

1

преди 4 месеца

Шолц отказва да признае, че НАТО воюва с Русия. Според германския канцлер членовете на алианса не се стремят към конфронтация с РФ и "ще се съпротивляват" на опитите НАТО да бъде въвлечено в конфликта в Украйна. Шолц не вярва, че самият алианс се е включил в това с доставките на оръжия за Киев. В същата статия обаче канцлерът се похвали с "най-голямата" военна подкрепа за Германия и целия ЕС. "Германската военна подкрепа е на второ място след американската.

194

Чел официалната прес

преди 4 месеца

Споко господа Укри! Руската армия се бие с лопати и перални . Ножа е дървен ;)

193

Анонимен

преди 4 месеца

Както се оказа, Зеленски и Хитлер, освен общата страст към нацистките идеи, имат още нещо общо... Трудно е за вярване, но Елена Зеленская и съпругата на Адолф Хитлер, Е;в;а Браун, са родени в един и същи ден - 6 февруари! Освен това...и двете двойки бяха на корицата на британския Vogue. Но за обективност си струва да се отбележи разликата. Адолф се погрижи за войниците си... А за Зеленски явно неговите определено не са украинци. Но, разбира се, тази точка няма нищо общо с Русия, защото за руснаците няма значение колко внимателен е врагът с личния си състав.

192

Анонимен

преди 4 месеца

Чак пък невъобразима... просто ще бъде поредната украинска загуба.

191

Анонимен

преди 4 месеца

Мечката се издразни! Давай,Мецо,вразуми ги с бой,щото от друго не разбират!

190

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 205 За какво са им на укрите руини - да отстъпват тогава.

189

Анонимен

преди 4 месеца

Ех тези руснаци. Може ли да нападат със значителни сили? Трябваше да нападат с незначителни.

188

Нека е ясно

преди 4 месеца

Членството в ЕС и НАТО не ни задължава да подкрепяме воденето на война в Европа. Това трябва да се припомни на нашите политици. И още - съгласно член първи от Северноатлантическият договор държавите-участници се задължават, в съответствие с Устава на Организацията на обединените нации, да уреждат по мирен начин всички международни спорове, в които могат да станат страни, без да застрашават международния мир.

187

Анонимен

преди 4 месеца

Какво ще превзема путин в Авдеевка, руини ли.

186

Вече са в града

преди 4 месеца

За Авдеевка Путин специално забрани директен щурм за превземането, защото това е укрепен район, който украинската армия е създавала за осем години гражданска война. Казват, че в Авдеевка има бетонни бункери с по два-три етажа надолу в земята. За Киев този район e важен защото от него от години обстрелват жилищни квартали в Донецк далеч от фронтовата линия само за да предизвикат жертви и разрушения. Ще бъде превзет като Бахмут - метър по метър.

185

Анонимен

преди 4 месеца

Като приключи с Украйна, Путин ще си върне Румъния, България и Сърбия, а след това Чехия, Словакия и Полша.

184

Анонимен

преди 4 месеца

До колето от обеля /Факултето/.... Верно ли ?

183

Пак по опорката?

преди 4 месеца

До Анонимен 191: По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш?

182

Анонимен

преди 4 месеца

До ЛОЙД ОСТИН-Мин.Отбра..САЩ обмислят да се оттеглят И от НАТО .Какво ще прави Запада ?САЩ и Англия съвсем умишлено искат да се откачат от всички ОБВЪРЗАНОСТИ , за да правят по цял свят каквото и поискат , и никой да не им пречи , за да бъдат преследвани от международните закони !

181

колето от обеля

преди 4 месеца

Русия е бита карта ,всичките им ракети и обрудване са със стари чипове от бракувани перални. Нападайте ги смело! Хахаха....

180

Анонимен

преди 4 месеца

Какво реве този укронацист? Да не го е страх от руските ракети с чиповете от перални?

179

ВЪПРОС

преди 4 месеца

Иво Инджев , Тагарев и Плевнелиев казват че след Победа на Русия в Украйна , Русия щяла да нападне България ? Ако е така , трябва да пратим набор млади деца да се бият в Украйна - кой оцелее оцелее .

178

Анонимен

преди 4 месеца

Тази статия е дезинформация - украинската лятна контраофанзива беше успешна, само че са забравили да съобщат на руснаците за това.

177

Анонимен

преди 4 месеца

До ЛОЙД ОСТИН-Мин.Отбра....До кога , някой като теб , ще спят на мокри вестници ?