159

Анонимен

преди 4 месеца

РУСИЯ В ТАЗИ ВОИНА СЕ ЦЕЛИ В ДВЕ ПОБЕДИ ДА РАЗБИЕ НАТО А ПЪК С УКРИТЕ КАКВОТО ОСТАНЕ ОТ ТЯХ ТАКА ЧЕ НЕ БЪРЗАИТЕ

158

Анонимен

преди 4 месеца

До 165 Е тия далекобойни ракети никой не ги е виждал

157

Татул

преди 4 месеца

Реалноста хора. Реалноста! А тя е следната: Руснаците набиват канчетата на укритата барабар със цяло Нато. И Нато и укри са в агония. И са безсилни да спрат месомелачката Русия. Та много се пише, че Русия била такава онакава. Ако Нато не си бе играло с пи ш ката, нямаше да се надърви. Сега да го поема целия и да се моли за още. А ол и го френите журналисти да си пишат какво искат.

156

Анонимен

преди 4 месеца

До 161 Е първо се научи как се изчислява БВП и после пиши щото и едни други така си мислеха ,че Русия ще фалира ,ама филма не бил шведски,а съветски.Така,че тая опорка колко е бедна Русия се изтърка

155

Анонимен

преди 4 месеца

Ега го мечтателя! Аз бих го попитал - ако трябваше да избира между Киев или Москва къде да живее и да си отглежда семейството коя столица би избрал? Ако беше слушал внимателно щеше да чуе, че Медведев съвсем скоро каза, че заради новите по-далекобойни ракети които Украйна ще получи ще трябва да се разшири обхвата на демилитаризация на Украйна до Лвов. Не знам защо на запад си представят, че в Москва само чакат да им предложат преговори. Съвсем не е така - те са заети да печелят войната.

154

Анонимен

преди 4 месеца

До 161Е то и никой не се интересува от бедна и просешка Украйна щото те и от Босна са по-бедни

153

Анонимен

преди 4 месеца

До 157И за това ли го пият в метрото и мазета в Киев това кафе пък зелето само на Луната не е ходил да проси пък вече от САЩ май няма,какво да изпроси щото те си имат други проблеми

152

Анонимен

преди 4 месеца

Русия се бие за своята историческа идентичност и бъдеще и руснаците трябва да са наясно, че ако загубят тази война, това ще е краят на Русия като исторически субект. Нещо повече, историческото минало ще бъде пренаписани подобно на твърдението на младите японци, които смятат, атомните бомби над Хирошима и Нагасаки са пуснати от руснаците.

151

до 158

преди 4 месеца

Никой не се интересува от бедна Русия, която е окрадена от шепа олигарси. Вместо Русия да е номер 1 в света- толкова богата на ресурси страна, тя, колкото цял континент, живурка с БВП колкото на половин Португалия. Айде по-сериозно! Никой, повтарям, НИКОЙ не се интересува от Русия и не я смята за фактор, защото никой нормален не иска да стъпи там, освен да види красотите от имперско време. Съсипана комунистическа разграбена страна. Това е Русия. бедна до откат.

150

Анонимен

преди 4 месеца

До 154Е те и украинците не слушаха Виктория Нюланд и Борис Джонсън много неща нямаше да се случат и сега украинците да крякат като кокошки,ама то акото само цапа и мирише

149

Анонимен

преди 4 месеца

Ус-райна е буферна зона те вече нямат нито земя нито полезни изкопаеми просто тъпите украйнци позволиха на хиените от запада и САЩ да заграбят всички им богатства и да ги избият след това хвърляйте ги в войната срещу Русия. НИМА НЕЗНАЕТЕ ЧЕ ГАЗОПРЕНОСНАТА СИСТЕМА НА УКРАЙНА Е СОБСТВЕНОСТ НА СИНА БАЙДЪН ???? А ЗЕМЯТА ИМ Е ПРИТЕЖАНИЕ НА НЯКОЛКО АМЕРИКАНСКИ И ЕФРЕЙСКИ КОРПОРАЦИЯ ! НЯМА ОТДАВНА ТАКАВА СТРАНА

148

Анонимен

преди 4 месеца

Не е вярно, че Русия не спазва споразумения, точно обратното и това е така, защото крайната цел на Обединения Запад е разпадане на Руската федерация и това е цел още от 1945г. Така че Горбачов е проект, Зеленски е проект, Путин е проект на повече от половин век.

147

до 151

преди 4 месеца

Всъщност ракетите свършиха, да. От далечния изток с влакове докараха запаси. В Киев хората си пият питието и гледат как Пейтриът наред сваля всичко. Русия изстрелва по има-няма 5 ракети на ден тотал. Останалото дронове от Иран с двигател от китайска косачка за 3 долара. Имаше опит Киев да бъде обстрелван с по 20-30 ракети, ама ц- само отломки по улиците от унищожени Кинжал-и.

146

Анонимен

преди 4 месеца

До 150Е щото са му дали кинти да се продаде тия дето ги печатат

145

Путин не е Елцин

преди 4 месеца

СВО ще продължи колкото трябва. Бавно и напоително, докато шушумигите от НАТО не се включат или капитулират. Усеща се желанието на САЩ за замразяване на конфликта. Видно е че тяхното прокси -Украйна губи мача. Усеща се пропагандата в замъглената част на света за преговори, но няма да го бъде.

144

Dodo

преди 4 месеца

До "тъпо журналисче" Ако Русия си беше седяла в кокошарника нямаше да се случат всички тези гадости и нямаше да дадат фира толкова много хора.

143

АнонимеН

преди 4 месеца

ПРЕЯДОХ И МИ Е ТЕЖКО НА СТОМАХА -ЕДВАМ ПИША

142

Кравар Тихокеанчик

преди 4 месеца

Ресторант Адриатик, Лисичанск. Весела компания от 40 рашистки фрица отиде да разпусне но за нещастие прилетел бай Хаймарс. Вопли и сопли , броят товар 200 и 300. Ура, друзя!

141

Анонимен

преди 4 месеца

До 149 Е те свършиха още април 2022г година и руснаците се бият с лопати пък Путин е болен от рак

140

Анонимен

преди 4 месеца

Ицка, руските ракети приключиха. На пълна пара са военните заводи, ама пияниците, които работят там, не могат да произведат и 10% от очакваното. Добре, че КНДР и Иран изпратиха малко допотопна техника за 2 долара, че иначе край... А и голташка Русия се отказа да използва Кинжал- като круши пада толкова скъпа ракета. Неслучайно главният инженер "почина". Как ще коментирате това, русофили?