173

Анонимен

преди 4 месеца

Каква война ви гони, просто Байдън не може да разчита на гласовете на имигрантите които трябваше да вкара, така че трябва да търси другаде гласове.Но едва ли Байдън, заради тези гласове ще прави война.

172

Анонимен

преди 4 месеца

Преди другата година предвиждам ядрена война.

171

Анонимен

преди 4 месеца

Тия не успяха да направят хубава война някъде и решиха сами да се заемат със задачата.

170

Зозо

преди 4 месеца

Другари, не гражданска война. Довечера започват големите шамари по Аятолаха в Иран :)))))))))))))))))) Ще хвърчат чaлми, шaлвapи и бради :)))))))))))))))))))))))

169

Сът

преди 4 месеца

Колкото и да ръчка с лайнянаma пръчка Кремъл,САЩ не е СССР и няма да се разпадне. Виж за руската федерация не сме сигурни. Капана Украйна още яко стиска оскубаната мечка за лапата. Не знам ще стигнат ли силите на дядо Путин да разбърква света и едновременно да воюва. Не е първа младост.

168

Оптимист

преди 4 месеца

Ще почне, ще почне!

167

До батко Върнън

преди 4 месеца

Скъпи батко Върнън от Калифорния! Аз съм Куйо от Тексас и по стила на писане виждам, че даже не си и мирисал Калифорния! Тука сме настроени сериозно и ако Байдън не омекне какъвто му е оня в гащите, почти всички тексасци са въоражени и ще окажем съпротивление съгласно законите на щата ! Рейнджърите са корави и сериозни и ще смачкаме всеки омекнал лгбт федералист на дъртия мумий от Вашингтон. Колкото до теб, ако събереш смелост ела дотук с парите от продажбата на колибата си и ще видиш кои сме !

166

Пен

преди 4 месеца

Аа не ! Това е путинска пропаганда ! В USA всичко е мед и масло ! Не вярвам да започне пуцаница ... :)))

165

Анонимен

преди 4 месеца

Абе, нали щеше това да е в Москва?!?

164

Анонимен

преди 4 месеца

Деггенератите от демонРАТска партия друго не могат да направят. Само да донесат разруха, мизерия и беднотия, това са неофашагокомунягите.

163

off

преди 4 месеца

До Анонименкупувам ти еднопосочен билет още утре - заминаваѝ и ти

162

До живея в Калифорни

преди 4 месеца

Всъщност живея в Люлин! Работя към едно НПО ! Америка даже не съм и помирисвал ! Налага ми се да пиша глупости и да защитавам със слюнка големия брат ! Иначе съм нас.ано ла.но, но какво да правя, фекалийте и ние сме хора !

161

Германец

преди 4 месеца

"В САЩ заговориха..." -- Кой бе? 100% някоя издухана yшaнка, дето мрази Запада, подмокря се при мисълта за путин, ама не си и помисля да се прибере в безаналоговата пoмийнa яма.

160

Анонимен

преди 4 месеца

До 159.Като живееш в Калифорния я кажи колко клошари имате на глава на населението там а?В ЛА стотици хиляди клошари по улиците не може да си влезете в къщите.Толкова клужове в никоя друга страна няма.А дъртият Памперс им оряза и помощите за сметка на Украйна.Вдигне ли се тая клошарска армия Тексас ще ви се стори детска приказка.Ти ще си първият кавал който ще избяга от Калифорния.

159

Бг

преди 4 месеца

Предлагаме Конфедерация България-Тексас ! Това ще е новата Велика България ! Тексас ще бъде част от България ! България ще бъде част от Тексас ! Маледония сама ще поиска да влезе като съставна част на Конфедерацията !

158

Анонимен

преди 4 месеца

Гражданска война ще има, колкото Русия ще нападне Европа. Само в мокрите сънища на рошофилите.

157

Живея в Калифорния

преди 4 месеца

Добро утро скъпи разбирачи.Пише ви батко ви от Върнън Калифорния.Много се кефя да чета писаниците на разни отворковци с плетени от баба си чорапи и никога не стъпвали в Америка .Мамини чебурашки,не я мислете Америка и лягайте навреме ,че сутрин трябва да ставате рано да изключите бойлерите,щото нощния ток свършва.

156

Анонимен

преди 4 месеца

За справяне с положението Путин трябва спешно да изпрати Вагнер в Тексас.Само те могат да оправят нещата там.

155

SS

преди 4 месеца

Да 147 . И в Бг не може да има гражданска война,защото и тук селяните. са много

154

Егати

преди 4 месеца

статията! Ще слагат ли бодлива тел, ще махат ли бодлива тел? И за това, гражданска война?