12

Анонимен

преди 4 месеца

"Да работим с ГЕРБ" е един много добър девиз за кмета Терзиев. Трябва да го сложи в рамка и да си го окачи в кабинета.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Терзиев го е осенила гениалната идея да остави непочистените есенни листа по улиците и градинките, които заедно с остатъците от клоните да се превърнат в компост и така на пролет да поникне хубава и тучна зелена трева, по улиците, която хем ще прикрие застрояването, хем ще намали въглеродният отпечатък на тежката строителна техника разнасяща кал из София денонощно

10

Майора

преди 4 месеца

Ало Терзирв , стига се оправдава , точно тва че обеща на мис Бони поста , а не егото му , е причина да няма избран председател на СОС! И това че нямаш нито опит , нито екип , нито както казва народа"морен вода не си пил" , е причината да не можеш да се справиш със снега , а не бойкота на фирмите! И що за кмет си след като си с лична охрана, нали спечели с далавери изборите , от това лите е страх? Нищо не става оттакивакато вас!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Терзиев айде да ходиш пак на избори. Ама тогава вие от ПП-ДБ-СС си сложете предизборен девиз "Да работим с ГЕРБ за благото на София". Да видим колко хора ще гласуват за вас отново.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Василка

7

Анонимен

преди 4 месеца

Днес минах покрай Метро после към околовръстното, по едно време Waze-а ми изпищя за дупка, но и нямаше как да я изпусна, буквално 20-30 метра преди нея натрошени тасове, кори и части, самата дупа с камъни заградена и тасове като гроб, това никога не е било такова чудо, тепърва промяната в София ще идва.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Каква е тази глупост сглобка? Такава власт няма в световната демокрация. Я направете демокрация, като хората или се връщайте в пещерите. Къде сте видели в Европа сглобки, ротации и темподобни криворазбрани цивилизации?

5

Анонимен

преди 4 месеца

Чакай малко бе кмете!! Преди изборите казваше "Да изгоним ГЕРБ от Софийска община"! Затова гласувахме за теб да изгониш ГЕРБ. А сега казваш: "Да работим с ГЕРБ"!?!? Ако го беле казал това преди изборите, изобщо нямаше да гласуваме за теб!

4

Анонимен

преди 4 месеца

алоооо, 40 см тежък сняг! Ти сняг виждал ли си ве?

3

Фен

преди 4 месеца

Много беше почистено! Затова на НДК 1 снима клип как кара ски на леда :) хубава вечер

2

Анонимен

преди 4 месеца

ае, почнаха си мерят снега. На 2 месеца служба.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Mиc Бoни npaви ли фacoни?