195

Анонимен

преди 4 месеца

До Русия=выгребная яма - Обясни тогава за Полша и Чехия. Те са били част от Източния блок. Те защо не искат евро? По-бедни ли са от нас?

194

Русия=выгребная яма

преди 4 месеца

Дания и Швеция не са били под руско робство. Ние сме били и дори 30 години след падането на робството още си е е-пм у нас. Русофили, сравнявате кон с каруца, ***.

193

Анонимен

преди 4 месеца

До Европеец с главно Е! "Как да ви обясни човек плюсовете на еврозоната като не искате да вдявате." - Не, ти не можеш да ги обясниш просто. И понеже не можеш започваш пак с квалификациите и обидите. Кажи за Швеция и Дания. Те длъжни ли са да приемат еврото, защо не са го приели, бедни ли са, копейки ли са, Путин ли ги е спрял? Норвегия участва в общия пазар, но не е член на ЕС. Косово също не е член, но ползват евро. Защо Норвегия не ползва евро, а крони,а Косово ползва евро? "Бос" си по темата!

192

Русия=выгребная яма

преди 4 месеца

А русофилите са в рублозоната. Заплатка в рубли за тролеите!

191

Спас

преди 4 месеца

Но хората са твърде заети да мислят за Альошите, вместо да видят потенциалният риск от ядрена авария....

190

Спас

преди 4 месеца

До ЕмпатиченИзобщо не става въпрос за русофили и русофоби. Толкова се е набило това в нечии глави. Че и привържениците на запада се определят не като западофили, а като русофоби. Мани мани. :) Става въпрос за това, че в момента се правят една камара глупости в тази държава- ето ти един пример- замазват се очите с разни паметници, за да се разцепи обществото и тихичко се зарежда АЕЦ-а с гориво, което не стига че е в пъти по-скъпо, ами и е конструктивно несъвместимо с реакторите.

189

Примерен еврогеец

преди 4 месеца

Всичко що е против еврото, Америка и еврожендърите е незаконно. Разбрахте ли сега, българяни. Кой не му харесва да ходи за Масква, нали така?

188

Емпатичен

преди 4 месеца

Усещам болката на русофилите!

187

Спас

преди 4 месеца

Разбира се, че не е законен. Общо взето, това правителство смята, че всяко едно мнение, противно на тяхното, е незаконно, неморално, противодържавно, заплашващо националната сигурност и т.н. Демокрация, в която няма друго мнение, освен правилното мнение.Помня едно време преди 89-та колко зорко се следеше да не се говори против режима... и как режимът винаги беше прав... за всичко... Хм... Изводите всеки може да си ги направи сам, за тази... "демокрация"

186

Европеец с главно Е!

преди 4 месеца

Как да ви обясни човек плюсовете на еврозоната като не искате да вдявате. И не искам да ходя в Лондон, тук си живея добре и то благодарение на западни фирми, не на руски! Добре, че сме мнозинство в парламента и няма да допуснем някоя глупост. А на вас като не ви е харесвало да сте излезли да гласувате, а не да чоплите семки на дивана и да въздишате по Путин! И не съм гласувал за Терзиев, а за Вили Лилков, но Васил определено е по-добрият избор от Ваня! Ай със здраве, копейки!

185

Анонимен

преди 4 месеца

Ми половината държави как не са приели еврото, нали и те са подписали същите договори, като Дания, Швеция, Унгария бе половината е. съюз не е приел евраците, явно са по глупави от нас, или нашите политици имат други цели и зависимусти.

184

Анонимен

преди 4 месеца

До 189. ТЕЗИ ЗА КОИТО ГОВОРИШ ОТДАВНА СА СИ ОБЪРНАЛИ ПАРИТЕ В КАКВАТО ВАЛУТА СА ИСКАЛИ. НАКУПИЛИ СА СИ ИМОТИ. КОЙ МИСЛИШ ЩЕ ДЪРЖИ ПАРИ ПОД ДЮШЕКА. СЕГА ДЕЦАТА ИМ ИСКАТ И МАЛКОТО ОСТАНАЛО В РЕЗЕРВА ДА ВЗЕМАТ . ЗА ТОВА ИСКАТ ДА ПРИЕМЕМ ЕВРОТО.

183

Анонимен

преди 4 месеца

Хърватска наложи държавен таван на цените на над 30 основни стоки, заради инфлацията. Затова няма там драма, някой да му обясни на тоя суек

182

Анонимен

преди 4 месеца

До 201Е не ти европейска заплата щото така искат от посолството и посолствата,а инфлацията е същата ,каквато е и Германия иначе нямаше да има стачки и протести

181

Цветан Фиков

преди 4 месеца

И що да е незаконен???В други държави как питаха населението????Тука от какво се страхувате?????

180

Анонимен

преди 4 месеца

До Европеец с главно Е! "Аз не съдя хората според родата им!" - Защото и твоята рода е от комунисти и защото те е срам, понеже днес не са модерни вече. Вече е модерно да си европеец с главно Е и ти като фурнаджийска лопата си обърнал другата страна. Вие сте най-обикновени ветропоказатели. Ветропоказателите нямат мнение. Те следват тенденциите. И ти не знаеш защо си за еврото, а и си прекалено "бос" по темата, за да кажеш защо. Просто така е модерно, а дядо ти е викал да живее БКП.

179

Анонимен

преди 4 месеца

До Европеец с главно Е! Като е толко добре в бг сега що не идеш да живееш и си купиш дворец в Лондон а . Ама май не можеш. Значи не е добре. Даже и в бг не можеш.

178

Европеец с главно Е

преди 4 месеца

ЗАПЛАТАТА МИ НЕ Е ЕВРОПЕЙСКА! СТОЯ СИ ВЪРЗАН КЪМ МВФ И НЕ ИСКАМ ЕВРО ! ЯСНО ЛИ Е. ОТ СЕГА ПОМПЯТ ЦЕНИТЕ! ЗА ХРАНА ТУК СЕ ПЛАЩА ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО В ГЕРМАНИЯ !!!!!!!! НЕ НА ЕВРОТО

177

Анонимен

преди 4 месеца

Още от сега ви подготвят за еврото взеха да вдигат банковите такси защото загубите на банките ще са над сто милиона на година от загубата на превалутирането

176

Анонимен

преди 4 месеца

До 196 Само с главно е Европеец