23

авраам

преди 4 месеца

Три грешки допусна, малкият мустак.

22

От неграмотната Нела

преди 4 месеца

Jawohl, mein Fuhrer - се пише - Jawohl, mein Führer! С две точки отгоре и се произнася не като У а като Ю!

21

филанкиши

преди 4 месеца

Кой може да каже кога са били последните часове на Хитлер!?Може да са били в Аржентина или дълбоко под ледовете на Антактида!

20

Русия=выгребная яма

преди 4 месеца

Нещо за Путин ли намеквате с тази статия?!

19

Гняв божий

преди 4 месеца

В момента Адолф е в ада и за наказание превежда Майн Кампф на иврит.

18

Краваророб

преди 4 месеца

Последните 24 часа са като последните 24 часа на русофоба. 0дрискан от страх и фиркан до козирката хахахахахахаха

17

Анонимен

преди 4 месеца

Турция напада бг и я завзема но не е престъпление. Или Аспарух напада Византия и пак не е. А сега при Шенген даже свалят *** и няма граници и излиза че милиони войници са загинали и няма смисал че сичко е общо.

16

Къде сте бе?

преди 4 месеца

Къде сте бе нацяги-демонкрати? Ние от батальона Шторм Z ви търсим! Слава на операция ZOV

15

Анонимен

преди 4 месеца

Кефи ме, че русофобите и запада ядат яки шамари и kuрове от всички. Русия ги мачка, хутите ги торпилират, арабелите и африканите им лашкат жонките и им точат социала, Китай им подбиват производството, местните земеделци ги обливат обилно с fekалии, анархистите ги подпалват и т.н. Zапада иZтече в канала и ти русофобе скоро няма да бачкаш за 1300 в завода, а ще чукаш камъни за филия хляб и чаша вода. Вие си го направихте сами това, мирижливи русофоби!!!

14

Иосеб дзе Джугашвили

преди 4 месеца

намери ЮдеюСемита Троцки и в Мексико дори и го ликвидираха с Кирка у Празният му Тиквун!

13

Тая Война Още Не

преди 4 месеца

е Свършила - питайте Членовете на Алтернатива за Германия - а след ЕвроИзборите - те взимат Властта в Европа, няколко месеца по-късно Тръмп печели в САЩ и така...

12

Bond

преди 4 месеца

На Heлитyy Ристюва пак са й дали грант, за да покаже, колко жалко е да си гладна пpokоповска мисирка. Ама да си с диагноза либерастизъм и cорoтoизъм не е лесно.

11

Анонимен

преди 4 месеца

До Краварски к0пт0р---отивай във Волгоград

10

Велики като

преди 4 месеца

Целият му Живот! все пак дори и Американският Генерал Патон умира с думите "в тая война се бихме на грешната страна"!!

9

Хунка

преди 4 месеца

Четох я тази книга, въпросната секретарка описва ''шефа'' като спокоен, разумен, авторитетен, принципен човек, неконтролиращ подчинените си. Според нея, Хитлер е бил против погрома в ''Кристалната нощ'', но е бил ''сам срещу всички'', заради което е напуснал заседанието.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Хайл Хитла и бил спонсориран от американските корпорации, за да завземе СССР, а те да докопат ресурсите. Не може бе русофоби ядете и ще ядете шамари ))))))

7

Анонимен

преди 4 месеца

Последните думи на Адолф Айхман - "Не съжалявам за нищо" !

6

Анонимен

преди 4 месеца

В италия са легализирали познатия на всички фашистки поздрав с вдигане на дясната ръка напред и нагоре, които е забранен в целия свят. Имайте предвид демократо-атланто-гейо-фашаги, че никой няма да се занимава да ви завзема и да ви интегрира като едно време. Нито рим, нито берлин. Просто ще ви натрескат водородните бомби и без вас. Взимайте се в ръце, че скоро няма да ви има и няма да има и одрисканата от вас територия.

5

Краварски к0пт0р

преди 4 месеца

Аз живея сам и отоплението ми е 10 пъти по-скъпо от приятелско 4-ри членно семейство от Волгоград. За другите сметки като инет, телефон, телевизия, тук е 3 пъти по скъпо. Комуналката там я плащат всеки месец, като се сметне общо за година, тук е 2 пъти по скъпо. Не сме ли к0лониална кл0ака? *** голищари...

4

Анонимен

преди 4 месеца

С Браун Е-а.Сега добре ли днесаджии.