555

Анонимен

преди 4 месеца

Китайски балони закриха небето над Тайван.(в предишните пост,грешка на Аl.САЩ и Англия удариха отново макети на ракетни установки на хусите.Те пък удариха американски кораб превозващ стоки от САЩ за Израел.Израелската Армия погребва с почести,365-тия си войн.Този Свят,бавно и мъчително се движи към своята гибел.

554

65 Украинеца

преди 4 месеца

Киев мълчи

553

Анонимен

преди 4 месеца

Китайски балони закриха небето над Тайланд.САЩ и Англия удариха отново макети на ракетни установки на хусите.Те пък удариха американски кораб превозващ стоки от САЩ за Израел.Израелската Армия погребва с почести,365-тия си войн.Този Свят,бавно и мъчително се движи към своята гибел.

552

Анонимен

преди 4 месеца

Укропрорагандата мълчи. Вече е потаърдено, зенитна ракета от района на Харков.

551

Анонимен

преди 4 месеца

Украинските ВВС побързаха да се похвалят със сваления руски Ил76, но като разбраха, че той е превозвал 63 украински военопленника за обмен, започнаха да премахват победните съобщения. Да гине в ада този, който дава оръжие на Украйна!

550

МАРИЯ

преди 4 месеца

Една ракета за ПВО Патриот струва 3 млн $ . Една 60 годишна Руска ракета някога е струвала равностойността на 5000$ а сега цената и се определя от борсовата цена на желязото.

549

Анонимен

преди 4 месеца

Словакия и Унгария,категорично отказват всякаква помоща за укрите,защото смятат,че милиардите се"изливат"в "черна дупка".В Германия стачка парализира жп транспорта.

548

СПЕШНО!

преди 4 месеца

Тази сутрин е свален руски Ил-76 на подхода към Белгород. Всички 74 човека на борда са загинали. Руснаците като правило не ползват това летище поради близостта му с Украцна. Но днес се наложило. Превозвали 65 украински пленници за обмен. Вечна памет на загиналите!

547

Анонимен

преди 4 месеца

Ракетите не знам колко не са успели след като не са успели а пък 50 най развити страни помагат на украйна та те какво са успели. Имаме паритет.

546

ЗАПОЗНАТ

преди 4 месеца

Вие май несте гледали клипове из телеграм каналите какво правят Руските ракети с целите си ! Патриота успяваше да сваля само бутафорните ракети пуснати за примамка !

545

Анонимен

преди 4 месеца

Bloomberg TV Bulgaria направо са се oakaлu с тази guapuя дето са изтипосали в целият този изгребан от клозета НАТО материал. Винаги са били такива, но в този материял направо са изкъртили всички мивки на тоалетната си.

544

Анонимен

преди 4 месеца

Това най-голямо учение на НАТО ще струва най-малко 10 млрд. евро. Пари хвърлени на вятъра.

543

Анонимен

преди 4 месеца

Проблемът на укрите е,че войната на САЩ срещу Русия се"базира"на пропаганда и идеология а не на технология.Дори западните пропагандатори се убедиха в несъстоятелноста на идеологита(Фашизъм)след като сами видяха с очите си щетите,който нанесоха на самите себе си.Тази пропаганда отвори "жива рана в тялото"и на ЕС,която едва ли ще зарасне скоро,ако изобщо има лек за нея.Никакви воени учения няма да замажат раздора а само ще разлютят "раната"отново.Няма лек за безумието.

542

Олимпий Панов

преди 4 месеца

"Patriot"-тите на Байдън са една реклама нищо повече,също като F-16 на Байдън който купихме за да се разписваме по ламарините!

541

asd

преди 4 месеца

Пропагандата е оръжие на диктаторите, не на демократичните държави. Кой управлява руската федерация 23 години? Кой е класически диктатор , оправдавайки оставането си на власт с някаква измислена външна заплаха? Кой заплашва Европа и целия свят?

540

Анонимен

преди 4 месеца

Проблемът на укрите е,че войната на САЩ срещу Русия се"базира"на пропаганда и идеология а не на технология.Дори запазите пропагандатори се убедиха в несъстоятелноста на идеологита(Фашизъм)след като сами видяха с очите си щетите,който нанесоха на самите себе си.Тази пропаганда отвори "жива рана в тялото"и на ЕС,която едва ли ще зарасне скоро,ако изобщо има лек за нея.Никакви воени учения няма да замажат раздора а само ще разлютят "раната"отново.Няма лек за безумието.

539

Анонимен

преди 4 месеца

Проблемът на укрите е,че войната на САЩ срещу Русия се"базира"на пропаганда и идеология а не на технология.Дори запазите пропагандатори се убедиха в несъстоятелноста на идеологита(Фашизъм)след като сами водата с очите си щетите,който нанесоха на самите себе си.Тази пропаганда отвори "жива рана в тялото"и на ЕС,която едва ли ще зарасне скоро,ако изобщо има лек за нея.Никакви воени учения няма да замажат раздора а само ще разлютят "раната"отново.Няма лек за безумието.

538

Боби

преди 4 месеца

До 590 Умнико всички СССР/РФ ПТУРС нощния канал е направен точно на този принцип. има контейнер с хладилен агент(почти винаги азот). Включва се балона с агента охлажда се матрицата и виждаш през ноща за нейсе мин. Като свърши подменяш контейнера. На същия принцип работят всички ПЗРК Както Стингър така и РФ Веспа. Същите тези контейнери се ползват за охлаждане на Джавелина(унификация). И ПЗРК и Джавелина им трябва време(за Джавелина повече защото матрицата е 100 пъти по-гляма от тези на ПЗРК)

537

2

преди 4 месеца

Руските бойци успяха да се придвижат малко напред по улиците Соборная, Спортивная и Чернишевски. Зомбитата на киевският наркокартел яростно контраатакуват, за да си върнат загубените позиции. Най-активни са операторите на БПЛА, които изпращат по няколкостотин БЛА на ден към руските позиции. Зомбакнацистишена се опита с всички сили да си върне позициите, прехвърляйки все повече и повече резерви. Малко на запад, в друг важен укрепен район на зомираната по натовски стандарт биомаса, известен като "База ПВО", те съобщават за сериозни проблеми. По-точна информация няма.

536

1

преди 4 месеца

Авдеевское направление. Продължават ожесточени боеве на северния фланг на Авдеевка близо до Степовое и източно от Авдеевския коксов завод. На южния фланг ВС на РФ подновиха настъплението си към Северное, засега без успех. Съобщава се, че зомбитата на киевската хунта са успели да превземат някои позиции на ВС на РФ близо до Первомайское. Сега вниманието е насочено към югоизточната част на Авдеевка, където след успешна операция на ВС на РФ за превземане на една от най-важните опорни точки на зомбитата(Царская охота), настъплението на ВС на РФ продължава и в самата Авдеевка вече се водят боеве.