187

Анонимен

преди 8 месеца

В Белгард Съветската армия провежда реални боеве срещу германците и дават над 1000 убити, но,, Альоша", няма никакъв паметник или паметниче. Тук таме в Сърбия има някоя възпоменателна плоча на загинали руснаци,но паметници няма,а иначе сърбежите се имат за най-големите русофили на света.

186

ТУК Е БЪЛГАРИЯ

преди 8 месеца

МАЛКА ДЪРЖАВА В КОЯТО НЯМА МЯСТО ЗА КОМУНИСТИ И РУСОФИЛИ

185

българин

преди 8 месеца

Екогласност е секта в БКП - организация на комунистите еколози .Сега обаче иската не се изчисти миризливият руски ботуш над Пловдив защото този ботуш ги държеше на власт-Ако не беше Червената армия НИКОГА не могат да спечелят избори.Първите избори са проведени в условия на руска окупация и са спечелени от БЗНС но с убийства и фалшификации ш терор с помощта на окупационната червена армия бкп узурпират властта.

184

Анонимен

преди 8 месеца

"екогласност явно смята целия български народ за социопати" - Не ... просто шефчетата в ПП и ДБ. Като човек с опит, познавам корпоративните типчета и само ще кажа, че най-успешните, потвти винаги са социопати.

183

До 186

преди 8 месеца

До РеалистЦелта на Руската империя не е била да се освобождава България, а де се откъснат парчета от Османската империя, с крайна цел руска окупация на проливите и излаз на Средиземно море. Руската стратегия е да се представи за освободител на християнските народи на Балканите, да ги постави в зависимост, като установи марионетни режими. Нека припомним на кремълските мекерета, че най-големия противник на съединението на България е руския посланник.

182

Анонимен

преди 8 месеца

всички нацвъкани из България альоши да бъдат премахнати!

181

Анонимен

преди 8 месеца

СЪгласен, че паметника не е трябвало да бъде издигнат, но ведъж издигнат нека стои и да напомня за перид от миналото. Най-големите нагаждачи от БКП сега са ГЕРБ, ДБ и ПП.

180

Анонимен

преди 8 месеца

Хайде да не се правим на ударени - Киро 94-а отива да учи в Канада, щото тате, дето е бил партиец е бил там. Това колко българи го можеха? Струваше пари за една къща, да отидеш и да живееш в Канада.с цялоо си семейство тогава ... Терзеив - кръстен на дядо си, ген. Терзиев от ДС.

179

Анонимен

преди 8 месеца

Всички комунисти под земята!

178

Анонимен

преди 8 месеца

Този т.нар. паметник трябва да бъде премахнат. Какво донесе РККА на българския народ- тотална разруха, хаос, мизерия и убийства на десетки хиляди българи!

177

Танас от Лозенград

преди 8 месеца

Иван Костов (по баща и дядо Кара Генков) искаше да събори паметника, за да изпере приятелството си със семейството на Георги Димитров и членството си в тБКП.

176

Анонимен

преди 8 месеца

този от екогласност явно смята целия български народ за социопати, защото не иска чужд, окупационен паметник да гледа застрашително от пиедестала, всъщност русофилите са предатели и ***!

175

По Дабре Турчин

преди 8 месеца

Отколкото под българско русняшка робство и мутри *** бани ДС монополи и мизерия в държава без възможности и бъдеще!!!

174

GG

преди 8 месеца

Този като типичен русофил ръси простотия, че като не харесваш Русия, значи харесваш запада и по точно англоговорящите. Аз ненавиждам Русия и не харесвам запада също. За мен всички паметници от съветско време трябва да бъдат премахнати. Хиляди истински българи са убити от руския режим ! Не бъдете предатели - нито на Русия нито на запада !

173

malgiorno a tutti

преди 8 месеца

галоша може всъщност много ефективно и изгаврително да се промени (с малко, но необратимо), после блядоликите гоморашите сами ще искат да се махне :).

172

хунка

преди 8 месеца

До Нацистка България----75% от българските нацисти в Македония са местни.

171

Анонимен

преди 8 месеца

Британци и американци бомбардират български градове, по искане на Сталин - това е истината! Първоначалната цел е бомбардиране на нефтените полета и рафинерия в Плоещ, от където Вермахта черпи гориво за източния фронт, но за да стигнат до Румъния, съюзниците обаче трябва да минат над България. Българските ВВС атакуват съюзническите ескадрили, които понасят значителни загуби, за това е решено първо да се атакуват български летища, а след това и градове, в опит да се срине морала.

170

Мур за комунистите

преди 8 месеца

И за Альошата!

169

Реалист

преди 8 месеца

Трябвало е да не ни спасяват 1877-1878, и да говорим на турски сега, страшни неблагодарници има сред, има и много мислещи с главата си, но се дава трибуна по антибългарската медия Нова Тв само на най-големите о т р е п к и, факт!

168

Главанак

преди 8 месеца

Дали не беше по добре да се направи референдум и да се чуе гласът на народа? Сега, в съзнанието на част от този народ остана убежданието, че сглобката си прави , каквото тя си е наумила, без изобщо да се интересува от мнението на хората! Това, разбира се, не ни изненадва, така стана и с промените в Конституцията!Всъщност от едно абсолютно нелегитимно правителство, др уго не можеше и да се очаква!