89

бл.134 в Zап. парк

преди 4 месеца

Най-големия проблем ще е му е българската армия , като я пратят на фронта

88

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

преди 4 месеца

ОЩЕ не ми дава мира мисълта, че ако тук дойде руския окупатор, ще намери дейци, които ще му съдействат и ще му кажат в пряк текст: "ДА! УБИЙ ТОЗИ БЪЛГАРИН, ЗАЩОТО НЕ СЕ КЛАНЯ НА РУСИЯ, КАТО НАС!". Тази мисъл ме ужасява и ще намерите отпор в поведението си. ТУК Е НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ! ТУК ЖИВЕЯТ И ВИНАГИ ЩЕ ЖИВЕЯТ БЪЛГАРИТЕ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

87

До Българин

преди 4 месеца

Предпочитай квото си искаш, стоиш си на сухо. И апропо, русофилите вече не ви смятаме за българи след всичките ви глупости от последните няколко години, особено последните две.

86

Българин

преди 4 месеца

Ние помним кой ни освободи и от кого.Сега сме поробени от твари,които се правят на българи.Имам предвид Кирчовци,тагаренковци,ококорени нарко-зависими.Колкото до евроаналните ценности,предпочитам жена

85

до Гадател

преди 4 месеца

Абе юни ама 2025 год. няма да е тази и аз мисля, че ще юни месец защото има символика.

84

ГАДАТЕЛ

преди 4 месеца

АКО ПРЕЗ ЮНИ МЕСЕЦ НЯМА МИРНО СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ УКРАЙНА И РУСИЯ, АЗ ЩЕ СИ ПРОДАМ ИМУЩЕСТВОТО НА ХОРАТА ТУК!!!!!!!!!!!!!!! ТОЛКОВА МНОГО СЪМ УБЕДЕН В МОИТЕ ПРЕДСКАЗАНИЯ, ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ СЕ СЛУЧИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВИЖДАМ ГО ЯСНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КАТО БЯЛ ДЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

83

ОТ 112

преди 4 месеца

АЗ СЪМ ПРЕДВИЖДАЛ БЪДЕЩЕТО МНОГОКРАТНО!!!!!!!!!! ВИНАГИ СА СЕ НАМИРАЛИ ЗЕВЗЕЦИ, КАТО ТЕБ КОИТО ОТРИЧАТ ЧЕ ПРЕДСКАЗАНОТО Е ВЪЗМОЖНО!!!!!!!!!!!!! НО АЗ ПРЕДСКАЗВАМ БЪДЕЩЕТО С ТОЧНИ ДАТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!! И КОГАТО СЕ СЛУЧИ, ВИ НЯМА ДА МИ СЕ ИЗВИНИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОМНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЮНИ МЕСЕЦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МИР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОМНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПРОЧЕТИ И ПОМНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

82

SS

преди 4 месеца

Войните,омразни на майките.Така гласи една римска поговорка. За жената ,че са отрепали мъжа и добре дошло. Ще получи обезщетение и ще си намери друг.

81

Анонимен

преди 4 месеца

А майките на 17-годишните момичете и момчета,които са пращани на фронта насила, с принуда???Те едва ли подкрепят Зелски.Защо в О-крайна насила мобилизират деца за да гинат на фронта?За кого загиват?Защо?????Краварите организираха всичко това,но...Братя Българи(християни и мюсюлмани),готвят и нас да хвърлят в тази война.Жени и майки,искат да пратят мъжете и синовете ви да загиват.Бащи под 60 години също са пушечно месо.

80

Анонимен

преди 4 месеца

Виждащия в бъдещето когато падне Харков, Одеса, Николаев, Херсон, Чернигов и Сумск тогава ще приключи всичко. За месеца си прав но през 2025 год. Шойгу преди 3 месеца обяви кога ще е края.

79

до 112

преди 4 месеца

Вангуеш погрешно.

78

ВИЖДАМ БЪДЕЩЕТО!!!!!

преди 4 месеца

Войната ще свърши като Русия вземе това, което вече е окупирала, а САЩ вземе КИЕВ и западна Украйна. ВОЙНАТА ЩЕ СВЪРШИ ПРЕЗ МЕСЕЦ ЮНИ С МИРНО СПОРАЗУМЕНИЕ, КАКТО ВЕЧЕ ПРЕДВИДИХ ПРЕДИ НЯКОЛКО ДЕНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

77

До 106

преди 4 месеца

До 2025 салорейхът няма как да изтрае, вече е на издъхаане.

76

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

До 101. Това ,което си написал не издържа логиката на реалността.Путин не е притискал никого. Руснаците си гласуват за него и те сами си се притискат.Друг е въпросът ,че именно на Путин му изнася да се вярва,че притиска сънародниците си,защото идеята му е да наводни България и Европа с руски окупатори под предтекст,че са мигранти.

75

Одесос е руски

преди 4 месеца

Защо не!

74

Анонимен

преди 4 месеца

Тя америка завлядя България ти за Варна питаш командваме се от посолството на сащ.

73

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

преди 4 месеца

ЩЕ ПОЗВОЛИМ ЛИ РУСИЯ ДА ПРЕВЗЕМЕ БЪЛГАРСКИЯТ ГРАД ВАРНА?

72

до 103

преди 4 месеца

20 години военна операция на сащ в Афганистан и се изнизаха като бити пееераси от там. Краят на СВО ще бъде през 2025 год. запомни.

71

Анонимен

преди 4 месеца

След 3 дена руснаците ще завладеят Европа! Дайте им само още 300 години. Могат го! Доверете ми се!

70

Анонимен

преди 4 месеца

700 дни спец, операция.И до никъде.