121

Q

преди 8 месеца

До 82-ОМБРа Ти как мислиш..питам за една баба пред блока)?

120

Анонимен

преди 8 месеца

"Комунизъм нямаше, беше социализъм." - Нямаше нито едното, нито другото. Имаше тоталитаризим и диктатура. Нямаше гражданско общество, никой не можеше да казва какво мисли, пък камо ли да протестира за нещо.

119

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен---ЖАЛБИ и оплаквания , при Зеленски !Защо не спазва ДОГОВОРИТЕ които подписа , с Русия ???

118

82-ОМБР

преди 8 месеца

Руснаците доволни ли са,или им е гадно? За един приятел питам.

117

морски

преди 8 месеца

Ако руската армия дестваше като израелската, след 10г. всичко ще е лош сън.

116

Анонимен

преди 8 месеца

До Нищо не е свършило...Аве ти гледай да не свършат бананите в Бг , пък Русия и САЩ ще се разберат , за НАША сметка и за сметка на ЕС ,......... Доволен ли си сега ?Разсъждаваш като управниците ни , важното било , ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ДА СА ДОБРЕ , А НЕ НАШАТА , ЗАРАДИ ---ПОТУПВАНЕ НА РАМОТО !?

115

Анонимен

преди 8 месеца

Бе тя войната може и 10 години да продължи, ама нужно ли е всичката тази гавра с живота на обикновените хора? А и еколкогията на планетата ни е пред колапс, заради тези джуджета в Кремъл. Най -добре скоро да им теглят ножа на откачалките в Москва и да се върнем към истинските проблеми на човечеството и планетата ни.

114

Анонимен

преди 8 месеца

За :Кой не скача , няма банани !Ами сега , яжте ми банана !

113

Нищо не е свършило

преди 8 месеца

Върви се към голяма ескалация с много жертви.Обединеното кралство и Сащ продължавт да наливат още по мощни оръжия за Украйна.Воронеж и Белгород са под непрекъснати атаки от дронове по цивилни .С ракети с голям обсег достаевни от Запада украинците преди президенските избори в Русия ще атакуват и по далечни рАйони дълбоко в Русия.

112

Анонимен

преди 8 месеца

В България има вече ''целогодишно'' банани ,... голям зор бе да стигнем до БАНАНОВА РЕПУБЛИКА ,..... но , имаме БА-НА-НИ , даже и Петър Стоянович е безкрайно доволен , имаме БАНАНИ , е , заводите , фабриките , енергетиката , природните ресурси ги ПРОДАДОХМЕ , И станахме ли по-богати ,.. но важното е че имаме БА-НА-НИ !?!

111

Не е вярно !

преди 8 месеца

Комунизъм нямаше, беше социализъм. Немци, чехи, унгарци и поляци скачаха да го премахнат, но СССР удави в кръв бунтовете. Българите не скачаха. Те искаха банани и тоалетна хартия. Искаха лъскави неща. Разтуриха си държавата. Имаше платежоспособни туристи.

110

Дедо ви

преди 8 месеца

Прав си чадо, няма да се съгласи, той тамън ви е загрял врата

109

Да си припомним

преди 8 месеца

До Анонимен 117: В декларацията за независимост от 1991г. е запиано, че Украйна се създава като независима държава но е изрично записано че ще бъде необвързана и няма да участва в блокови структури, и че ще защитава правата на руското население. И до преврата от 2014 година (Майданът, финансиран от САЩ) между Русия и Украйна нямаше никакви проблеми.

108

Ром"с

преди 8 месеца

В конституцията на Украйна или къде там..не помня точно,но Е забранено да се води мирни преговори с "хищника" Путин и как ще има мир ,като в Украйна се счита за престъпление и наказание ще последва,ако някой реши да води мирни преговори.. Зеленски е заложил на "картата Хънтер Байден" и сега ще рИве до сутринтата ...Той дойде на власт с обещанието,че ще прекрати войната с Донбас и ще се договори с Путин за мирни преговори,да ама-не,не му дадоха от Лондон и Вашингтон..а Берлин и Париж са пешки...

107

Германец

преди 8 месеца

"С тях Рисия търгива с юани и рубли... стокооборот, равняващ се на 200 милиарда долара." -- Като започнете да смятате стокооборота в нещо различно от EUR/USD ще говорим пак :)

106

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен---116 Какво става в Сирия и Йемен , кой разпалва войните ?

105

Не е ли ясно?

преди 8 месеца

До Германец: От Индия има какво да се купи за рупии. Затова не само Русия поддържа икономически връзки с тях. А за Китай да не говорим. С тях Рисия търгива с юани и рубли в съотношение 50/50%. За миналата година имат стокооборот, равняващ се на 200 милиарда долара.

104

Анонимен

преди 8 месеца

До Германец..Алоо , ''германецът '' от ФакултетО ! До кога ще ислямизирате Европа ?Мерси !

103

Анонимен

преди 8 месеца

Украйна много сгреши че си подари ядрените ракети на руснаците след разпада на СССР. Освен това им подари и стотици крилати ракети, които сега руснаците използват за да ги бомбардират.

102

Анонимен

преди 8 месеца

Путин иска да отслаби помощта за Украйна, като разпали нови конфликти по света, към които да насочим оръжията си. Затова настройва арабите и севернокорейците да се готвят за трета световна война.