25

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименАбе хората искат мир, да не се убиват славяни и да не им блокират търговията, нормален живот, това искат, писна ни от ненормалния убиец Зеленски, а от русофобията още повече ни писна, защото много хора и семейства от различни държави, са мачкани, преследвани, убивани и жертви на тази русофобия!

24

Анонимен

преди 5 месеца

Цвиленски....Деса що та остави бе малочурко....с баджо от президенство сте пуутински мекерета ...плешивци с плешивци

23

Анонимен

преди 5 месеца

С глупави пУлитици и народ като българите единственият ОЗХО е БЯГСТВО към Запада.Не избягах през соца но сега няма изход. Бълхаристан ще бъде разрушен в недалечно бъдеще.

22

didid

преди 5 месеца

До Анонимен22ИМА!

21

Анонимен

преди 5 месеца

Между впрочем у нас решава мнозинството , а копейките не моат напълни затворите (което и заслужават ) но за атракция да си плямпат врели некипели .

20

Анонимен

преди 5 месеца

Няма многополщсен свят докато най- важното събитие на годината са ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ.Проумейте го.Там е света.Оттам тръгва всичко.Всички пътища са водели в Рим навремето, макар да е имало и други царства.Сега е пак така.Руската пропаганда ви лъже и завижда, но и те водят война, за да ги уважавали в щатите.Да им подаде пак ръка президента на САЩ.Кой ще води света, огледайте се.Ония с ковида ли?Русия не може, исляма е зло.Не вярвайте на шарлатани.

19

bomба траk

преди 5 месеца

Тaгapeв е д..ол..н.a TBAP, но е производна на сглoбкaджиите - киро, боко и намагнитения пpacчо-дeлянчo! Te ca инcталиpaни да работят за англосаксонците и най-вече за тяхната доктpина AHTИ-PYCИЯ. Нямат нищо общо с България и нашите интереси. Същото важи и за мeдиитe.

18

Анонимен

преди 5 месеца

Браво Свиленски, изгонете го най-накрая и всички, които са с двойно гражданство и не са от ЕС , нямат работа в управлението на държавата!

17

Анонимен

преди 5 месеца

Магаренко върна ли се вече с ъпдейт на розово пони?Чакаме с нетърпение да видим дали ще стане розово МАГАРЕ.

16

Обективен

преди 5 месеца

И аз съм на същото мнение ,вреден не,а направо пагубен. Дано на връщане попадне на разпадащ се боинг .

15

Анонимен

преди 5 месеца

Няма по -провален политолог ит Иван Кръстев.Да кажеш нещо и да ти се сринат прогнозите за 24 часа.Кой вече ще го кани незнам.Очи няма пред атлантиците, които лъга и предаде за малко слава.Сътрудника на Иван Костов.Всичките му приятели почти бяха такива.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Лошото на демокрацията е че ей такива недоразумения като този, Копейкин и Тошко лъжат както си искат без последствия...

13

Анонимен

преди 5 месеца

Този министър на войната,който е бил на заплата в чужда държава народа никога няма да го избере.За съжаление ги избират по някакви манастири...Не е честно!

12

Анонимен

преди 5 месеца

На копейките им се свиват дупките само като чуят за Тагарев.

11

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 6. Повърхностно разсъждение. Многополюсният свят е вече факт и толкото по-бързо го осъзнаем, толкова е по-голам шансът ни да заемем достойно място. С тези политици няма как да стане.

10

Анонимен

преди 5 месеца

До РЕШИпроблемДНЕС ! Швейцария се управлява чрез референдуми, а у нас те са забранени.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Ами прав си е Свиленски за това което е казал за лицето Тагарев. Тя истината трябва да се казва директно в прав текст!

8

Анонимен

преди 5 месеца

Тагарев скочи на Свиленски. Каквито заглавията по новинарските сайтове...такава и държавата!

7

Анонимен

преди 5 месеца

Най-продажните политици в държавата - бившите комунисти, са най-вредни за България. Крадеца отново вика дръжте крадеца.

6

РЕШИпроблемДНЕС !

преди 5 месеца

В Швейцария няма жени с бурка на лицето. На който не му харесва му показват границата да си ходи. Ако деца на емигранти търчат и крадат по пазарите, цялото семейство го екстрадират. След 2 криминални прояви нарушителят получава последно предупреждение. След трета криминална проява изчезва. Там затворите са полупразни. Икономисват хората, затова им е висок стандарта. Гражданите уведомяват полицията за всяко забелязано нарушение и законът гарантира анонимността им. Така поддържат стандарт.