81

Анонимен

преди 5 месеца

До 104 А ти понеже си много велик и имаш сигурно план, как да спреш маймунии от пустинята ? Дай дс го чуем. Защото и ти ползваш горива и ядеш благодарение на горива. Че да чуем ти високотехнологичния какво правиш : ))Клоунн пуснал си един пацулл сутринта и това ти е постижението за цял ден...

80

Анонимен

преди 5 месеца

БРАВО НА САЩ, ВЕЛИКА НАЦИЯ! СЪС САМОЛЕТИ ШЕСТО ПОКОЛЕНИЕ ИЗБИХА СТАДО КАМИЛИ!

79

Анонимен

преди 5 месеца

До 101...Двоен стандарт е ...да нападаш , а да не искаш да те нападат...Вас русофилите ,искате да рушите цяла Украйна Обаче вдигате шум , когато вас ви обстрелват .Ето това е двоен стандарт.

78

Анонимен

преди 5 месеца

До 101...Понеже си русофил , и това не може да го разбереш..

77

ДВОЕН стандарт

преди 5 месеца

Да нападенията на търговски кораби се терористичен акт.Не е ясно обаче защо избиването на 24000 човека от които поне 4000 са деца в ивицата Газа не се признава за тероризъм или геноцит

76

Анонимен

преди 5 месеца

До 92....Прав си...Трябваше да пратят и мене , да отида и да хвърля едно камъче по Хутите.Да прилича. Че и България участва в международната мисия..хахаха

75

Анонимен

преди 5 месеца

Каква е историята на света последните 100гКомунистите са глупави момчета, който неуспяха да направят добра политика. Понеже никой не ги хареса в ината си залитнаха към диктатура и агресия/ болни комплексари/. От тогава сеят зло в света и войни. ВСВ , ОКУПАЦИЯ на България, Румъния, Молдова, Украйна, Литва, Латвия, Чехия, Полша, Словакия, Сърбия, Грузия, Армения, Монголия, Казахстан, Беларус, Ирак, Либия.... сеят режими и потисничество. Единствената държава която се опитва да ги спре е САЩ и Анг

74

Анонимен

преди 5 месеца

Русия подклажда терора....Защо руски кораби няма в ,,Червено море".За да помогне коалицията да спре отвличанията на кораби....И ще дам пример.В Дарданелите или в Босфора никой не отвлича руски кораби И това е защото там има цивилизация.Има хора.Добре е че, Босфора не беше владение на Русия...Бог знае

73

Паприков

преди 5 месеца

Американците влезнаха с рогата напред, оабаче тази тактийка няма да даде голям резултат. Трябваше да подходят по хитро - качват едни тюлени на борда на търговския кораб и когато приближат пиратите ги пращат с някой джавелин при крайсера мацква.

72

Анонимен

преди 5 месеца

В началото на войната в Украйна Байдън предупреди ...Русия дава пример на много диктатори и терористични организации по света за безнаказаност.Те , руснаците ще дадат повод , много терористични форми да търсят изява.Ето , че три години след тия предсказания на Байдън , това се случва.Паледтина обстрелва Израел.Сомалийски пирати и хутски племена нападат кораби Иран заплашва Света с терор....За туй Русия е обявена за държава износител на тероризъм.Тя изнася терор.Това е нейната мисия.

71

Анонимен

преди 5 месеца

Много точно са написали, че ударите са от САЩ. В началото имаше инситунации, че 'международната общност' едва ли не участва. После писаха 'САЩ и Великобритания', а Великобритания прелетяха от Кипър само с няколко самолета, да пуснат символично няколко бомби, колкото да изглежда, че САЩ не са сами в това нападение. Ударите са дефакто само от САЩ и прилича на гангстерска операция, САЩ бомбандират суверенна държава за пореден път.

70

Анонимен

преди 5 месеца

До 90 Що ***? Образованието на хусите по-добро ли е? А да си чул русофил да си прати децата да се образоват в русия?

69

Анонимен

преди 5 месеца

До 66 (До лелячичо) Ама много ми е смешно вече като кажете "цивилизования свят", щото моментално го свързвам с транита и ИИ за компенсация на естествения, залят от северноафриканци Запад, стремглаво западащо образование, легализирана дрога, имп0тентни полит марионетки, разбита икономика, блееща пропаганда, бездетни и объркани млади хора. Мислещите не щем такава цивилизация!

68

Тревора

преди 5 месеца

Друзята отдавна са показали че разбират само от бой по манерката, но за едно са прави - западния свят са меки китки, щото иначе щяха така да въоръжат укрите че досега да се изнесли с копитата напред всички путински оркистанци.

67

v

преди 5 месеца

Я виж ти американите са раздавали пак от демократичните ракети аххахаха

66

Анонимен

преди 5 месеца

А ве, в крайна сметка хуси ли са или хути?

65

Анонимен

преди 5 месеца

А не са ли ударили някоя болница или хотел пълни с фашисти?

64

Анонимен

преди 5 месеца

Путинофилите си въобразяват , че ,,Червено море " е като на ,,Червения площад" .Всичко що е червено е тяхно.Горките хути...Те от комунизъм не разбират.Мислят си , дойде и нашета победа на революцията.Нашия ,,октомври"..

63

Анонимен

преди 5 месеца

Имало едно време...В древността , когато са се зараждали народите , човека е измислил оръжието за да се брани от дивите зверове и от природните катаклизми.Наводнения, пожар, бури.Когато обаче на този свят се е родил първия русофил , брат напада с оръжие брат Човек от човек, се превърна в звяр.От тогава на сам , русофилите търсят оправдание за убийствата си.Едно от тях гласи...Всички комунисти са хора.Останалите,... врагове.И трябва да се изтребват безмилост.

62

До лелячичо

преди 5 месеца

Той не минавал от там където бият, червено море не било на американците абе другарю на токчета, да взема да дойда да те изплющя там откъдето минаваш сега, та да почнеш да минаваш от трето място. Предполагам нямаш нищо против.