316

Морал

преди 8 месеца

Съпоставям моралът на украинците,с този на нашия президент....ужасно тъжно е да имаш президент чужд лакей. Колко територия е готов нашият президент да отстъпи на турция,ако същата реши да защити турски етнос в България , защото това недоразумение. Агентът президент иска мир....а който се защитава от агресорът иска свобода.

315

Аааааа

преди 8 месеца

Те сега не могат да ги мобилизират и съберат в армията,за да се бият за страната си,та какво остава,ако им спрат финансирането!

314

НЯКОЙ

преди 8 месеца

Тя Украйна почти капитулира още в началото на войната когато половината украинска армия се изнесе в Европа и сега категорично отказва да се върне.

313

Анонимен

преди 8 месеца

ПРОПАГАНДА СЪР!!!

312

българин

преди 8 месеца

Дядо ми е воювал във ВСВ. Някъде в Югославия ги пленили немците и останали в планината през нощта.Обкръжил ги сръбски партизански отряд и на сутринта не е имало нито един жив немец,а нашите - свободни. Отряда имал няколко хиляди партизани въоръжени с картечници,оръдия,автомати. Имали дори 5 самолета!Същото ще стане и в Украйна-един безкраен ужас за руснаци и украинци.Няма да има мир,ако Русия не се изтегли от Украйна!Същото беше и в Афганистан.

311

Анонимен

преди 8 месеца

страхотни са! ако отслабне и даже спре украинците щели да продължат да се бият и то помежду си защото сред тях 74% от населението (и военните) омало руско самосъзнание. За тези им действия никакви далекобойни ракети не били нужни се оказало по време на дискусиите.

310

Анонимен

преди 8 месеца

Няма да капитулират! Просто ще воюват от чужбина! Нелегално! И така до края на света... Да се спират вече!

309

Анонимен

преди 8 месеца

Това, което знам е, че не бива да повтаряме глупостите на украинците. Посегнаха на далеч по-силни, че и братя, за да угодят. Жертват се за чужди интереси.

308

Анонимен

преди 8 месеца

Съмнява ме, че статистиката е вярна; съмнява ме, че изобщо е възможно да се направи. И социолозите са наясно, че няма как, но си разпространяват щуротиите. Как ще разбереш какво мисли украинеца, като той се бои най-вече от репресиите на хунтата.

307

Анонимен

преди 8 месеца

Ако ги почнат като Нетеняху в Газа много бързо ще се осъзнаят Хохлите.

306

Лед Цепелин

преди 8 месеца

Опция е ако остане 0 Нула украинец.Както е тръгнало и това ще стане.

305

Фелпс

преди 8 месеца

DW?! Това е достатъчно, не си струва коментара...

304

Анонимен

преди 8 месеца

Вече не оръжия, а тежки наркотици им пращайте. Ще им трябват...!

303

Какво следва

преди 8 месеца

Трябва им още една година война за да си помислят дали си струва да продължават. След осем години гражданска война руското население на Донбас вече не иска да живее в една държава в националистите от Киев. И затова Донбас и Запорожие са вече част от Руската федерация.

302

komitata

преди 8 месеца

щом не е опция значи искат украйн а да с е заличи изцяло или да остане един остров киевска украйна -луд н е умалява ще останат без мъжки население за още една година-русия още не е вкарала редовната армия и н еобявила мобилизация

301

Анонимен

преди 8 месеца

До 82-ОМБР На Никого не му пука за твоите обети. Ако щеш въобще не я пиши тая дума.

300

82-ОМБР

преди 8 месеца

Давам обет,тук и сега,че до края на живота си(независимо кога ще е това),дори да живея още един,думата русия ще пиша с малка буква

299

до 296

преди 8 месеца

ще клекнем и още как - понеже вече сами си свалихме гащите- сами унищожавайки всякакви ракети,танкове,бтр-и,и подарявайки всякаква защитна техника .С хартиени самолети ли ще се бием?

298

82-ОМБР

преди 8 месеца

До Кореняк За разлика от първите 2 украйнски офанзиви,тая приключи бес да са постигнати набелязаните цели! Сега чакаме руската плява да събере кураж и тя,жалката да се пробва! Може да се учи от първата и втората украйнски офанзиви!

297

Анонимен

преди 8 месеца

Руският мир е най-доброто, всичко друго е измама от лукавия.