182

Анонимен

преди 5 месеца

След началото на СВО европейското общество беше сто процента сигурно, че Путин бързо ще бъде докаран в Хага, картонените руски войски ще бъдат размазани на тънък слой върху украинския чернозем след седмица-две и биха могли да хукнат да разпределят собствени парцели руска земя, когато омразната Империя на злото се разпадне на парчета.

181

Анонимен

преди 5 месеца

Всички стратегически запаси от Литий в Украйна, от които зависи развитието на нови технологии по целия свят, се намират на новопридобитите територии на Русия.

180

Анонимен

преди 5 месеца

Всички земи закупени от западни инвестори в Украйна, след края на Специалната военна операция ще преминат под територията на Русия.

179

Анонимен

преди 5 месеца

Русофобиииииииииии става ли ви поне малко тъжно и съвестно, като знаете, че там в Украйна за вас и вашите ценности загинаха, тежко раниха и безследно изчезнаха над един милион човека? Защото през цялото време лъжеха и мажеха, че там Украйна се биела за нас, за нашият живот, за нашата Европа, за нашите ценности. Кажете де става ли ви поне малко тъжно и съвестно или вие сте просто кръволоци и се наслаждавате на кръв и страдания като истински сатанисти-фашисти?!

178

Анонимен

преди 5 месеца

Eврокочината излезе ли от рецесията?

177

Желязна завеса

преди 5 месеца

е невъзможна, понеже тавана ни е много прогнил вече и няма да издържи - ще се откъсне корниза с дюбелите барабар, а който е отдолу да му мисли. Много сложна метафора направих, невъзможна е желязна завеса, защото никой не се връзва на пропагандата за желязна завеса. А за да има такава завеса все пак, трябва да има структура, която я крепи, а когато самия крепеж има нужда от укрепване и/или основен ремонт, от какъвто се нуждае НАТО, то тогава какви завеси, какви пет лева? ЕС рухва пред очите ни.

176

Анонимен

преди 5 месеца

Русофобииииииииииииии защо не искате да се прави референдум за НАТО, за ЕС, за това дали България и българският народ трябва да се намесват във войната между Русия и САЩ, НАТО и ЕС на територията на крайните южноевропейски територии на Русия? Защото страдате от неизлечими фобии или защото сте падали като малки на TъпuTe cu kpaTyHu и сте станали природно пpocTu, като тикви и Ty/\yпu.

175

Анонимен

преди 5 месеца

Русофобииииииииииииии защо намесихте България и народа във фобията и омразата си към Русия и руският народ? Не можахте ли чисто демократично да се съберете някъде да си дадете всички спестявания, да си продадете всички имоти и за ваша си сметка, ако иската купете всички ядрени бомби на Земята и ги хвърлите върху източника на фобията и омразата ви! Не ви е достатъчно това нали? Искате всички да са като вас, за да не носите отговорност за геноцида, който се причинява на хората по тези земи вследствие на наливане на оръжия и пари в ръцете на фашисти-u3Bepru!

174

Споко

преди 5 месеца

Украйна ще победи, дори ако западът не даде пари и оръжия, тогава ще дойдат да помогнат от Орион, от Сириус, от Нирибу и ще спасят Украйна, па и Йода ще удари една рачичка, Йода само да дигне леко рачичката със силата и цак - Украйна моменталически ще победи Русия. Иначе светът би бил несправедлив, а ние не искаме да живеем в несправедлив свят, нали, тогава по-добре да се фърлиме от десетия етаж, нали?

173

Анонимен

преди 5 месеца

Русия винаги е готова за ядрена война! А за продоволствената война НЕ Е.

172

Анонимен

преди 5 месеца

НАТО защо ги е бъзе да влезе в Украйна да победи Русия?

171

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 месеца

С две думи - Учете руски !

170

Анонимен

преди 5 месеца

до 176 - не знам какво е това влечение на НАТОВЦИТЕ по "детски" градини. личи си че им липсват. ама си намират и учител. "КИНЖАЛ"

169

Анонимен

преди 5 месеца

Сбъркана държава си е Русия и това си е....И Китай...и Индия са големи сили но не се конфронтират така със Запада както крепостните...защо само с тях...отговора е......защото са сбъркани генно....

168

Анонимен

преди 5 месеца

Проф. Витанов и тоя път излезе прав.....

167

Анонимен

преди 5 месеца

166 - ТОВА Е ЧЕСТОТА СЪС КОЯТО СЕ СВЪРЗВАТ ПРЕДАВАЩИТЕ СЕ УКРИ НА РУСНАЦИТЕ.

166

До 176

преди 5 месеца

Брадати Дечица!

165

оракул на боб

преди 5 месеца

Ко стаа в Рияд?Решиха ли да дадат на Русия земите,които вече са част от Русия?Русия дали ще приеме?

164

Анонимен

преди 5 месеца

А ТЕЗИ ЛОШИ РУСИ ДА ВЗЕМАТ ДА БОМБАРДИРАТ ВЧЕРА ВЪ ХАРКОВ ПАК ЕДНА "ДЕТСКА ГРАДИНА" ПЪЛНА СЪС "ДЕЧИЦА" НАТОВСКИ И ВСУ ВОЕННИ. ИГРАЕЛИ СИ "ДЕЧИЦАТА" НА ПЯСЪКА ЧЕРТАЕЛИ СИ ПЛАНЧЕТА.

163

Анонимен

преди 5 месеца

Като чета коментарите тук имам чувството ,че някой хора имат повече информация от световните политици, леко баце каквото и да си пишеш колкото и да се радваш на топките на путин пак си оставаш беден некадърник и да те "освободи" путин па ще си същия прс.ак и бедняк,че и по-зле това ще ти сложат наморника да не можеш и да лаеш както сега лаеш.