132

Анонимен

преди 8 месеца

какъвто е тоя,такива са и съдиите,разлика не виждам,затова сме на тоя хал

131

Анонимен

преди 8 месеца

Не само в Ст.Загора,са корумпирани а в целия окръг.От горе до доло.В много случаи се прикриват и по тежки престъпления и се осъждат,жалбоподателите.Има и едно съдийско семейство,колегите Златеви.Те си мислят,че като са фамилия Златеви, трябва да се позлатят.Корупцията е в основата на нещата.Какво ще спечели съдия,прокурор или разследващ полицай от това Дело.Това което"спечели" вещото лице по Делото.Трябва "разфирмироване"на фирмата(целия съдебен окъг)от горе до доло,заедно с администрацията.

130

Анонимен

преди 8 месеца

НПО тата на ЛГБТ опорочиха делото ! Това по принцип си е дело ПРИНУДА ЗА СКЛОНЯВАНЕ КЪМ ПРОСТИТУЦИЯ и ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА! От всякъде изглежда като дело провал - Противоречиви свидетелски показания, разминаване във фактите, описани в тях, колебания и несигурност В текста на експертизата никъде не са посочени 400-те шева на раните, макар районният прокурор на Стара Загора Таня Димитрова да заяви на пресконференция на 30 юли, че те били преброени от лекаря, изготвил експертизата. Дори първоначално е подвела полицията че не е познавала нападателя си !

129

Анонимен

преди 8 месеца

Няма как да има правораздаване когато някой е нарочен за виновен! Всеки има правото да се защити и на справедлив съдебен процес - тук и двете условия липсват изцяло. Георги Георгиев може и да е виновен, но за целта трябват доказателства.

128

маалатъ

преди 8 месеца

Ами като не искат да го съдят, до го направят помощник на Пеевски в Парламента, бе, за по малко от 24 часа Локумката Денкоф и Габриелкатъ шъ си подаът оставките!!!! -)))))))))))) А, Тикватъ немъ да посмее да съ покаже у Парламентъ! -)))))))

127

До 132

преди 8 месеца

Тоя, ако се окаже невинен, ще осъди държавата и куп медии за сумати пари, отделно и потърпевшата

126

А дано

преди 8 месеца

До Наще са опасни Ама надали, защото Дебора наистина е за съд, поради факта, че даде повод за грозна противобългарска комунистическа и ляво-либерална кампания, че поруга девиза на Революцинерите от Освободителните ни Борби, че отклони вниманието от намушкания Българин в РСМ и косвено насърчи Сърбомакедонистката Еничарска Наглост и терора над Будните ни Сънародници там! Без Патриотизъм няма да има Държава, а Дебора го окаля, и че тя е за Съд за Държавна измяна, както и *** и грантноедите

125

Анонимен

преди 8 месеца

За това навремето имаше Белене.

124

до анонимен 127

преди 8 месеца

"Значи да го съдят в София!" ------ Дори и да го "осъдят" след година ще го пуснат!

123

Анонимен

преди 8 месеца

Хайде сега медиите да се погледнат и да се засрамят каква каша забъркаха!

122

До 123

преди 8 месеца

Съдии отказват да гледат делото, защото медиите и НПО-тата искат кръв, а доказателства няма. Какво ще стане според теб, ако съда произнесе оправдателна присъда по това дело?

121

Кирчо, Асен и ПП

преди 8 месеца

Промяната е факт !

120

Анонимен

преди 8 месеца

Тия се оакаха от един селски бандит а си представете ако трябва да съдят Тиквата, Прасчо, Сокола или някой истински бандит трибуквеник.ЗАКРИВАЙ !!!

119

Анонимен

преди 8 месеца

А като вземат заплати, защо не си направят отвод? Явно престъпността е придобила застрашителни размери за да не смеят съдиите да си вършат работата.

118

Анонимен

преди 8 месеца

Значи да го съдат в София!

117

димитър

преди 8 месеца

Добре ,разбирам ,ами просто да напуснат работата си ,ншщо ,че са завършири великия свободен старозагорски у-т. Нека да имат честта да се махнат ,като явно не стават за такава работа ,щом ги е страх .Да дойдат други на мястото им ...и така .

116

До 117

преди 8 месеца

До Има ли някой,И за какво някой би дал пари на съдя, който не желае да гледа делото му!? Ти въобще имаш ли мозъчна дейност или си на режим папагал?

115

кайзер созе

преди 8 месеца

След като няма читав съдия да гледа делото, да има такъв закон, който да позволява да се разглежда от друг независим съд в друга държава - например в Китай или Сев. Корея.

114

до анонимен 109

преди 8 месеца

""""""И къде тук има корупция? Правото на отвод е в основата на правовата държава""""" ------ Ти сериозно ли говориш, е как пък "всички районни съдии в града се отказаха", ай, или и ти си от тия дето гласуваха за Сглобката - Герб или ПП-ДБ??? Тогава всичко е ясно...

113

До 107

преди 8 месеца

И като всичките се познавате какво е семейството на охранката ? Такова семейство трябва да има извънземни връзки да откаже 17 съдии. Обикновенно такива семейства в градове около 100 хил са 2-3 такива. Той от тях ли ? Нали се познавате ?