59

хммм

преди 8 месеца

Ще спасяваме България като вкарваме афганистанци и африканци в България! Кое точно спасявате на България като подменяте населението, името и ли? Не трябва ли населението да е основното което се пази? Все пак България са българите а не просто една земя, знаме или име. Все пак България се е запазила след толкова години защото сме се запазили като народ а не територия. Мисли които са много далеч от управляващите продажници и слуги на запада.Все пак не е модерно в момента да говориш за национализъм.

58

До 56

преди 8 месеца

Всяка държава е в правото си сама да реши как да се справи с проблемите си. Пpocтuят носи на гръб михлюзи. Интелигентният търси начин да се справи. За съжаление, днес у нас успяват да се справят само някои категории млади хора, докато държавата продължава да се грижи за такива като теб. Но и това е нещо. Рано или късно ще успеем да прокараме закон за принудителен труд - щом си създал потомство, ще работиш за издръжката му. Ако не ти харесва, прародината ви отдавна е заявила, че ви приема обратно

57

българина

преди 8 месеца

първо не е криза а катастрофа, 30 пр надолу за 33 г..... Второ ще я решите като ни подмените. Дума не обелвате да давате гражданство на всички които поискат от Македония и Молдова и Бесарабия.... Алекс Сорос нали така ви нареди

56

Анонимен

преди 8 месеца

До 57 "Правешкият овчар ни натресе..." - на импотентен некадърник, умрелите са му виновни!

55

ааааа

преди 8 месеца

нацията не струва губите си времето ! а ДЕнков нищо не прави от това което говори !

54

Анонимен

преди 8 месеца

До 25 "... така ли смята да увеличи раждаемоста,като за втората година, дори не дава една минимална заплата, а я замразават на 750лева." - в някои държави в ес майчинсвото е 16 седмици. Нали гласувате да сте като тях?

53

С това да се справим

преди 8 месеца

Правешкият овчар ни натресе двата проблема, които съсипват българската нация до ден днешен. Първо, внесе към 400 000 от онези, които се размножават като бесни и създават само проблеми. Това хем ни натовари с огромни разходи, хем промени структурата на нацията, хем затрупа обществото с проблеми от всякакъв характер. Второ, от Тошово време се създаде моделът колкото е по-образован един млад човек, толкова да му е по-трудно да създаде семейство и деца навреме. Днес някои се справят, но поединично.

52

Анонимен

преди 8 месеца

До 48 "... но само ако и двамата родители имат минимум средно образование" - в ЕС това няма как да стане. Ако си про'с'т и не го вдяваш си е твой проблем.

51

АААА 2

преди 8 месеца

от про***ст и мързелив народ толкова !

50

Анонимен

преди 8 месеца

Пффф колко е жалък горкия

49

Анонимен

преди 8 месеца

До 49 "Демографията с бежанци ли ще я решите?" - да! Също като в ЕС за койго тласувате. Други въпроси?

48

Анонимен

преди 8 месеца

Ще се справите, смърфиета, само трябва да научите гейовете съпартийци да раждат.

47

ааааа

преди 8 месеца

какъвтоа народа такива му и политиците - НИКАКВИ ! а всеки народ си заслужава съдбата българина изобщо не мисли ...

46

Анонимен

преди 8 месеца

До 45 "Как ще се бориш с нещо което не разбираш? " - касто в ЕС го борят - с внос на имигранти. 85% му дадоха мандат на 2 Април да го стори.

45

Анонимен

преди 8 месеца

И въпреки това правят само неща, които да гонят и убиват българи. Демографията с бежанци ли ще я решите?

44

Анонимен

преди 8 месеца

До Орбан - Вече дискутирахме този въпроси пак ще повторя, каквото казах - нека у нас да дават по 30 000 евро още за първото дете, за второто - 50 000, а за трето - 100 000, но само ако и двамата родители имат минимум средно образование. На останалите - детски надбавки и предвидените от сегашния закон помощи при раждане и отглеждане САМО НА ПЪРВОТО ДЕТЕ. Стига вече развъждане на хрантутници, които освен проблеми нищо друго не носят на държавата и на градивната чадт от народа!

43

да

преди 8 месеца

ще вземем пример от плъховете

42

Ужас

преди 8 месеца

Как ще се бориш с нещо което не разбираш? Досега не съм чул нито един политик или "експерт" от тия дето дрънкат по медиите да направи реален обективен анализ на причините за демографската криза. То за всичко май е така вече? Как решиш проблема като не знаеш причините? Да, има тук там някой които посочват това, или онова като проблем, но фокуса винаги е на парче. Никой в България сякаш няма поглед върху глобалната картина.

41

бг смешки 2

преди 8 месеца

И ТОЗИ само говори а нищо не прави като БОЙКО ! българите обаче са икзлючително про***ст народ и търпят всичко !

40

Анонимен

преди 8 месеца

Едно време не е имало облаги, хората са правили деца за да им помагат в работата. Децата са умирали и въпреки тази най-лоша съдба за един родител, те са продължавали да правят деца. Децата са пораствали учейки, дори и по малко но са продължавали да имат респект към семейството и продължаването на рода. Никой не е длъжен да ти дава каквото и да било за това че имаш дете.., може да ти помага, но отговорността е изцяло на твоите плещи. Имаш ли жена, ще имаш и деца.