248

Анонимен

преди 5 месеца

Некой руснак най-накрая, нема ли да го усмири този луд сибирняк :))) Знаех си, че е фен на нацистите и Хитлер :)))

247

Анонимен

преди 5 месеца

До ПУТИНЕ,,,,ДЕДЕ - А ти, деде, задаваш ли си въпроса що Джо не дава далекобойни оръжия?

246

Татул до 249

преди 5 месеца

Айде да не говориш от мое име. Не подържам Украйна. Не обичам продажниците. Мразя новия световен ред , в който няма никакви свободи за нормалните хора, освен за отка'чалки, ***'да'ли и изперкали фе'ми'нистки. Затова съм за Дядя Вова и за нормалността. Жалко за стотиците хиляди млади хора, украинци и руснаци, които загинаха заради алчните англосаксинци. Украйна се обезкръви. Не останаха здрави мъже там. А ти зимай пушкалото, викай слава Украини и оди се бий там, като си такъв патриот.

245

Анонимен

преди 5 месеца

Те атаките са постоянни, но тези закани са за успокоение на крепостните, които жадуват за украйнска смърт.А, Путин, ако го е грижа за Белгород, Шебекино и цялата Белгородска област ще отегли ракетните установки от областа, защото ВСУ ги е взело за легитимна цел и страда цялата област предимно Белгород, защото зад града се намират,, Искендер", Смерч,,, Град", С-300 от които е обстрелвана Харковска област.

244

Анонимен

преди 5 месеца

Абе джудже вие не победихте ли още преди две години? Какво стана Киев за 3дни Букурещ за седмица и София за две? Илъгахте само копейкин и импексова ! Още ви чакат с обърнати ***

243

Москов

преди 5 месеца

Аман от измислени държави! Нямат собствени езици и са гепили на съседите! Украйна от Полша и Русия, макетата от Сърбия и България, Косово от Албания! Докога чичо Сам ще раздробява народите? Или старата максима разделяй и владей е в пълна сила!

242

Цървул

преди 5 месеца

Смелчага! Да беше отишъл до Авдеевка, както го направи Зеленски! Ала на теб ти е по-лесно да "атакуваш" от телевизия Останкино:-)))

241

Анонимен

преди 5 месеца

"Ескимос подава месо на Петер Фройхен, който му благодари от сърце. Един старец казва на Фройхен: Не трябва да благодариш за месото, твое право е да го получиш. В тази страна никой не дава и не получава подаръци, защото по този начин ставаш зависим. С подаръците създаваш роби, а с камшика- кучета."

240

Анонимен

преди 5 месеца

Забележете едно - всичко що е помазан в българия е против народа и те и свалиха Т Живков

239

Анонимен

преди 5 месеца

Мачкай, Вова, укронацистите!!!

238

Анонимен

преди 5 месеца

До Питам да бе хамериканецман

237

Анонимен

преди 5 месеца

Русският износ на газ е спаднал,ама на пушично месо се изтрелял в космоса

236

Анонимен

преди 5 месеца

Откакто ни напусна Тодор Колев, Путин остана единствения, който ме разсмива! Пускам си руски канали за вдигане на самочувствието,че съм Българин,а не руснак! Ако бях преживял такова национално унижение,което руснаците САМИ си причиниха поне за 100 г. напред,щях да се самоубия миналия век!

235

ВУЮ

преди 5 месеца

КРАВАРЧЕТАТА СА БЕСНИ ЗАЩОТО ОТ НИКЪДЕ НЕ ИМ ВРЪЗВА.УКРИТЕ НЕ НАПРАВИХА НИКАКЪВ ПРОБИВ,ЕВРОПА СЕ УСЕТИ И НЕ ИСКА ДА ДАВА НА ФАШАГИТЕ МИЛИАРДИ НА НАРКОМАНА ***,ДЕПАРТАМЕНТА НА ФАЩ СЪЩО НЕ ДАВА,УКРИТЕ ИЗМИРАТ ,КАТО МУХИ НА ФРОНТА,ПУТИН ЩЕ СИ СВЪРШИ ТОВА КОЕТО КАЗА И КАКВО КРАВАРИТЕ ПАК ЩЕ ЛАПАТ КРИВАКА.

234

ПУТИНЕ,,,,ДЕДЕ

преди 5 месеца

Благодари са че Джо не дава далекобойни оръжия....

233

ПИТИНЕ,,,,ДЕДЕ

преди 5 месеца

Авдиевка за нова година.....пак съ окакахте

232

Анонимен

преди 5 месеца

Луд (путинист) умора няма.

231

българин

преди 5 месеца

Българите сме с Украйна срещу фашизъм путин

230

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя бункерист да си оправи московските гейове първо, после да мисли за друго...

229

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна е фалирала,разпадаща и пред колапс?! Да се чудиш Русия с кого се бие, защо дава толкова жертви и как е обявила СВО на виртуална държава :-))