163

Анонимен

преди 5 месеца

Интересно че все още се намират безмозъчни сэщества вярваще че Русия е четвърта икономика на света. С големи напъваници и завишаване на икономическите показатели Русия заема 15 място в световната икономика. Изобщо не вярвайте на дрънканиците идващи от Путин и неговата банда.

162

Анонимен

преди 5 месеца

Newsweek: Байдън подписа смъртната присъда на Украйна, подтиквайки я към НАТО.Конгресът на САЩ не трябва да одобрява отпускането на следващия транш от военна помощ за Украйна, което поиска администрацията на президента Джо Байдън, пише бившият офицер от американското военно разузнаване Ребека Кофлър в статия за Newsweek. Според Кофлър Байдън по същество е подписал смъртната присъда на Украйна, настоявайки тя да се присъедини към НАТО, а понастоящем само удължава страданието на украинците.

161

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 166. Успокой са вече бе. И стига се самопровъзгласява за умен.

160

Анонимен

преди 5 месеца

"До Анонимен 158. Разбирам какво пишеш - пълни глупости." - Хем не разбираш, хем не си признаваш хахаха Има една много хубава мъдрост. Цитирам по памет. "Мъдрият човек се учи от грешките на другите, умният от собствените си грешки, а глу_павият не се учи." Сам си прецени от кой тип си ти. Успех!

159

хаха

преди 5 месеца

В Херсон влак, превозващ американска система за противовъздушна отбрана "Пейтриът", беше унищожен от ракетен удар през нощта. Възнамеряваха да го транспортират до друг участък на фронта.Ударът беше толкова болезнен за украинските въоръжени сили, че украинският президент Владимир Зеленски записа видеообръщение. Сега каналите разпространяват фалшива информация за предполагаеми удари по мирни цели в Херсон. Според наркомански, влакът превозвал ранени войници.

158

Анонимен

преди 5 месеца

Веднага щом Украйна изгори, ще започнат всички най-интересни неща, а именно следващите прокси войни с НАТО в Африка и Сирия, както и конфликти в Централна Азия. Изобщо борбата за многополюсен свят.

157

Анонимен

преди 5 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

156

Анонимен

преди 5 месеца

До ало ало. Те вече около 3 десетилетия само това врякат.

155

ало ало

преди 5 месеца

...русия щяла да изчезне като държава...абе, тука някои хептен са изкукуригали!

154

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 158. Разбирам какво пишеш - пълни глупости.

153

Анонимен

преди 5 месеца

До ivailo. Не киев, а Украйна. Киев също е руски град.

152

Анонимен

преди 5 месеца

"До Анонимен 151. С тия вашите "руски ресурси" сте съвсем комични." - Хващам се на бас, че дори нямаш капацитета да осъзнаеш колко безсмислен коментар си написал. Русия има много ресурси и то всякакви. Доказано. Кое точно е комичното с "нашите" руски ресурси знае само твоето мозъче. Ако няма какво да напишеш, по-добре не пиши. А иначе руският пазар е смешен в сравнение с този на ЕС или САЩ, но ЕС-ресурсите са смешни сравнени с руските. Ако не разбираш какво ти пиша, не е мой проблем.

151

Анонимен

преди 5 месеца

Кога ще се намали държавният апарат / чантаджиите/ в Бг , със 75% , защото Баце ''обеща'' да ги намали , от 340 000 , на 170 000 , .... но както знаем неговите номера , обикновено става и обратното , вместо 170 000 , те станаА , още толкова , от 340 000 , на 620 000 ... Е, как ще издържа държавата толкова много не работещи клати -Оювци ???И така , бройката трябва да се АКТУАЛИЗИРА , на 170 000 бройки , или това прави съкращения , със 75% ..Това показват цифрите ....

150

ivailo

преди 5 месеца

Киев се готви за дълго пляскане от Русия. А накрая ще си бъде нашшибана както трябва и ще изчезне като самостоятелна държава.

149

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 151. С тия вашите "руски ресурси" сте съвсем комични.

148

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 152. Дипломирана ясновидка ли си ?

147

до 138

преди 5 месеца

Каква подготвена израелска армия бе Хамас ги направиха сами да си говорят. Ако сащ не им бяха доставили боеприпаси с Израел беше свършено. Руската армия направи смешни НАТО, сащ и колективния Запад и разби най добрата отбранителна армия в света Украинската.

146

Анонимен

преди 5 месеца

Единствената надежда на великата руска армия остава Тръмп да спре парите за Украйна. Всичко друго означава крах и разгром на Русия дори и изчезването и като държава.

145

Анонимен

преди 5 месеца

"В крайна сметка, въпреки политическата турбуленция, никой не иска да загуби "големия джакпот" на руския пазар." - Русия има население горе-долу 140 млн. човека и средно са по-бедни от нас, така че приказките за големия руски пазар са смешни на всеки с елем_ентарни познания по икономика. Дори пазара на една Индонезия, която или не си чувал, или не знаеш къде се намира на картата, е по-интересен от икономическа гледна точка. Ресурсите са друга бира, но ти пишеш за пазар, а не за ресурси...

144

Анонимен

преди 5 месеца

Фактите .Русия е токова ''зле'' , че вече изпреварва , измества Япония , от 4-тото място !А моторът на Европа -Германия държи вече 6-тото място . В първата четворка са , Китай-Индия - Русия , като САЩ са на 2-ра позиция , а Запада си заминава !