563

Дервентов

преди 5 месеца

Друзята не могат да обяснят защо кремълското изфакано джудже не успя да закрие зърнения коридор и никой вече не му иска зърнената сделкам, а украйна си изнася всякакви товари през пристанищата. Премести си корабите от севастовол в феодосий и новоросийск. Но пак продължаваме да слушаме колко магучея и вяликая е расиюшка.

562

Анонимен

преди 5 месеца

До ок 595 стига повтаря тази измислица като развален грамофон! То само такива с плосък мозък могат да повярват на тези пропагандни релации, защото са недостатъчно образовани!!! Виж глобуса - Русия и Иран имат обща морска граница в Каспийско море. От там си доставят каквото имат нужда с кораби, но в Каспийско море не може да влезе кораба Новочеркаск. Освен това, имат възможност и да търгуват по суша - чрез жп транспорт. Реално кораба може и да е имал някакви експлозиви на борта, но не от Иран

561

Гамбитов

преди 5 месеца

Друзята пак се размечтаха, Финалндия била лесна. Спомнете си че през 39та финалндия даде мощен отпор - първия опит за превземане на странта претърпява пълен неуспех, а при втория опит раснаците успяват с цената на 300 хиляди жертви. При сегашното положение финландската армия просто ще стигне до мацква за 2-3 дни, понеже сичкото салдат се пъне в украйата да вземе авдеевка, а пък срочниците са сополанковци които всяка профи армия ще направи на кайма за нула време.

560

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 592, а през това време имбецилния Бидон в САЩ си забрави името, после тръгна от сцената назад, загуби се и взе да се прегръща с нищото...

559

82-ОМБР

преди 5 месеца

Зеленски бил просил! Ми ще проси,за да я има Украйна. А я виште пурпорногъзия бабун в кремъл от кой проси,и проси за да се справи с Украйна! Унизен старец-неможач!

558

ок

преди 5 месеца

Много довра новина. Особено ако е бил пълен с ирански дронове.

557

Анонимен

преди 5 месеца

колко цента вземате еурожендър-дебилорозови да драскате тия "умнотии"?

556

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 589 Един наркоман какво, какво ... а, направил за смях цяла Украйна, поредната си покупка на замъци за милиони Евро, докато украинците умират от глад и студ? И след потапянето на три кораба, вече ЦЕЛИЯ Черноморски флот бил подводен? Нещо като флота на Украйна, състоящ се от надуваеми лодки и катерчета трета ръка, подарени от Европейските му спонсори?? Голям си фантазьор, продължавай да фантазираш и да веселиш форума!

555

Анонимен

преди 5 месеца

Джуджака докато проси яйца от Лукашенко,му думнаха поредната гемия.

554

Токмпаков

преди 5 месеца

Аз лично за по жалка империя от путинска русия не съм чел и чувал в цялата световна история. Свръх претенции без никакво покритие. Ура друзя!

553

Анонимен

преди 5 месеца

Втората армия в Украйна пак даде фира.

552

Анонимен

преди 5 месеца

Един комик направи Путин за смях и превърна целия руски Черноморския флот в подводен.

551

Българин

преди 5 месеца

Всичко накрая ще бъде платено от Украйна под формата на репарации. Така че както сега се радват, че са уцелили руски кораб, така след няколко години ще плачат, защото ще гладуват, а парите, които са изработили ще отиват за строежа на нови кораби в Русия.

550

82-ОМБР

преди 5 месеца

Хахаха до 578 Колкото приключи с нея през финската война,или с Киев за 3 дни????

549

Анонимен

преди 5 месеца

До 585 Било е някога

548

Анонимен

преди 5 месеца

До 582 Да бе,ама по акъл Киев повече прилича на африкански град.А Москва си е в Европа от където и да го погледнаш

547

Анонимен

преди 5 месеца

Връщайки си Украйна, Русия връща своето.

546

Анонимен

преди 5 месеца

Киев е най-руският от всички руски градове. Киев е майката на всички руски градове.

545

Анонимен

преди 5 месеца

До 82 ОБМР Е и какво от това като Петербург по население

544

Анонимен

преди 5 месеца

Ама лудия Путин имал ядрено оръжие! Ми тогава защо разширявате НАТО бе! Утре лудия Путин както влезе във Финландия какво - ама лудия Путин има ядрено оръжие? Щото Путин каза - там няма да се провежда специална военна операция както беше март 2022, за 3 дни до Киев и после преговори в Истанбул. Там няма да има 3 дни и преговори, ще приключи за няколко часа. И после какво бе, натовски гьзове - НАТО започва ядрена война с Русия? Да умрат 300 милиона американци и половин милиард в ЕС зарад и един безлюден радиационен кратер и купчина кирпич?