64

Кире харвардо

преди 6 месеца

Ще даваме по 1000лв на месец за 4то, 5то и 6то дете!

63

Анонимен

преди 6 месеца

В затвора Денков. Веднага!

62

Анонимен

преди 6 месеца

Хахах умници , най -много да измислят това да увеличат помощите което ще стимулира само избирателите им които раждат на 10. Първото и най-важно е цените на жилищата да паднат наполовина да са евтини и достъпни за младите . Ама как да стане като строителните фирми са пак на тяхни хора

61

Анонимен

преди 6 месеца

До Bad Face към 46 - Добре де, имаш пари, не ти пука за България и за българите, супер се чувстваш в САЩ, а висиш в български сайт. Защо така? Явно носталгия те мъчи хахаха Нямате ли си американски новинарски сайтове? Не знаеш английски ли? Не мога да те разбера. Скъсай с България окончателно, щом толкова много я мразиш. Не говори на български (внуците ти знаят ли български или само 2-3 думи от кумова срама?), не посещавай България, не мисли за нас. Нали си супер, за какво ти е бг-сайта?

60

Анонимен

преди 6 месеца

Ако не можете да си направите деца, от посолството и съдействието на Брюксел и ще ви назначат служебни. Нов внос от Афганистан.

59

Демокрацията е добро

преди 6 месеца

Брат, хората не бягат от България, защото е демокрация. Напротив. Даже някои се връщат. По принцип бягат от властта в България, която 30 години не можа да се откъсне от Русия. Това идва в повече на всеки нормален човек и при условие, че границите са отворени (за разлика от комунизма), просто си хващат куфарите и си заминават.

58

Анонимен

преди 6 месеца

Тъй ,тъй и сега ще викат като едно време.И деца ще ви направим

57

Анонимен

преди 6 месеца

До 63 Ами стой си там и не се занимавай с България

56

Анонимен

преди 6 месеца

До 65 Да бе,ама и тая демокрация още по-големи простотии не случайно хората бягат от България

55

Анонимен

преди 6 месеца

Плана е ясен да съсипят българския народ

54

Анонимен

преди 6 месеца

Комунизъм стана *** дума, защото не донесе нищо добро на България. Тука някакви се опитват да съживят този франкенщайн, но хората не изглеждат много ентусиазирани за подобен сценарий. Май повече им харесва да си вадят пари и да се разхождат свободно из света, без да ги тероризират червени мутри.

53

авантюрист от канада

преди 6 месеца

До Анонимен Кирето е от друга демография

52

Анонимен

преди 6 месеца

До Bad Face към 46 "След 32 години ми дреме за вас. Моите 3 деца и 9 внука също са при мен в САЩ." - Именно... Пожелавам ви все в САЩ да си стоите... :) ... Запомни пожеланието ми и след дори по-малко от 10 години ще ти светне лампичката. Сега е безсмислено да ти обяснявам, какво имам предвид. Дано да си жив и здрав, за да го видиш със собствените си очи!

51

Анонимен

преди 6 месеца

В България, каквото и да се случва имаме план за всичко, комисии за всичко, членове и шефове на тези комисии с куп безплатни привилегии , които получават заплащане в пъти по-високо от това на нормалните трудещи се Българи и накрая резултата винаги е плачевен и копаем дъното вече над 30 години

50

Анонимен

преди 6 месеца

Ясно. Киро ще прави 10 деца на Лена. Ай, честито за плана! Нема да изчезнем.

49

Токмаков

преди 6 месеца

Да не остана нещо по тази тема неразделено. Питам щото с 200 лева няма как кокошка да гледаш а доколкото прочетох по това перо движение за нагоре в бюджета за следващата година няма!!!! Щастлива Коледа. Как е Коледапоцигански!???

48

Анонимен

преди 6 месеца

Пишете в гугъл "ми_шки ад рай" и започвайте да четете за един експеримент направен в САЩ преди 50-ина години. Мисля, че се казваше Вселена 25. Ще научите нещо любопитно свързано с темата. Интересното е, че когато създадеш добри условия за живот на ми_шките (нямам предвид хора, а наистина животните, така че не ме триите), при тях започва да се забелязва поведение подобно на хората от развитите страни - малко наследници или никакви, хом_осексуализъм, дори се стига до кан_ибализъм и т.н.

47

Bad Face към 46

преди 6 месеца

След 32 години ми дреме за вас. Моите 3 деца и 9 внука също са при мен в САЩ. Връщане на зад няма, защото няма за какво. Пенсионер съм и лятото съм в Гърция, смених българските имоти за тамошни. Сега мога без да съм мутра да живея лятото на първа линия, да си къпя внуците в море, а не във фекална смес. Въобще не ми е мъчно за нищо в окрадената България. Пенсията ми е по-голяма от заплатата на вашият президент мога да живея където пожелая.

46

безполезно същество

преди 6 месеца

Тоя се е заел да ни праи лупинги докато додат F 16-ките .

45

Подигравка

преди 6 месеца

Подир дьжд, качулка