155

Анонимен

преди 6 месеца

Срещу Радев имаше какви ли не изказвания и критики но въпреки това той получи втори мандат. Това би трябвало да ви говори много неща но има хора които не отчитат народната воля.

154

Край

преди 6 месеца

Прав е Демби - имаме парламентарна република с парламент командван от него.

153

Анонимен

преди 6 месеца

Ако беше останал Карадайъ никога нямаше да се стигне до такова разделение на хората. Карадайъ водеше много умна политика което беше така защото той самия е унен и най важното образован човек. Пеевски за мен е човек от списъка Магнитски. Не би трябвало да е депутат камоли да има право да апострофира когото и да е било.

152

123

преди 6 месеца

Чао, радев

151

Ханука

преди 6 месеца

Ханука, ханука, ханука, свелина! ;))) Светлината на Ханука призовава мрачният Прасчо Пеевски да спре с негативните емоции и определения! Да се изкъпе, за да не мирише, както повелява Корана, който е част от великата Ханукия;))) Има време, Дявол да го вземе, оф Яхве да *** приибе;)))

150

Анонимен

преди 6 месеца

АГЕНЦИЯ АШЛ ПРЕДАДЕ, ГОРД ШОДДПАААР СЕ ДНЕС ИЗПРАВЯ С ЕДНО КОПИТО СТЪПИЛ НА ПИРИНА, С ДРУГО НА ДУНАВА, С ТРЕТО НА СТРАНДЖА, А С ЧЕТВЪРТО НА ДОБРУДЖА И РЪСИ ЗЛОВРЕДНИТЕ СИ ФЕКАЛИИ КАТО НОВ ШОООПААР МАРКО ВЪРХУ НЕВИННИТЕ БЪЛГАРИ...

149

Токмаков

преди 6 месеца

ОТ КОЛЕДНИТЕ НАДБАВКИ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЛИ СА ПАРИТЕ ПЛАТЕНИ НА АМЕРИКАНСКСОТО ПОСОЛСТВО ЗА ДА БЪДАТ СНЕТИ ОБВИНЕНИЯТА МУ ОТ МАГНИТСКИ!? ИНАЧЕ НЯМА ОБЯСНЕНИЕ КАК ТОЗИ ОТ НЕПОСЕЩАВАЩ НС ГОДИНИ НАРЕД СЕ ПРЕВЪРНА ВЪВ ВОДЕЩ ЗАКОНОНОСЕЦ. И РАДУШНО ПРИЕТ ОТ КРАВАРИТЕ. ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЛИ ЖУРНАЛЯСТ ДА ЗАДАДЕ ТОЗИ ВЪПРОС И ДА ПОКАЖЕ ЧЕ ВЪРШИ РАБОТА А НЕ СЛУГИНАЖ.

148

Анонимен

преди 6 месеца

"Главозамаял се властолюбец" да но за кого всъщност се отнася.

147

Анонимен

преди 6 месеца

А бе ей,от кой мобилен оператор ви се обаждаха от Американското посолство и ви нареждаха за кого да гласувате?! Първи да отговорят нал Удничавите Костя Копейковци .Голяма трагедия сте!

146

фаШиши Магнитски

преди 6 месеца

С червените ботушки потропва чичо Прас! Бульгари веселушки ще ви оправя аз! Подаръци ще има за всички в ДъПъСЕ! За новата година да краднем от сърце! На Деса носи п.и.ш.к.а, на Киро биберон, а Денк0ФФ ку/ку/ри/га и иска пак тромбон! В посолството ще хапваме дружно баклава,а милата България приключва след това!

145

Галя от EmbassyTO

преди 6 месеца

шишана Доан само да не я изненада ударната " руска диета" , че да не заслабне тл_ъстината Тя

144

Анонимен

преди 6 месеца

Искам и аз в списъка Магнитски. Я с що привилегии почват да се ползват включените в него и да правят квот си искат! Изведнъж стават властни и известни! И командорят наред!

143

Жорето

преди 6 месеца

Тоя гъзозамаян политик нема ли кой да го спука

142

До 151

преди 6 месеца

А доказателства за това имаш ли? Щото на всеки е ясно че ГЕРБ и ППДБ се отчитат в посолството на САЩ (те не го и крият) а ДПС работи за интересите на Турция и фирмите на Доган и компания. Но за Възраждане няма нито едно доказателство че работят за Русия или че ходят да се отчитат в посолството и да вземат пари! То ако имаше такова доказателство нали тия хиени евроатлантиците щяха всеки ден да го показват по всички медии. А то няма НИЩО. Има само лъжи и пропаганда.

141

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен--151 Как защо ВСИЧКИ медии , не знаеш ли , всички пари и медии са в ръцете на ДПС и герб !Който плаща , той поръчва ''музиката'' !

140

Анонимен

преди 6 месеца

Даа :''България , на ШИШИ ''!

139

Анонимен

преди 6 месеца

Да , въпросът е - защо Пеевски е винаги номер 1 в интервютата. Каква е заигравката, на журналистите най-вероятно се плаща допълнително от ДПС за да не спират да снимат и записват това нещо наречено Пеевски. Това е най-простичкото обяснение. А по-сложното - го знаят т.н. политически сили, както се казва - ще стане белни. Ама ще бъде късно, даааа.

138

made in РЕШЕТНИКОВ

преди 6 месеца

На дали руските служби са имали някога по ценен резидент в българия от лицето РадеФ. Арогантен, подъл и по селски хитър безродник. Ще бъде във война с правителството до края на мандата Въпреки че те се опитват да се държат цивилизовано с него. Същото правеше и с ГЕРБ 5 години непрекъснато ! Ще опита всичко каквото е по силите му да спре откъсването на България от руския ботуш.

137

Анонимен

преди 6 месеца

jestoko unijenie za vsicki normalni hora v stranata ni e postoiannoto pokazvane na tozi izvaden ot svinefermata ekzempliar

136

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен В България има само една автентична българска партия и това е Възраждане. --------- преродени сидерасти на заплата към руското посолство :)