100

Анонимен

преди 6 месеца

Кой го интересува този осиновен от жена си псевдо-учен чичак какво е казал или по-точно казано изакал?

99

Анонимен

преди 6 месеца

До ХХХ - И детска болница евентуално след 5 или 10 години. Най-важното е паметниците да се избутат, за тях пари веднага се намират. Детската болница може и да почака. народът събира капачки да лекува децата, не е толкова належаща баш сега.

98

BоClуцI

преди 6 месеца

MrъСNi

97

Анонимен

преди 6 месеца

До от ЮАРТи наистина ли смяташ че Румен Радев е фалшив президент. Няма човек от можещите да гласуват който не е гласувал за него. Стегни се и не се напъвай да измислиш поредната глупост с която да дразниш. От хора като теб, които само бълват неистини отдавна ни е писнало. Стой си кротко и мисли с тази глава, иначе започваш да приличаш на клоун.

96

Анонимен

преди 6 месеца

До Денков - И да го нарежем, таоя гнус няма кой да я опита. но, все пак, не е лошо да се нареже.

95

от ЮАР

преди 6 месеца

До АнонименНяма никаква простотия в яденето на шоколадови фигурки. Има фигурки с Батман, Спайдерман, Бисквитко, Снежанка и кой ли не от приказните герои. Не виждам причина да се правят фигурки като на паметника. Дори бих предложил фигурки с Ленин, Путин и каквото се сетиш. Това са шоколадови фигурки, не са икони от свети места. Развийте малко въображение. Единственото важно нещо в шоколадите и тортите е те да се харесват и хората да ги купуват. Никой няма право да им слага ограничения.

94

Денков

преди 6 месеца

И ние не те искаме!Да те нарежем ли?

93

ХХХ

преди 6 месеца

Бътиму и неадекватния Джо Денкоф....академик бил ....*** азовец ! В цяла България въздуха е силно замърсен .....но паметника е по важен !

92

Prokurora

преди 6 месеца

Торта с изображението на Денков и като почнат да го режат, изобразява волята на народа!

91

от ЮАР

преди 6 месеца

До Анонимен 81-много добре му отнемат правомощия на тоя фалшив пРезидент. Както и на гл. прокурор. Основната функция на гл. прокурор е да пази потоците пране от пари на КГБ през Български компании и банки. Едно време ДС имаше канали за ембаргово западно оборудване към Москва и под 5% от това оборудване беше за България - Ботевград и ИМЕ София имаха такова за електроника. Сега станаха перални за пари (фирми и банки на ДС) които перат и Руски пари чрез своя и тяхна агентура. Тях пази гл прокурор.

90

Анонимен

преди 6 месеца

Денков ко стана нали имаше документи за паметника

89

Анонимен

преди 6 месеца

Академик Денков, радостта, че ПСА го няма, е едно, а простотията да ядеш глаеа на дете, на майка и на работник е съвсем друго! Не с правете на наивен! Това е простотия плюс невежество и чувство на канибалство,че покрай руския войник,който се биеше през 1941-45 г., когато БГ беше нацистка колония, простаците от ДБ изядоха главите на детето, майката и българския работник! Бъдете сигурни, че тези торти ще ви преседнат! Ега ти простотията,невежеството и човекоядството!!! Г-н Денков, не ви ли е срам?

88

Анонимен

преди 6 месеца

Дърт п.ърцул и пенция и заплата влачи :)))

87

Анонимен

преди 6 месеца

Пускайте си записа и го слушайте. Ето ви изпълнението на записа. Ако имахме народ щеше да залее улиците и да няма това чудо невиждано.

86

Анонимен

преди 6 месеца

До Жалката Истина - Не българите, управниците им. Сложени там известно от кого и неизвестно дали има и от 1/3 твърд електорат техен. Другите не случайно не гласуват.

85

Анонимен

преди 6 месеца

Хората направиха така че да няма дълго време парламентарен контрол, като не избираха едните или другите категорично. Г-н Денков, умеете да говорите, но погледа ви шари като на джебчийка, което пък ни кара да си мислим, че у вас има много неискреност, липса на себеуважение и много, много лъжа.

84

Анонимен

преди 6 месеца

До от ЮАРТИ КОИ ВИЖДАШ В ЮАР СЪС ЗУЛУСИТЕ ЛИ ОБСЪЖДАШ ТЕМАТА. АРЕ БЕГАЙ ДА ИМ МИЕШ ЧИНИИТЕ.

83

Анонимен

преди 6 месеца

"Това е отрязана глава на българско дете - това напомня ли ви нещо? Така се забавляват от ДА България. Така празнуват Коледа, това им е най-успешният акт през годината. За унищожителите на ***. Това сте самите вие. Тези хора искат да управляват София", каза той.

82

Анонимен

преди 6 месеца

Как само вият платените. Създават фалшива буря в нета за да заслужат копейките, всъщност рублите, които станаха на копейки по стойност.

81

от ЮАР

преди 6 месеца

До Анонимен-50- Всеки може сам да си направи статистика. От хората, които виждам редовно, 7 от 10 са за премахване на паметника, 4-5 от 10 наистина се кефят на нарязването му. Реалността е, че няма как да се свали цял и навремето са го качвали на фрагменти. Затова го демонтират на фрагменти. Най-хубавото, което се случи в София през изтичащата година несъмнено е махането на паметника. Жалко, че още не са махнали постаментите. Не бива и следа да остава от тоя символ на тоталитарно раболепие!