91

Успех !

преди 6 месеца

Привеждането на Конституцията към принципите на Европейското право е най-дългоочакваната и ключова за демокрстизирането и просперитета на страната реформа. Не само заради Шенген ! Не само заради Еврозоната ! Не само заради външните инвестиции или заради каквото и да е друго последствие ! А заради облика на България и бъдещето на нейния народ ! Сега е моментът. Затова действайте ! Запишете имената си в тази страница на неговата история !

90

ДоТрооветтСглобката

преди 6 месеца

Явно сте безнадежни, никога в живота си няма да имате позиция НОООООООО ще прибирате едни левчета да пишете невежите си "мнения" спуснати от Сглобката.

89

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

Това заглавие характеризира ИТН И Възраждане

88

Анонимен

преди 6 месеца

До 90 И ти с голия си дирник в еврозоната нали щото страни с много по-силни икономики имаха трудности ,а ти ,какво очакваш,да фалираш държавата за няма и година като Гърция.Я погледни Чехия,Полша и Унгария дето са от много по-дълго време в ЕС дали се напъват за еврозоната само нашия *** се натиска

87

Тапирев

преди 6 месеца

Само ИТН са читави понеже начело е Свети Тошко Африкански.

86

Смех

преди 6 месеца

вече ще има депутати с двойно гражданство, значи директно от Турция ще имаме внос. Това гласуват еднорозите, а отвън пази милицията.

85

До 77 анонимен

преди 6 месеца

С отпадането на възможността лица с двойно гражданство да не бъдат избирани в управлението страната,възниква възможност на тези позиции да бъдат избирани и лица с руско гражданство.Зависи от къде ще задуха новият ,,вятър на промяната".

84

Весел Патиланец

преди 6 месеца

Задава се провал на СВО, идват резултатите от санкциите, и затова с все сили се активизират всички нива на платените от *** агенти:оптаха да се сбият в парламента, опитаха да представят, че България не иска в Евро Зоната... и ще продължават докато се разпаднат. Едва тогава ще се отлепим от дъното на което ни натискат!

83

Анонимен

преди 6 месеца

Ядете ли памперсите на деменцията?

82

Анонимен

преди 6 месеца

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гъзоBе, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

81

Анонимен

преди 6 месеца

Еднорозите вече избягват да коментират статиите за Украйна. Защо ли?

80

Анонимен

преди 6 месеца

Факт!

79

Стоко

преди 6 месеца

Тошко не е мръднал от нивото на просташките си вицове за Лили Иванова. Итн и *** развиват синдрома Сидеров, отвращението към техните постъпки ще ги погуби.

78

Анонимен

преди 6 месеца

До 77 Да ,бе а бате Боко ти правеше магистрали така,че още 100км преди морето и вече усещаш вълните,и за това Русия е виновна нали

77

баба мара

преди 6 месеца

затова не гласувам защото виждам какъв материал е в нс няма капацитет запромени в конституцията ама се бута рушат паметници ама господ ще нинакаже както тои си знае защо не бутате старите болници които са строени преди60/70 години и не са пригодени за 21 век никакъв ред и дисциплина

76

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 73 - а ти - цунка ли "Нейно Превъзходителство" под мишницата, да я поуспокоиш за неизлъченото "интервю" с Волгин?! Няма да може да ни сподели "размислите си"! Мъка за вас путинофилите - ще трябва да сте на постни руски пропагандни сайтове преди Коледа!

75

Анонимен

преди 6 месеца

Така написано заглавието казва съвсем друго. Хайде бъдете журналисти най накрая,не използван вестник в тоалетната.

74

анонимен

преди 6 месеца

Такива сте Тошко! Помните ли, какъв цирк правихте вие, когато влязохте за първи път в НС! Мислехме че сте лоши, в което не се съмнявам, ама дойдоха още по-лоши! И народът, или машините ви избраха! В НС сте събрани от кол и въже, без грам морал, чест и достойнство! С малък % подкрепа, но ще променяте Конституцията! С какво право?! Всеки ден пропилявате шансовете на България да стане нормална държава! Ако имате капка достойнство, излезте и направете каквото трябва! Хората ще ви подкрепят!

73

Анонимен

преди 6 месеца

Тази простащина която излъчва Тошко и компания вече не върви. Славчо да смени чипа.

72

Анонимен

преди 6 месеца

Ето заради такива Тошковци и Слафчовци, които 30 години опростачаваха българите, сме там където сме ...