104

.....

преди 6 месеца

Зеленски ще разбере че е бил използван и употребен,като една *** сополена кърпичка!Ествствено че запада преследва своите интереси и разширява НАТО към границите на Русия,а Тя Русия пък няма да допусне притискане до стената от англосаксонските кучета!

103

споко Наркомански

преди 6 месеца

Масква ще ти даде жега

102

Анонимен

преди 6 месеца

Съюзниците на Украйна са твърдо решени да покажат на Путин, че не е прав, като залага на това, че може да надделее над решимостта им да подкрепят Киев, но след тази седмица се оказва, че Гросмайсторът Путин за стотен път ги надиграва и излиза победител.

101

82-ОМБР

преди 6 месеца

Ти си *** българска,бездарна и страхлива

100

Анонимен

преди 6 месеца

Опаа, зелената коввра я използваха и захвърлиха. Нищо неочаквано, но изпърженият му кокаинов мозък има трудности с възприемането на реалността

99

82-ОМБР

преди 6 месеца

Тази мечка болна ли е? Дефектна ли е? На диета ли е? Що не яде яйца бре?

98

Анонимен

преди 6 месеца

Тук пишат "боевете ще се възобновят с настъпването на пролетта", което не отговаря на реалността. На практика, през последната седмица, руската армия настъпва и бие бендеро-нацистите по цялата фронтова линия.

97

Я па ти..

преди 6 месеца

До Анонимен 97 Наричаш предателство това,че независима държава желае да върви по собствен път.Путин направи нещо непростимо.По твоята логика всички бивши соц. страни са предали Русия и са станали членове на ЕС и НАТО.Коя Русия ? Тази който ни наложи насилствено един ретрограден строй и спря развитието на половин Европа.Не си прав.

96

Анонимен

преди 6 месеца

Събитията от последната седмица: Спомняте си руския кинжален удар от 14.12.2023 г. по летището в Староконстантинов. В социалните мрежи пишат, че в резултат на тази руска атака, освен неуточнен брой украински Су-24, е унищожен четвъртият украински ЗРК MIM-104F Patriot PAC-3 и са ликвидирани 12 отановски офицера.

95

Чичолина

преди 6 месеца

Със всичко се свиква.В началото много се ядосвах като ме прелъстят и зарежат,а днес не ми прави впечатлие.

94

Самоук социолог.

преди 6 месеца

Русия вероятно ще надделее, но на каква цена ?Над половим милион жертви от двете страни. Съсипани две държави , които бяха една.Путин направи голяма ди-ват-ия за която вероятно съжалява . Вкара Русия в блатото, и сега не маже да се измъкнат с чест.Отритната от всякъде и мразена от Европа и САШ , Русия никога няма да бъде същата уважавана и равноправна държава..Изпуснаха питомното , сега опряха до дивото да ги спасява. СК и Индия. С Китай не се получи.

93

сусо

преди 6 месеца

Отдавна ви се казва да сядадте на масата за преговори! И да запазите живота на децата си!

92

Опа

преди 6 месеца

И ще става все по- хладно.......

91

Фитьо

преди 6 месеца

Кремъл вдигна ли бялото знаме ?

90

Анонимен

преди 6 месеца

Австралия да не стиска,а да дава уловените крокодили по улиците след наводненията и да прогонят руснаците.

89

Баба чичолина

преди 6 месеца

Путин ще му удари една прегръдка и ще го стопли.

88

Анонимен

преди 6 месеца

Колкото ти е името тоест ника толкова ти е и ума. Да ме прощаваш но е така.

87

Фитьо

преди 6 месеца

Украйна ще победи с наша помощ.Колко му е да вземе територии,които днес са част от Русия.САЩ и Великобритания ще и помогнат.Двата руски подводни крайцера в Атлантика не носят по десет подводни дрона с десет мегатона ядрен заряд,като всеки от от тях вдига половин км вълна до петстотин км,а са пълни с празнични фойерверки за загубата на изборите март от Путин.Иху!

86

Анонимен

преди 6 месеца

Лично на мен не ми пука за Зеленски. Той е виновен за войната и да му берат грижата Запада и САЩ които подстрекаваха и даваха пари и оръжие и много лошо подведоха украинците сега да се оправят не ги уважавам.

85

Анонимен

преди 6 месеца

Никой не уважава предателите. Украйна предаде Русия. И дори страха от Русия който първоначално донякъде консолидира Запада не може да преодолее това че украинците предадоха руснаците.