152

Анонимен

преди 6 месеца

Маджарските фашаги се надяват путлераста да им върне територите отнети от СеСеСеСерците след като изгубиха войната като съюзници на Хитлер!

151

Анонимен

преди 6 месеца

До 162.... Ти знаеш ли. че когато нашите дедовци са си правили "***" от свинска кожа преди 100 години .... Долара и Българския Лев са съществували като валута, а Евро пара не е имало .... Всяка държава в Европа си имаше Валута и си ги разменяха между себе си в зависимост от икономиките!

150

Анонимен

преди 6 месеца

Предпочитам позицията на България да бъде такава, че утре в унгарските медии да има заглавия: България ще ни удвои таксата за пренос на газ, ако ги спънем за Шенген.

149

Стоян Колев Marbella

преди 6 месеца

ММОООООЛЯ?! Унгария от къде на къде ще ни казва какво ще прави България във вътрешните си работи?!! Денков трябва да им обяви война моментално! А ЕС да им наложи санкции.

148

Ганьо

преди 6 месеца

Унгарците , понеже все са много хитри , живеят на половината от истинската си територия. Няма друга държава в Европа да е загубила толкова много територии.

147

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен Природният газ лесно се самозапалва, а при силен удар се взривява. Опитай с кирката, нищо не ти пречи да станеш самоубиец. Вие от групата на Киро-Кокорчо-Боце- Дилян Пеевски не се отличавате с акъл, а сте напористи като бикове.

146

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 160 Цъ ..вул а за каквото и да се върже си остава ц.. в ул.

145

До 157

преди 6 месеца

То и тока по жиците се смесва....

144

Анонимен

преди 6 месеца

Затова трябваше България още преди влизането си в ЕС да си върже Българската валута "Лев" не за "Еврото а за Долара.... и сега щяхме да сме Америка на Балканския Полуостров и нямаше да ни пука за унгарци и темподобни шарлатани!

143

за кво говорим

преди 6 месеца

Ако ставаше въпрос за принципи , ама не става , от Запада лъха само на пазарлъци , трябваше да ни спре защото сме държава овладяна от бандити и откровено луди , за които място в свят с такива претенции какъвто е Западът , място не би следвало да има , но няма ни ценности , ни принципи , ни нищо .

142

Анонимен

преди 6 месеца

Русия продава природния си газ на Турция, която го смесва с азербайджански и казахстански газ и го продава на Сърбия, Унгария и Австрия. Шиши Пеевски се пъха там,където бият през пръстите и Турция бързо може да ни вразуми, като пусне една седмица по 2000-3000 емигранти дневно. Мисля, че Ердоган много скоро ще прибегне до тази мярка.

141

Ами

преди 6 месеца

До Русия Защото не му е мястото там! Ако вие знаете причината да има паметник на окупатор в центъра на София, кажете!

140

Орбан

преди 6 месеца

Какъв Шенген бе вие обувките не можете да си вържете првилно....

139

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен"Блokът Aвcтpия-Унrapия-Cъpбия (вkл. PCM), чacтичнo Xъpвaтия, Cлoвeния, Чexия, Cлoвakия ce изявявa вeчe и cъвceм oтkpитo kaтo нaш reonoлитичeckи npoтивниk" ----- ами никой не харесва безгрръбначни болонки!

138

Анонимен

преди 6 месеца

""""И Унгария ще ни спъне за Шенген, ако не отменим таксата за транзита на руски газ"""" ------ И ще са прави!

137

болгарка

преди 6 месеца

руската *** става смешен. Любимецът на чебурашките и застъпник на анти-българските настроения в РСМ си мисли, че като сложи вето ще уплаши гаргите. Плен цирк на жалкия унгарец. Зимата тепърва започва, таксите мога и да растат :).

136

Анонимен

преди 6 месеца

То макетата ни евават, камо ли унгарците....смешници сме

135

Анонимен

преди 6 месеца

Блokът Aвcтpия-Унrapия-Cъpбия (вkл. PCM), чacтичнo Xъpвaтия, Cлoвeния, Чexия, Cлoвakия ce изявявa вeчe и cъвceм oтkpитo kaтo нaш reonoлитичeckи npoтивниk...

134

Тримата от запаса

преди 6 месеца

ВСВ Унгария е освободена от българската армия!

133

Анонимен

преди 6 месеца

Българи... Тръбата никой не я варди.... След като не я вардят... отиваме на скришно място дето не се варди и с кирки и лопати се добираме до тръбата и после с чукове я разбиваме и спираме доставката.... и след това нашите управляващи трябва да покажат на Урбан, че и те са Горди и да искат пари за направата!