98

До 108

преди 6 месеца

Баси тоя Ботев е платен соро соид и жълто паветник

97

Анонимен

преди 6 месеца

Россия, тая мнима защитница на славянството, днес тя употребява още по-радикални средства за да истрие от лицето на земята българските колонии. - Христо Ботев в-к ЗНАМЕ бр.13 април 1875 год. Това ми хареса, сигурно и Ботев е ***, ***.

96

Я па ти..

преди 6 месеца

До Драги протестиращи 62 Вече две години война в Украйна и ти още не си разбрал че Путин я започна с болните си амбиции да бъде фактор в света. Нов световен ред му се приискал. Всичко можеше да се реши с преговори , но Путин реши да се прави на велик.Видяхме му величието.Х-ул-и-***.

95

Както са се

преди 6 месеца

разпенили тия протестъри, що не вземат по една пушка и да ходят да се сражават за независимостта на Украйна и да сразят агресора Русия? Ама то е по лесно да лаеш, отколкото да правиш нещо за каузата, която проповядваш.

94

да ама не

преди 6 месеца

докога над страната ни бащина ще вилней руската агентурна диващина

93

Невероятни тъпаци

преди 6 месеца

Сopocoидните жълтoпaвeтни тъпaнapи са отишли на платен протест за да получат безплатно долнокачествена дрога. Къде отиде основният принцип на Демокрацията за свободдата на словото. Нали посланичката на Русия беше много неинтелигентна според тях - ами ето ви една възможност да видим колко малко акъл има. Защо не оставихте жената да говори?

92

Анонимен

преди 6 месеца

До 97 Ти като си такава американска не извъртай нещата.Ей там отиваш в Украйна и умираш за американските интереси твоя си работа и не ме занимавай с Украйната си.

91

Флекса

преди 6 месеца

Русия другаре умира, Путин я разсипва така, както не са и мечтали най-големите русофоби в света.

90

Мда

преди 6 месеца

Терзиев не участва в медиите за дебат. Спират интервюто с Митрофанова. Това са жалките български медиите.

89

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя па в Една свободна държава всеки си дава интервю,а дали на него му харесва никой не се интересува.Като не му харесва да не го слуша.А такива тоя може,а друг не може в Украйна

88

Анонимен

преди 6 месеца

Епа тия 5 човека дето са на заплата на Козяк дето пишат по всички форуми, са излезли и на протест. Па то народ излезли . Явно Сорос бая е съкратил слугинажните сребърници

87

До 89

преди 6 месеца

По-добре България в България, или от нерационален страх си готов да поканиш Россия и в леглото ти, да те пази от чудовището под леглото. Баси п у тките сте станали, какви са тези гени дето са ви предали, амебски.

86

Серсема

преди 6 месеца

Тези смели хора заслужават да са дипломати в Москва

85

Драги протестиращи

преди 6 месеца

Волгин хич не ми е симпатичен, но вие още по-малко. Нека чуем и мнението на пасольството, не само амбасадата да слушаме. Пък после да преценим кой какъв го играе. Не вие да ни внушавате! И също да попитам - Русия ли започна трета европейска война, или Украйна още преди десетилетия с подстрекателството на краварите?

84

Анонимен

преди 6 месеца

Никаква полза за националните ни интереси няма от слугинажа на управляващите пред САЩ и ЕС. А с Русия от наш интерес е да бъдем в добри отношения.

83

Факт

преди 6 месеца

Платени тpaHзистори

82

Анонимен

преди 6 месеца

Посланкика на русия да яде бахуеа. Сред за всички русначата

81

Говнофил

преди 6 месеца

Обичам ви всички. И русофили и русофоби.

80

Анонимен

преди 6 месеца

По-добре Русия в България, отколкото Америка в България.

79

Анонимен

преди 6 месеца

Арестувайте украинските фашисти Борисов и Пеевски!