98

Анонимен

преди 6 месеца

Пак американски лъжи! Все пишат колко и е зле на Русия, а всъщност на нас май ни е по-зле

97

Анонимен

преди 6 месеца

При 100хил. изпратени , убити 300 Хил. Хмм иска ви се , ама не

96

руснак по-малко..

преди 6 месеца

малко по-добър свят

95

Анонимен

преди 6 месеца

Други документи предупреждават, че Украйна се бори да осигури войски, артилерия и оборудване, което вероятно ще доведе само до "скромни териториални придобивки, които са "много под целите на Киев.В статията се говори и за "някои кресливи генерали, които "дезориентираха ръководството на Киев с твърде оптимистичните си прогнози. Конкретни имена обаче не се посочват.

94

Анонимен

преди 6 месеца

В анализа са цитирани оценки на загубите на украинските сили, които досега не са били публикувани. В документите също така се споменава за слабост в способността на Украйна да ремонтира повредени бронирани превозни средства, както и за намаляване на доставките на боеприпаси за противовъздушна отбрана, което е направило населените райони уязвими за удари от руски крилати ракети и дронове.

93

Анонимен

преди 6 месеца

Американският вестник The Washington Post публикува обширна статия с анализ на секретните документи на Пентагона, които изтекоха в интернет пространството през пролетта. Сред тях е имало и такива, които са показвали, че Украйна не е била готова да започне контранастъпление.

92

Рендету

преди 6 месеца

Ся, според действащи генерали от Пентагона, включително и военото им разузнаване, загубите на укропите са 410,000 загинали, пак според тях, загубите на руснаците спрямо уропите са значително по-ниски - 1/8, тоест, делим 410,000 на 8 и получаваме 50,000 души безвъзвратни загуби (военен термин). Та, ако според CNN руските загуби са 310,000, тогава умножаваме по 8 и получаваме 2,400,000 души убити укропи! Та, в случая кой лъже - Пентагона или CNN???

91

паф

преди 6 месеца

бавно, твърдо, спокойно, у-крайната земя се връща обратно към ВЕЛИКА РУСИЯ!

90

Фитьо

преди 6 месеца

Ами руснаците не гледат и слушат тези медии и непрекъснато стрелят по украинските окопи.

89

Wc

преди 6 месеца

РУСИЯНИТЕ СА ВАРВАРИ. САМО КИТАЙ ЩЕ ГИ УСМИРИ..СЕВЕРНО КУРЕЙЦИТЕ ЩЕ ПОМАГАТ

88

Анонимен

преди 6 месеца

"Данните за загубите са били разсекретени, за да се повлияе на отпускането на финансова помощ за Украйна"............Не "разсекретени", а съчинени.

87

Анонимен

преди 6 месеца

Вярват ли си, като пишат такива глупости? Щом са 87%, защо Украйна не победи категорично във войната, а вместо това фронтът в момента е пред колапс?

86

Анонимен

преди 6 месеца

Извинете, възможно ли е да сте толкова глупави за да вярвате на подобни глупости? Защо е вярно, защото го пише във вестника?

85

Анонимен

преди 6 месеца

Е ако това беше вярно, щяхме да видим американците да раздават шоколади в Сибир, но истината е, че и един руски войник все още е страшилище за 100 натовски

84

Христо Христов

преди 6 месеца

До 127 "СПЕЧЕЛИ ЛИ БАЙДЪН ВТОРИЯ СИ МАНДАТ ..." - няма да спечели, така че дотук с фантазиите.

83

Анонимен

преди 6 месеца

Мисирките да бехте писали 97 или 108 на сто щеше да е по-завладяващо, така и така сте я подкарали тая руска армия, косете наред.

82

Христо Христов

преди 6 месеца

Сигурно е така. Но неподготвената за война Русия разбра какво и липсва, подмени офицерския състав, въоръжението и тактиките, войниците натрупаха опит. Нещо което ако не беше се случило в тази ситуация щеше да фатално в по-сериозен конфлист. Въпросът е къде е ЕС?

81

Швейк

преди 6 месеца

Руската армия от втарая в мире стана втарая в Авдеевка....

80

АнонимеН

преди 6 месеца

СПЕЧЕЛИ ЛИ БАЙДЪН ВТОРИЯ СИ МАНДАТ ЩЕ БЪДЕ ИЗМЕТЕНА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И ОТ ДОНЕЦК И ОТ ЛУГАНСК И ОТ КРИМ!

79

александр морозов

преди 6 месеца

До Рендету 118. НАТО НИКОГА не имало план да напада Русия. НИКОГА. За това.