1082

Радослав

преди 6 месеца

До 1176: кога си било на 26 място по качество на живота като метода за изчисляване е измислен през 90-те бе продукт на кръвосмешение? 26-място си било, с режим на тока, купонна система , недостиг на базови продукти и живот на кредит! Тя и Северна Корея кацна на слънцето през нощта за да не изгори астронавта и е световен колос във футбола, на 2-ро място след СССР (макар,че СССР вече не съществува) и както са направили с теб си продават дъщерите на цяло село срещу купичка ориз!

1081

Дядо Соци

преди 6 месеца

Сега демонтаж на *** , а на изборите и демонтаж на БСП . Възраждане не са опасни.Те са еднодневки. Президента ще почака още малко.

1080

Анонимен

преди 6 месеца

Какъв перформанс само се лее от снимката.... Сега бутнахте паметеника и ще трябва да използвате средния си пръст по предназнацени (отзад в тъмното)... Ама това не е пърформанс вече а чиста порнография ....

1079

Радослав

преди 6 месеца

До 1169: много сте ми забавни продуктите на кръвосмешение, значи за вас държавата е само ако е слугиня на просия, не целият народ е като теб национален предател и да смята,че приоритетите на просия са приоритети на държавата ни! Това русоробите сте някакви големи издънки на генетиката, за вас България не е суверенна държава, а губерния на Масква! Заради такива като вас сме на това ниво! ПП: аз не съм фен на комунисти и затова е обидно да ме изкарваш фен на братчедите ти от Гроб и ПростоПедали!

1078

Анонимен

преди 6 месеца

Българските власти в София са продажни марионетки. Променят историята на страната, разрушиха заводи, икономика, сега и паметници на тези които са ни помогнали да сме държава и то на 26 место по стандарт на живата, а тези продажници ни наредиха на 97 место. Наистина ще си платят, и то ще е скоро.

1077

Анонимен

преди 6 месеца

До 1174 АнонименСофия ще отнесехуя в един прекрасен миг . Ще се кефиме в провинцията

1076

Анонимен

преди 6 месеца

Чета коментарите и съм доволен. Войната на Путин ни отвори очите за великая , могучая. Вар-ва-ри.

1075

Димитър Иванов

преди 6 месеца

СССР го няма вече . Как може да има паметник на нещо дето не съществува . В централната част на Париж има огромен булевард с името Сталингрд . Сталинград вече няма , редно е кмета на Париж да го прекръсти . Новият софийски кмет , като отива на посещение в Париж да даде тази идея на парижкият кмет .

1074

Анонимен

преди 6 месеца

ОСТАВЕТЕ НИ--- В бг освен роми, туци и малко българи друи няма... Всички нормални отдавна си отидоха и ви оставиха .... ОТИВАЙТЕ СИ И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ! --- Няма как да се изпълни това ти желание, защото всички нормални отдавна напуснаха... А от тях никой няма намерение да се връща.

1073

Анонимен

преди 6 месеца

Требва да се премахне това недоразумение!

1072

До Радослав

преди 6 месеца

затова се сърди на продуктите на БКП, че са такива! - за какво да се сърдя??? Се ми е тая че сте решили да закривате държавата. Имате си дори и агитките да ви е по-интересно. Хахахаххаххаха Аз само изредих фактите. Айде бегай и ти да пригласяш на крясъците на жълтопаветнитеОтрепки....

1071

Радослав

преди 6 месеца

До 1164: по принцип си право, все пак гроб са младежкото БКП, а ПП-ДБ са продукт на ДС, тоест пак от вашата *** и е нормално да ги считаш за генетични отпадъци, поне показват нагледно, че любовта на комуногея е на първо място към парите, партия и народ са някъде дълбоко в Масква завряно! Та да те са си от вашите, затова се сърди на продуктите на БКП, че са такива! Но пък поне сте неизчерпаем източник на забавление, комунисти да плюят комунисти, че били генетични издънки, хахаха.

1070

нямат нищо

преди 6 месеца

Никъкв свян, никакъв срам руските окупатори. 1. България е независима държава. 2. пазите паметник на съветската армия , на режим довел до смъртта на хиляди българи без съд и присъда, като фашисти ----многократно повече отколкото има осъдени за фашизъм в Германия. 3. Войната, която водите в Украйна--и тя ли е Велика отечествена война?4. Освен всички друго , путин обяви България за неприятелска държава--защо ни се бър кате в държавата. ОСТАВЕТЕ НИ---ОТИВАЙТЕ СИ И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ!

1069

Анонимен

преди 6 месеца

Никога повече червени ботуши в България - И защо Дядо Мраз да не носи подаръци??? Другите ботоши не дават нищооо.

1068

Чичо

преди 6 месеца

Не е като да не е права! БГ-то ще гризне додука в скоро време заради поредицата от анти-руски изяви. Само че, както става обичайно пострадал ще е народът, а не управляващите.

1067

Отец Нафърфорий

преди 6 месеца

Всички участващи в това брутално дело и подкрепящите ги, на гости при Гената Бакърджиев.

1066

Анонимен

преди 6 месеца

Претопете го тоя паметник и направете оръдия и ги дайте на Украйна

1065

Анонимен

преди 6 месеца

Никога повече червени ботуши в България!

1064

morgan

преди 6 месеца

марчето да ходи да говори на путин за варварство който обстрелва детски градини и жилищни сгради и после да казва че го прави с добри намерения този паметник е символ на една армия която пороби полвин европа в тоталитарен режим 45 години тези болни кумонисти да отидат на паметника на репресираните там ще им стане ясно какво са правили да отидат да потърсят специализирана помош долни кумонисти

1063

sd

преди 6 месеца

съветският съюз обяви война на България на 5.09.1944. Във финансово отношение България е принудена да поеме издръжката на съветските войски на своя територия и да изплати на Съветския съюз значителни репарации ...