98

Ако Израел

преди 9 месеца

Има право на историческите си земи от преди 2000 години на които сега живее друг народ! То и Русия има право на историческите си земи в Украйна от преди 100 години! Защо за Русия е забранена ревизия на границата а за Израел не?!

97

Анонимен

преди 9 месеца

Какви отделни държави, бе? Хамас имат устав, който всеки може да види в интернет. Там не пише за палестинска държава, а за 'възстановяване на земите, които Мохамед отне от евреи и християни за исляма', избиване на всички неверници и създаване на халифат'. Защо мислиш Йордания и Египет наритаха Хамас, запечатаха си границите и не приемат палестински 'бежанци?

96

До 113

преди 9 месеца

Да бе защото тоя конфликт е само от 2005 година или отпреди месец, а не от 78 години!!

95

Анонимен

преди 9 месеца

Хамас нападна Израел. Сега търпи последствията.

94

Пречат

преди 9 месеца

Палестинците пречат на евреите, така както евреите пречеха на германците. А евреите са по-силни, така както германците бяха по-силни

93

Лицемери

преди 9 месеца

Руска бомба лоша бомба! Украинска бомба добра бомба! Израелска бомба добра бомба!

92

Русия нелегално

преди 9 месеца

Окупира Украйна, а Израел съвсем демократично и хуманно окупира Палестина!!

91

Анонимен

преди 9 месеца

Газа е самостоятелна държава от 2005г., в която Хамас е единственото правителство, избрано на избори с 75% гласове. Та, правителството на Газа нападна съседна държава и изби цивилни, обявявайки война. Палестинците, ако наистина искат мир, както правят навсякъде по света, си сменят правителството и ги подвеждат под отговорност. Така се е случвало от древен Рим до Япония и от Русия до Пакистан. Виновните за войната в държавата ти се изритват.

90

Анонимен

преди 9 месеца

Ама като сте решили да изказване мнение ,поне разберете фактите !! Целта на Израел е да накара палестинците да се махнат от там!! Само, че тези земи са на Палестина и те няма да отидат никъде! Предишните пъти ,когато Израел е бомбардирал Газа , отишлите да се скрият от войната в Египет и Йордания, повече не са им дали да се върнат!!! За това сега никой не приема бежанци, а се настоява за справедливо решение на проблема - отделни държави !!!

89

Мисля че

преди 9 месеца

Последния дето избиваше жени и деца и вкарваше цели семейства в затворите беше един дето му викаха Хит.... Но май Нетаняху ще го надмине

88

Осъдиха ли Путин

преди 9 месеца

Че е евакуирал 40 сираци в безопасност??

87

Санкциите

преди 9 месеца

Срещу Русия подействаха ли най после?

86

Анонимен

преди 9 месеца

Хамасци, руснаци, турци, една и съща сraн, тарамбуки от третия свят.

85

Как върви

преди 9 месеца

Контранастъплението?

84

А Зеленски

преди 9 месеца

Победи ли Русия вече??

83

Анти-терор

преди 9 месеца

До 86: палестинците не изпитват любов към децата си. За тях децата им са оръжие, мини-бомби, които да хвърлят по Израел. "Мир ще има, когато палестинците започнат да обичат децата си повече отколкото мразят евреите". Радикалният ислям е култ към смъртта. Единственото щастие за тях е да умрат за джихада, убивайки неверници със себе си. Единствената гордост за тях е децата им да станат атентатори-самоубийци.

82

Буча и Газа

преди 9 месеца

В Буча убити 3 цивилни и запада рева на умряло. В Газа убити 15 000 жени и деца, но това е за едно по добро бъдеще, до края на войната ще станат 50 000 жени и деца но няма проблем

81

Офицер

преди 9 месеца

Израелците могат да приключат с Хамас в Газа точно за 4 дни, тогава ще геноцид наистина. В момента, терористи в цивилни дрехи, смесени с деца и жени, стрелят по армията от училища и болници, и единствения начин да разбереш кой е терорист е, след като се опита да те убие или те убие. Именно затова има сухопътни сили, иначе можеха просто да удрят всяка точка, от която е стреляно по тях с авиация и артилерия от Израел. И щеше да е катастрофа.

80

17 000 избити

преди 9 месеца

Жени и деца от Израел!

79

Анонимен

преди 9 месеца

Да си ги спасяват русофилите, да си го водят вкъщи и да си споделят ценностите на брадати плъхове ислямисти, да си изнасилват жените и да си колят децата. Ние нормалните, такива индивиди в държавата и континента си не желаем. Вярно е, че русофилите са фенове на Азис ама това не е същото.