340

Alex

преди 6 месеца

Големите винаги жертват слугите си.

339

Така е

преди 6 месеца

Сато всеки нарко зависим който престане да взима дро га! Абстиненцията води до с мърт понакога!

338

Елен лопатар

преди 6 месеца

И защо ще умрете, Елено? Май ви хареса живота даром,а? Ти да гледаш тъпо, друг да ти работи! Това са разсъждения на едно жени, които наричаме "кифли". Редно е всеки сам да си плаща.сметките.

337

До Кравар Евроатлант

преди 6 месеца

Не се пише Очудени! Този правопис сигурно си го учил в Херсон, макар че едва ли знаеш и какво значи на онези езици "хер".

336

Анонимен

преди 6 месеца

вие умряхте в момента в който допуднахте НАТО ня територията си, нека другите гранични страни вземат пример от грешката ви.

335

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Тукашните русофили са очудени, че украинците бягали от войната със скъпи коли, били богаташи, изкупили най-хубавите апартаменти и къщи в големите градове в България. По същият начин са очудени и руските окупатори като разглеждат стандарта на живот в Украйна. То за това стана и войната, не може Путин да си седи с парите от петрола и златото, а руснаците да мируват като гледат свободна Украйна как се развива до тях.

334

Фитьо

преди 6 месеца

И какво ще направят?Ще победят първата ядрена сила?Ще си вземат републиките станали част от Русия?Че то НАТО не смее да гепи земи от Русия!Реалността е ясна - мир при руските условия е неизбежен.Няма и вариант Япония,тъй като американски войски няма да влязат в Украйна,но и Япония остана без ,4 курилски острова и след санкциите и от нея вече ще са бивши нейни докато свят светува Русия няма да им ги върне.

333

Анонимен

преди 6 месеца

тц тц и тая я включиха , а няма защо с картието и яхтата да си прибере зеленски на вилата на червено море. или бягат или ще ги гръмнат самите украинци

332

Добър ден

преди 6 месеца

Па вие сте си мр ътви *** го не знаете верно ходите просите приказвате *** сте мр ътви

331

А

преди 6 месеца

Досега мъжът й просеше за бижутата й от най- луксозните парижки бутици, сега изкараха тая красавица, ама вече е стара независимо от парижките козметици

330

Анонимен

преди 6 месеца

Не ми пука за олена зеленска или за каквато и да е там лице на хунтата избила толкова хора че думи нямам. Те са убийци и нямат право на мнение.

329

Частно

преди 6 месеца

Разследване показва че се злоупотребява със средствата от Зеленски и обкръжението му в особено големи размери. Официално изявление на Елон Мъск

328

Анонимен

преди 6 месеца

Ами тя и да не спре , вие пак ще умрете !

327

Анонимен

преди 6 месеца

Ти и мъжът ти - да. Нали от помощите богатеете. Иначе какво става с обикновения украинец е ясно, че не ви пука.

326

Анонимен

преди 6 месеца

Тя няма да умре. Тя има сили и пари да купува бижута на Запад

325

Анонимен

преди 6 месеца

Да не свърши като *** Браун?

324

Красавицата

преди 6 месеца

МАКСИМ КАРАКАШ топли леглото с младата си любовница на годините на сина му и бизнес асистентка в една от фирмите. Бизнесменът е обърнал гръб на семейството си и се грижи за младата си любовница

323

Абе

преди 6 месеца

Тая се не наяде! Сега какво, остров ли ще купува, та и трябват още пари? Може би иска да си прави частна държава, някъде на топличко?

322

Анонимен

преди 6 месеца

Нарушиш ли 2 мирни споразумения и едно мирно предложение направено в Истанбул, те чака война и отговорността си е на Украйна!

321

Анонимен

преди 6 месеца

Ликвидираха Украйна по поръчка на запада за да я разпарпетосат!