174

Не разбрахте ли,

преди 6 месеца

Че няма "славяни"? Това е измислено от хърватите понятие - около 16-ти век! НА латински е sclavus" и означава - роби, зависими, подчинени! У нито един от "славянските народи", няма цвете - ПЕРУН-ика! Цветето с това си име е известно само в България и в Сев. Македония. Навсякъде другаде - Съвбия, Русия, Украина, Беларус и другаде, е известно с името - ИРИС! Славяни - ТЕ, ТАКИВА ЖИВОТНИ НЕМА, Е ПА НЕМА!

173

Анонимен

преди 6 месеца

до 181 Сигурно няма и германи и романи и те сигурно са германска и италианска измислица.

172

Анонимен

преди 6 месеца

Сърбите имат 96,% балкански гени, не славянски. Те са най-чистите, всички останали намалява като България е с едва 81% и Румъния ни надминава с 89, с отдалечаването намаляват Германия 38. Турция 22

171

До 178

преди 6 месеца

Римляните са наричали така, безправните хора, или на български-хора без права, ниско качество, матреал!

170

Анонимен

преди 6 месеца

Няма такова нещо като славяни и славянство.Стига с тези руски измислици.

169

Анонимен

преди 6 месеца

Първата Библия - Библия БЕСИКА е писана от ТРАКИТЕ!

168

Анонимен

преди 6 месеца

"Българите стоят в основата на човешката цивилизация" - Франсоа Митеран!

167

Анонимен

преди 6 месеца

Склавени или словени са наричали славяните още преди 2-3 хилядолетия.

166

Анонимен

преди 6 месеца

до 173 Англите и саксите са германски племена, но германците не се наричат с термина англо-сакси. Иначе и в германците със сигурност има процент генетика от англите и саксите, но не колкото в англичаните при които основния процент от гена им е от тия германски племена. Термина англо-сакси се използва да се обозначат хора от английски произход, а не за такива, които имат германски гени, защото англите и саксите са германи.

165

Анонимен

преди 6 месеца

3нaчи reнитe ca им бълrapckи, тepминът cлaвяни e измиcлeн no-kъcнo c reonoлитичecka цeл...

164

Анонимен

преди 6 месеца

Българи в троянската война! Ахил е бил българин! Византийският хронист Йоан Малала съобщава в хрониката си, че мирмидонците, чиято армия е предвождал Ахил, са били Българи!

163

До 155

преди 6 месеца

"българите" като теб със сигурност

162

До 159

преди 6 месеца

Абе ти мислиш че немците не са англо сакси? От Англите и Саксите ( от Саксония) са племена първоначално идващи от днешна Германия преселили се на Острова! Те са всички германски племена! Уесекс, Съсекс итн м Англия са съкратени от Южна Саксония ( саут саксони, уест саксони). Саксония е щат в Германия ;)

161

Анонимен

преди 6 месеца

ГУСЛЯР В СОБОР..знапред храбро чекаме вас. Време ет дошло, не ет далеч, с остро ли перо, с остър ли меч ке делим, ке ся караме ми. Македония, чудна страна, нема да бидит гръчка она! Ке станат и ке дадат ответ на цела Европа, на цел свет: Из них една македонка, хубавица, с снага стройна белолика, запеяла, загукала - исто славей, малка птица: "Я сум млада бугарка, име ми ет Милкана, в Бугария родена, от бугарски род и бугарски плод. Майка ми ет бугарка, керкана чист бугарин, имам кума бугарка, ву

160

Анонимен

преди 6 месеца

На някакви, учените след изследвания им казват, че имат най-много славянски гени на Балканите и те отричат. Разбирам, че има комплексирани с малко пари, разни хейтъри, които мразят сигурно и майките си, русофоби и какви ли не, но да отричаш факти не е добре.

159

Анонимен

преди 6 месеца

"Поради липсата на знания хората не могат да ме разберат. Колкото по-малко ме разбират, толкова по-скъпоценен славянин ставам!"

158

Цонко

преди 6 месеца

То това е ясно. Както и че северните гърци се различават генетично от южните гърци. Албанци, босненци и сърби са по-скоро наследници на илирите. Южните украинци и руснаци, дори тези около Крим имат частично български корени.

157

Анонимен

преди 6 месеца

Виктор бил Юго, а Русо бил Жан-Жак, а не може ли иначе да бъде, все пак? Керван бонапарти вървеше през пустинята. Дромедий възлезе на персийския трон, императорът пусна своя кон в ***. Какво толкоа има, и звукът не е лош, лошо е само, че след тях ***-Там-Том уж е с три имена, а се движи пешком, а това е ужасно опасен симптом. Защото след него иде Еди-Какво Си и всеки от тях в себе си носи (колкото там да рева и да лая...) единствена мисъл И таз мисъл е тая, че ти ще дойдеш в моята стая!

156

Анонимен

преди 6 месеца

Славянски ли? Тракийски всъщност, даже пелазгийски, тоест български.

155

Анонимен

преди 6 месеца

За преселението на Българите от Балканите има нова, оригинална и дълбоко свързана с реалността теория: Оногондурите тръгнаха на запад. Утригурите поеха на исток. Кутругурите отпътуваха на север. Сарагундурите яздиха на юг. А Чукундурите останахме тук!