106

Някой

преди 9 месеца

А бе Денков, че нали високата инфлация пак ни я натресохте вие като министри, назначени от Радев? Защо не сравняваш инфлацията преди Радев да размаха юмрук и да ви направи политици! Тогава война нямаше! Само си намираш повод да си оправдават безобразията с войната! И какво стана с Хемус, чиито пари Асен Василев окраде? Последно чух, ме щяло да бъде 2030 година? Това сериозно ли е?

105

Жиката

преди 9 месеца

Кермит жабока пак се излага.

104

Тя

преди 9 месеца

Неговата може и да е паднала, но не и нашата, ко сте нурка на г ла!

103

Жиката

преди 9 месеца

Но яйцата не падат,а сланината 10лв.Хаха

102

Ужас

преди 9 месеца

Само олиото е надолу, че преди две години имаше някаква истерия и сигурно някой още ползва от купените тогава стекове по 6лв бутилката :)НО! Сиренето и кашкавала са +50-60% и повече за две години, млякото също. В някои случаи и +100-120%. Сушените меса са +100-200%. Вчера видях на Тандем филе Елена намалено на 60лв/кг... Лютеница, която да става, под 8-9лв няма, преди скъпите бяха по 5-6лв. Инфлация на важни стоки за две години поне 50-60%!

101

?!?

преди 9 месеца

Единственото което пада е нивото на академиците в България. Зубър идеалист е равно на безволев човек

100

Истина

преди 9 месеца

чакам Денков да ми продаде кола и апартамент в София на цени преди войната. Даже ще купя два, три... ей така за спорта, е го *** и некадърника!

99

Анонимен

преди 9 месеца

Чудя се защо си ги говорят тези безумици, като никой не им вярва. Да си споделят тъпотиите в кулоарите помежду си и да не ни занимават.

98

Аноним

преди 9 месеца

Дайте власта на русофилите ще цъфтим и вържем.копейкин водач

97

Експерт

преди 9 месеца

но в момента са в рецесия. Политиката и на САЩ и на Русия е да отслаби Германия. За България винаги е било важно Германия да е силна, тогава и ние печелим. И Великобритания и Франция са против нас, особено британците. Съюзите през ПСВ и ВСВ не са случайни. Да, загубихме. Но дори през соца, когато Горбачов спря парите кой ни подаде ръка - Щраус, Кол и германците. САЩ искат да отслабят ЕС, а това става като удариш по хегемона в ЕС. Няма да успеят! Райха ще възкръсне скоро време.

96

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 9 месеца

ДЕНКОВ ЦЕНИТЕ СА ТРОЙНИ ДЕНКОВ ВИЖТЕ ГЪРЦИЯ КАК СЕ СПРАВЯ С ЦЕНИТЕ НЕИСТИНИ ПРАЗНИ ХВАЛБИ ДЕНКОВ ЕЛЕКТРОННАТА РЕЦЕПТА НАСИЛА Я ВЪВЕДОХТЕ БЕЗ ДА ВИ ИНТЕРЕСУВАТ ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ОСТАВКА НОВИ ИЗБОРИ

95

e

преди 9 месеца

Това намаляване на инфлацията се отнася амо за тези , които работят в държавния сектор. Там заплатата се определя в зависимост от размера на минималната работна заплата и не се плащат осигуровки! За останалата част доходите не са мръднали , а цените на стоките непрекъснато растат.

94

Анонимен

преди 9 месеца

По-голяма глупост не бях чувал. Тоя явно някой пазарува вместо него.

93

........

преди 9 месеца

Много интересно, цените не са го разбрали обаче.

92

Експерт

преди 9 месеца

Задълбочен анализ показва, че фокусът на България не трябва да е нито към САЩ, нито към Русия. Нека да погледнем от кои държави българската икономика функционира и са стожер на нашата пазарна икономика. Нека си зададем въпросът и защо не сме ок в момента. Основен търговски партньор на първо място и по внос и по износ е Германия. На второ място е Румъния. На трето е Италия. Тези държави формират близо 50% от нашата икономика. От време оно сме си с немците, а сега повече от всякога. Те са ни чадър

91

Аноним

преди 9 месеца

Дайте власта на копейкин и радев

90

Анонимен

преди 9 месеца

Току що се върнах от пазарувки. Няма такова нещо. Цените са спекулатуно високи.

89

Сандо

преди 9 месеца

Кви глупости говорят тия веее, за 2 години двойна инфлация поред без перспектива да спре. И тия 12% са според някаква измислена колница, реално сме на 30-50% и това го вижда всеки, навсякъде и всеки ден

88

Анонимен

преди 9 месеца

Коректно продължаващите промяна предплатете по общините морската сол превантивно да осолят преди настъпването на заледяването, което би намалило статистиката с ПТПта.

87

Рочата

преди 9 месеца

То тия мед хеликоптери за обикновен човек по-добре да умреш отколкото да им плащаш после "спасяването" ти