63

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 9 месеца

А 3 ГОД БЪЛГАРИЯ КАКВА Е

62

Курило

преди 9 месеца

Рома е за освидетелстване. Трябва да се лекува в усмирителна риза и арен коктейл от медикаменти.

61

Анонимен

преди 9 месеца

Б.Борисов:"Аз съм пр.ст и вие сте прости,затова се разбираме".Само с едно изречение е казал всичко за себе си,и за вас,които гласувате за него.

60

Аз пак да питам

преди 9 месеца

Аз пак да ви питам: Айде да си представим че гледаме фантастичен филм и вчерашния Бойко излезе да спори с днешния Бойко. Дали ще се разберат? Според мен ще се сбият щото няма да осъзнават, че са един и същи човек, разделен от 24 часа и няколко ментални кризи, ами ще си мислят че са двама различни БОКО-та от паралелни реалности, въпреки че споделят една и съща реалност.

59

Биполярен

преди 9 месеца

Вече стана най-нормалното нещо Банкянския Башбакан да говори едно и на другия ден сам да си опонира и неговите придворни тpoлове вечно да са съгласни с него. Живеем в пълна шизoфрения. Време е Боко да си ходи. Вече тежи на народа. (то му беше време отдавна, но как и да е)

58

Анонимен

преди 9 месеца

Докато 80-те % де...ли не станат 20 % е тоя и такива като него ще ни управляват.

57

Ебата Шизофреника

преди 9 месеца

И ако го питаш "Ми тогава за ко ривеш?" и той няма да знае отговора. Просто старите хора са като малките деца - мрънкачи, мрънкат за всичко, вечно някой им е виновен. НАЛИ ДЯДО БОЙКО? Деменцията *** на вратата.

56

Това са уроди

преди 9 месеца

Пеевски и Борисов са едно - МВР ДС

55

До 61

преди 9 месеца

Абе,гербав,всички видяхме какво може шайката.Цели 12 години и ядохме попарата.А резултата-най-бедни,най-болни,най-бързо изчезващи в целия ЕС,с най-корумпирания политици,някои от които в списъка Магнитски,а един е пощаден,за да слушка.

54

Анонимен

преди 9 месеца

Абе,ту.уп,кого ще заблуждаваш,че не си в уйдурма с ДПС,като Делян Пеевски всеки ден ни уведомява,че подкрепя всяко ваше предложение,което е срещу ПП.

53

Анонимен

преди 9 месеца

Най-доброто възможно правителство е на ГЕРБ, с абсолютно мнозинство, за да не се влияе от капризите на разни коалиционни партньори! Доказали са че могат да работят добре, и са го правили винаги! Но щом сте толкова пpoсти да не го осъзнаете, то е нормално да се търси оптималния вариант - прословутото "най-малко зло", така че за момента това е положението

52

Анонимен

преди 9 месеца

Какъв изказ,какъв стил!Божеее,слез и си прибери вересиите!Тоя и 8ми клас е преминал с връзки.Нали майка му е била учителка в същото училище.Представям си какъв е бил и нейният стил.

51

Анонимен

преди 9 месеца

никога не съм гласувал за гроб и за сименончо и се гордея но се срамувам че нямам силите да накарам хората да се опъчат на злото

50

Анонимен

преди 9 месеца

Май отдавна вече Бойко е само говорител и нищо не може да направи.

49

Анонимен

преди 9 месеца

И какво като спечели ГЕРБ-ДПС, ще чакате да ви назначат на държавна хранилка за да можете да крадете и да храните хората с огризките и постна пица ли а? Но това време свърши .

48

Анонимен

преди 9 месеца

на куково лето

47

Анонимен

преди 9 месеца

Единственният интелигентен и възпитан човек в герп е Мария Габриел.Добре,че и е даден шанс в политиката.Няма нищо общо с Деси,поетеси ,фростакеси,прости кърджалийски и.т.н.

46

Надянко Нахуянков

преди 9 месеца

Бойко Борисов ще спечели и следващите избори!

45

Българин

преди 9 месеца

Ох, кога ще ни дойдат едни политици, които да разрушат старите комунистически панелни жилища и да построят българите да заживеем в еднофамилни къщи покрити със соларни панели и вятърна перка за ток на двора и всеки ще си произвежда сам ток и няма да има сметки за ток и парно - без пари! А с тока от другите вятърни централи и соларни панели ще произвеждаме водород с който ще караме водородни джипки на водород без пари. Да ваведат зелената икономика и да живеем щастливо в демократично и западно ориентирана България където всеки ще кара зелена водородна джипка или тесла.

44

Анонимен

преди 9 месеца

Чета много реват пишман ресторантьорите, а някой да е видял падане на цената в ресторанта?!А качеството на услугита в България и Гърция например? Това лято бях там разликата огромна в Гърция, цените като в България, но качеството бързината, усмивките на персонала са много над намръщените сервитьори в България, чакането, услугата, срам. Бях и в Румъния и те ни задминаха. А тук само за пари о обирджийство.