110

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименНемците и те се изнесоха в Китай, например "Фолсваген". Защо според теб го направиха? Защо не се изнесоха в България?

109

Анонимен

преди 6 месеца

До До Бай Дрън, Има различни видове коли и има такива изложби в Китай, където може да видите руските и руско-китайските коли там, не са изобщо лоши и изглеждат много добре като дизайн. Но вие сте застинали с 50 години назад все още, тя и пропагандата ви е застинала от времето на ВСВ около преди 80 години, а света се развива.

108

Анонимен

преди 6 месеца

До русия е к-***, Глупости! Руснаците имат голям потенциал в науката, но не го използваха в производството на битова техника и вещи за масово ползване, ако поискат и това могат да направят. А знаеш ли, че първите реактивни ракети и двигатели, са създадени от руснаци?

107

обратно в СССР

преди 6 месеца

Лади , москвичи , опашки за тоалетнa хартия и кремвирши от картон. Руснаците са толко mъnu ,че превъртяха играта.

106

Анонимен

преди 6 месеца

На западните автомобилостроители сигурно много шм е кеф.

105

Анонимен

преди 6 месеца

До 117. Какво не могат да правят руснаците го знаем. Ти се похвали ние какво можем.

104

Бай Дрън

преди 6 месеца

Мне. Двигателят на Масквича е БМВ.

103

Анонимен

преди 6 месеца

Най големия извод от тази новина е, че най важно е волята на държавата и елитие и, да има производство на Москвичи. Всички останали неща рано или късно ще се случат. А най жалкото е, че в сегашната ни ситуация, подобно нещо е неъзможно в БГ.

102

Анонимен

преди 6 месеца

Тия изобщо къде се бутат пред КСЕ (Киро-Самвървилнико Елелетрически). Руснаците от когааа си имат а Кирето , Е го оньо ден, изритвайки Големио Изкъпам Брат, си начи завладе Държавата с безкръвен Преврат и са че да подкара всичките производстваза Новия Свят, Киро Киро Киро . . . коч киробе. . . къ кой? МчиКиропутката, аааа не бе не оня е ПростоКирчето. За другио. Те нали са Две в Едно, майнъ Филибето.

101

Бай Дрън

преди 6 месеца

118, ама ти си и караш руска кола, по-долу писах защо.

100

русия е к-неф

преди 6 месеца

първите москвичи успяват да ги направят след като руснаците разграбват завода на опел от Берлин. И пак не успяват да ги направят както трябва. Ползват старият двигател на опел чак до 80-те. Сега при "възроденият" само завиват гайки на части доставени от Китай. И едно болче няма тяхно производство - щото и за толкова не им стига акъла.

99

Бай Дрън

преди 6 месеца

Аз карам американски автомобил, произведен в Германия. Фен съм на Тръмп, а той искаше да прибере производството на американски автомобили от Мексико. Та кое е американско, кое германско, кое японско, маде ин Турция, не е много ясно.

98

Бай Дрън

преди 6 месеца

Учудващо, старите руски автомобили возят много по-меко от повечето съвременни западни автомобили. Има си причина за това, но няма да ви я кажа, сетете се сами.

97

Анонимен

преди 6 месеца

A вие защо не карате булгаррено, или поне алеко... Руснаците поне произвеждат нещо...

96

Бай Дрън

преди 6 месеца

Между другото, Жигули е патент на ФИАТ124 и разликите са главно две. Жигули е с просвет 160мм,, докато ФИАТ 124 е 110. Двигателят на фиат е с долен рапределителен вал, на Жигули с горен, без повдигачи на клапаните. Руснакът като повтаря нещо, той винаги го настройва за своите условия.

95

BG

преди 6 месеца

Нали това казвам.

94

Анонимен

преди 6 месеца

Искрено ще се забавлямам като започнат коментариите за нашето автомобилно производство... Големи тарикати сме , може да не можем да правим ,обаче разбираме до най малки подробности от коли. Има потенциал в нас.., особено след две ракии и каничка вино/то май само те останаха български/ .

93

Бай Дрън

преди 6 месеца

Като говорите за плагиатството на руснаците знаете ли, че Опел, наречен Дървесната жаба от 1924 е изплагиатствал Ситроен 5CV? Кой от вас кара Опел, я да си признае веднага.

92

Анонимен

преди 6 месеца

До BG Ние вече нищо не правим, на нас ни правят всичко - пълна програма. И понеже сме роби на посолството, избиваме комплекси като оплюваме всичко, до което се допрем.

91

Анонимен

преди 6 месеца

До Като анекдот Като анекдоти звучат твоите глупости, които редиш тука през един коментар. Ти не си ли на работа? Толкова ли няма с какво друго полезно да се занимаваш освен да замърсяваш форума с мисловните си отпадъци?