113

Анонимен

преди 6 месеца

Другарката Екатерина Иван-Петровна (чернокож, имигрант, леcбийка) обяви намаляване на финансирането за Киев. Шестдесет милиарда за 2024 г. така и не бяха одобрени. Последният договорен пакет е 425 млн. В украинската програма за подпомагане на сигурността почти не останаха пари.

112

Анонимен

преди 6 месеца

- Татко, колко време се лети до Америка? - 20 минути. Майката се обажда от кухнята - Детето пита за самолет, а не за твоите "Тополи".

111

Анонимен

преди 6 месеца

На предходните избори в САЩ почит се стигна до гражданска война. Тази президентска надпревара ще остави всички външни проблеми настрана. Което означав, че Зеленски ще бъде управляван от Лондон и спонсориран от ЕС. И едните и другите, обаче не разполагат с необходимият ресурс да спечелят войната. Само ще тупат топката и ще чакат резултата от изборите във Вашингтон. Русия, обаче няма да спи до тогава.

110

Анонимен

преди 6 месеца

"Унгария няма да се съгласи на никакви санкции срещу ядрената индустрия, защото това би застрашило сигурността на нейните собствени енергийни доставки", каза унгарският външен министър Петер Сиярто на срещата в Брюксел.

109

Анонимен

преди 6 месеца

Путин винаги е казвал, че украинци и руснаци са един народ. Но Путин никога не е казвал, че финландци и руснаци са един народ. Масиран ракетен удар над Хелсинки всичко се изравнява със земята за няколко часа. И какво - НАТО ще започне ядрена война с Рисия. 300 милиона американци и половин милиард европейци да умрат заради мизерната държавичка Финландия която е едва 5 милиона? И които след унищожаването на Хелсинки всички ще се качат на колите и ще избягат в ЕС. Действащата армия е само 24 хиляди - смях!

108

Анонимен

преди 6 месеца

Загубата на Байдън на изборите, ако въобще демократите го издигнат, ще предизвиика ефектът на доминото в ЕС, ОК Канада. Победа на репобликанец, освен може би Ники Хейли, ще предизвика същото.

107

Анонимен

преди 6 месеца

Русофилите харесват всичко руско както зелените мухи харесватГовната... Големи хвалби, а никой от тях не отива да живее там...

106

Анонимен

преди 6 месеца

До 128Не само че я превзе, но си взе цяла Карелия. Карелия е руска.)))Я,си помисли пак дали е превзе или Финландия им отстъпи части от територията си, защото на руснаците им се е отворил газо за чужда територия,понеже тяхната е малка.

105

Наблюдател

преди 6 месеца

Как да не са роби след като избират един и същ идиииот за последните 20 години който доведе страната до просяшка тояга и омраза за векове от цивилизованият свят.Този път загниващият запад и САЩ няма да помогнат както след ВСВ и 1990 когато СССР се разложи.

104

Анонимен

преди 6 месеца

До 123Зимата ще се окаже смъртоносна за ВСУ.///То и предишните две зими така писахте, ама нещо гледам се оказва смъртоносна за руската армия която вече 18 месеца на фронта, няма никакви осезаеми бойни победи.

103

Анонимен

преди 6 месеца

Не само че я превзе, но си взе цяла Карелия. Карелия е руска.

102

Анонимен

преди 6 месеца

Има вероятност да принудяд Джо Байдън да подаде оставка и Камала Харис да поеме кормилото. Състоянието му бързо се влошава. Ясно, е че няма да спечели изборите, въпросът е дали няма да го използват за изкупителна жертва за блатото, в което вкара САЩ заради Украйна и Израел.

101

Анонимен

преди 6 месеца

Срещу украинските въоръжени сили са използвани касетки с голям брой малки суббоеприпаси: съдейки по броя на експлозиите, РБК-500 е използван във варианта ШОАБ-0.5: "авиационна бомба с осколкова топка", а индексът 0.5 показва, че тя тежи само половин килограм. ШОАБ-0.5 изглежда като сфера с четири леко извити ребра, малко по-малки от топка за тенис. В същото време във всяка "топка" се изсипват 304 стоманени топки с диаметър 5,5 мм. Падайки от голяма височина, суббоеприпасите се разпределят равномерно по площта. Нито гънките на терена, нито отворените отгоре окопи и окопи могат да ви спасят от т

100

Анонимен

преди 6 месеца

Зимата ще се окаже смъртоносна за ВСУ. Опитите на НАТО да притисне Русия в украинския конфликт се провали. Освен това, насочвайки се към 2024 г., руската армия, след като е научила полезни уроци от местните неуспехи, показва силна инерция - пише Матю Блекбърн, старши сътрудник в Норвежкия институт за международни отношения, в The National Interest.

99

Анонимен

преди 6 месеца

Руснаците започнаха: Отговорът на американските касетъчни бомби се оказа 10 пъти по-силен. Американските касетъчни снаряди се оказаха оръжия, които проляха много руска кръв. Руският отговор обаче е десет пъти по-ефективен и ужасен. Русия започна масирана употреба на касетъчни бомби РБК-500.

98

Анонимен

преди 6 месеца

До 110Руският войник сега има ясното съзнание, че са най-добрата армия в света. Ако тръгне в настъпление, не се знае къде ще спре.))))Как не се знае, до водите на река Днепър, за повече вече 2 гони няма сили.

97

Анонимен

преди 6 месеца

Вижте това . Всичките са без ценности . Няма един арендатор посредник за субсидии за когото работят земеделците . Ни един брокер на имоти друг вид посредник . Аве всички тука са без ценности в лошата Русия . Това показва как се правят единствените реактори доказали модулност РИТМ 200 . Истенски а не евро мечти и чертежи като Ф16 ките - https://youtube/watch?v=BFwbST9EiQw

96

Истината

преди 6 месеца

Тоя щом почна да обвинява запада всекидневно и да *** на умряло значи руската *** свършва парите, рашките могат да получат спасение от шише водка, но след изтрезвяването ще получат живот на средностатистически севернокореец. Китай чака с нетърпение това блато да се сгромоляса напълно и да го разрабят.

95

Анонимен

преди 6 месеца

Аааа, не се притеснявай, никой няма да ги забрави британските и американските войски, Русия добре ще ги посрещне във Финландия, а другарят Ким ще доставя снаряди в изобилие, ще има дъжд от стомана, и ще има изобилие от касетъчни бомби и снаряди, никой няма да ги забрави.

94

Южен Потие

преди 6 месеца

Интернационалът;Крадеца плячката не връща,ни властелинът свойта власт,От нийде няма избавление,от Бог,ни цар ,ни господар