175

Пепи

преди 7 месеца

Ая баба Мерки каза да идват, няма проблем.

174

Наблюдател

преди 7 месеца

Може, може. Ще дойдат още милиони, сега е добре спрямо след 20-50-100 г и т.н.

173

Анонимен

преди 7 месеца

Можете, можете, негрс велком.

172

Само да вметна

преди 7 месеца

Значи! Английското и немското население,са бозави и руси поне 70%! Няма лошо де! Ама тези хора си падат,по " тъмното" , " шоколадовото" демек! Не случайно Борис Бекер,много млади българи,не знаят даже " кой е той"?-:) Това е немски тенесист,бозав,та чак " бел"! И се " ожени за негърка"!-:) Няма лошо!-:) Демократичните в Европа,настъпиха И заради тези " нации", като Германия и Англия! Резултата днес е този,който виждате млади " Европейци"!-:( Факт лично за мен!

171

Гроби Таласъма

преди 7 месеца

До ТаняАз шта обяздя, надарен съм без да съм арабин;))) Шта чоластра цела нощ и ша свършвам в теб, два-три пъти. Така ша упрайм гена;)))

170

Ееее що

преди 7 месеца

Нали Меркел ги покани. Май някъде другаде ще има Майдан з

169

Анонимен

преди 7 месеца

Ли.бер.астията е болест

168

Анонимен

преди 7 месеца

Слава на ли.бе.раст.ията

167

Анонимен

преди 7 месеца

До 179 " Дончев"! Вярвай ми,в този момент много българи,имат желание за " достъп", до " кавявата" ти точка! Аз лично Не!!! Европа се задръсти с подобни индивиди,дето не могат да си " напишат" нагледно и " името" си!-:( И ти очакваш положителни неща от тях?-:(((Аз лично бих Върнал на Границата ни,военнослужещите в Гранични войски Граничари с калашници и кучета,както беше преди 1989 г!!! Сегашната хилава " демокрация" ще ни уножи като нация!!

166

МОНГОЛ УЛС

преди 7 месеца

до 179:Пусни им и дъщеря си(ако имаш де) и Маанетата от Джамията да се чувстват като у дома си хахаха

165

баба мара

преди 7 месеца

меркел и шолц да се оправят няма ли съд за тези хора сега всички страдаме от тяхнатапрос-то-тия

164

Анонимен

преди 7 месеца

Ааа,не се оплаквайте! Ще я осъществите тази интеграция, ще я осъществите! Толкова години давахте на България акъл как се прави на теория ,хак ви е сега на практика! Ние морално сме с вас, вярваме в уменията ви!!!

163

Анонимен

преди 7 месеца

А не, не може така, нали казахте Wir schaffen das! и плюхте по Орбан и унгарците, сега се оправяйте и не мрънкайте!

162

Анонимен

преди 7 месеца

Кукувицата меркел да ги гледа! Тази овца ги покани! По самолетите и обратно кой от където е! Някой въобще пита ли се, защо не бягат по мюсюлманските държави? Тези не живеят по правила, а отгоре на това им се дават пари и отглеждат на гърбът на всеки един европеец! По самолетите и обратно кой от където е!

161

Дончев

преди 7 месеца

А ние какво чакаме? Защо не поемем част от товара на нашите европейски партньори? Нали сме в ЕС за да си помагаме! Има много свободни жилища, които не са обитавани от години. Нека се приеме закон, който задължава собствениците им, да съдействат на властите за настаняването в тях на нуждаещи се бежанци! Аз лично имам два апартамента във Варна и съм готова да отстъпя по-големия за бежанци. Това е мой дълг и дълг на всеки гражданин на ЕС!

160

ХИТЛЕР

преди 7 месеца

НЯМА ЛИ НАСЛЕДНИЦИ

159

Пиян залян

преди 7 месеца

Урките са най-гадното племе !

158

Анонимен

преди 7 месеца

Изнемогвали били, искаха младо, здраво население, внесоха си го, молеха ги да дойдат, с добре дошли ги посрещаха навсякъде.Еимат нужда от свежа,млада работна ръка,какво се оплакват.Хорара от хубаво не бягат,пристигат при тях за по хубаво.Само че това не е кроткия германец,това са хора, на които ако не им харесва нещо, го показватПреди гасарбайтери за черна работа,им бяха турците,сега имат и др емигранти.Германец не се лови гасарбайтер,ама иска всичко да му е нар,ед няма какво да пищи.

157

Анонимен

преди 7 месеца

Ами това е да си призная честно " музика за моите уши"!!!! Та сега да върнат на " власт" другарката от Бившата ГДР! Госпожа Меркел! Та да се оправя Тя сега с тях! Странно за мен беше,че точно Германия,казвам Германия,защото ФРГ беше за мен преди 1989 г! Сега си е просто Германия! Та другарката Меркел беше тази,която " покани" *** индивиди в Германия и в Европа като цяло!!! Ама тези чуждоезичници,искат да чукат и живеят на Немската социална система! Меркел,не го ли предвиди това?-:(

156

МОНГОЛ УЛС

преди 7 месеца

Нормалните Бели хора бягат към Южна Корея,Япония,Тайван,Китай това са единствените бастиони където Бонговци и Хабибита нямат никви права(дори не ги пускат в дискотеките ако са цветни хаха)