11

Анонимен

преди 6 месеца

Гледайте как Украйна напредва на фронта в украинските телеграм канали: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса; Rus_criminal; voin_dv; ФРОНТОВИК

10

Анонимен

преди 6 месеца

До анонимен *** Ходи де отворко, какво щамповаш коментари тука!!! Още като влезнеш в укрорайха и ще се 0сереш и то без да те бомбят

9

Анонимен

преди 6 месеца

Тая война е апсолютно безмислена . Трябваше да се разберат в спорните територии да се проведат референдуми и всяка област сама да реши в коя държава да е в Русия или в Брюкселия . То е ясно че в Украйна никой неще :) Щяха да се разберат без кръв бедност дългове и разрушения . Сега Русия ще ги набие и после ще направи референдуми . Тоест ще стане същото но със много кръв бедност дългове и разрушения . Извода е че тази война е аболютно ненужна . САЩ му навиха фитилите на Зеленски .

8

Анонимен

преди 6 месеца

Русия мачка укронацягите и натовските наемници фронта и започна да се носи ужасна миризма от оцапаните бикини на русофобите.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Без финансиране с около 8 милиарда на месец,укрите ще вдигнат белото знаме до 1-2 месеца.

6

Християнка

преди 6 месеца

Зеленски е блaгословен от Бoг с xeмopoид с oбраза на Богoродицa. Тoй с охoта гo покaзва нa прaвославните миpяни, за да мoгат тe дa сe любувaт нa святoто чудo, гaлейки гo и цeлувайки гo. Xeмopoидът е лeчебен и лeкува вярвaщите от кoварни бoлести в чeст нa Ииcуса Хриcта Бoга нaш.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Западът в момента мисли нови санкции против Русия, 12-ти подред. Планира се да се забрани износа към Русия на игли за шиене, шишове за плетене и платформи за сондиране. Те братушките повече няма да шият, да плетат и няма да бият сонди, малее няма да имат вода. ЕС страхотно изплаши руснаците. Хаха! Русия се смее в грозните мутри на геiропейците и ги презира. Геiропа е най-големия провал на човечетвото за последното хилядолетие.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Някой виждал ли е така наречената държава Израел на карта от преди 1948 г. ? А някой виждал ли е така наречената държава Украйна на карта от преди 1991 г.?

3

Анонимен

преди 6 месеца

Какво става с контранастъплението? Имам предвид с руското настъпление. Нещо нищо не съобщавате. От самото начало всичко беше ясно, защото който воюва с Русия има 2 варианта на развитие на събитията: 1. Русия печели; 2. Никой не печели (всички умират). Тези два варианта си ги набиите на kратунiте или по-добре си ги набиите в аnaлiте!

2

Нищо ново!

преди 6 месеца

Всички всичкото си го знаем!

1

Анонимен

преди 6 месеца

Шумът е повече от полезната информация.