64

Анонимен

преди 7 месеца

Можела да унищожи Москва... един Сармат може да унищожи Франция. Няколко Сармата изтриват САЩ от картата за следващите няколко века. Ефектът ще е толкова унищожителен, колкото деменцията върху паметта на Байдън.

63

чичо 5ко

преди 7 месеца

Руснаците са в некъв ужас, понеже си разкриха и майчинoто мляко, а САЩ си мълчи с какво разполага. Буквално СССР разкри, че има ракети, които летят на 100 метра над земята с 5-6 МАХ-а аСАЩ си мълчи, все едно няма нищо насреща. И то сега русофилите се радват, ама това е защото не се замислят дали аджеба всъщност САЩ не разполагат с нещо насреща - въпрос, който не трябва да стои дори. То е ясно, че САЩ имат отговор. Но го крият. Не си разкриват картите, както Кремъл. В тая война ще спечели САЩ.

62

Анонимен

преди 7 месеца

Те и японците през ВСВ2, така са се смее ли на САЩ! Ама сега, като чуят за Америка и стават прави! Историята винаги се повтаря!

61

Бай 100ян

преди 7 месеца

Има един човек който знае много за Бомбата на Байдън. Чистачката на кенефите в белия дом !

60

Анонимен

преди 7 месеца

Този старчек наистина не знае на кой свят се намира, вие му преписахте какво ли не. Той е просто сложен да забавлява публиката, като Заленски.

59

СССР

преди 7 месеца

Добре, прави сте, другари и другарки! ФАЩ са много слаби, сега по-добре ли ще заспите?

58

До Хммм

преди 7 месеца

Защо ти е да бомбиш Сибир??? Да кастриш дърветата ли?

57

Невероятни тъпаци

преди 7 месеца

Каква бомба, бе oлигoфpени? Това са някакви "новини" предназначени за дeбелите чеpни шимпaнзeта в САЩ, които не са напускали гетото си откакто са родени? Бомби - това да не ви е 1945г? Да не говорим, че Байдън едва ли ще си спомни кодовете за задействане на ядрените оръжия на САЩ, освен ако не са му сложили код "1111" (нека ЦРУ да не ме следи за издаване на супер-ултра-тайна на САЩ). Това е пропаднал пopъчков сайт, където коментари пишат най-големите сopocoидни пpоcтaци в България.

56

Хммм

преди 7 месеца

Русия е една шеста от световната суша. Ще думнеш Москва и Петербург ? А после? Че ти нямаш толкова бомби за Сибир.

55

Анонимен

преди 7 месеца

Има огромна разлика между договора за забрана на ядрени опити и атомната бомба, да ви светна

54

Анонимен

преди 7 месеца

1. Всяка атомна бомба може да опустоши всеки един град, но... 2. Първо трябва да преодолее противоракетната отбрана на противника и... 3. Този, който изстреля атомна бомба, ще получи няколко хиляди от същото на собствена територия, при масирана атака ПРО е в състояние да прихване не повече от 1/3 от ракетите на противника. В ЯДРЕНАТА ВОЙНА НЯМА ПОБЕДИТЕЛИ и това се знае от 50 години.

53

Хсхахаа

преди 7 месеца

Може да унищожи памперса на Бай Дрън само

52

Факт

преди 7 месеца

Годишният военен бюджет на Америка е колкото на всички държави взети заедно! Тя може да държи на четери пет фронта, без даже да се изпоти! На Украйна може да и дават оръжия още 100 години, само хора да имат! По същият начин и на Израел! Ако пък някой направи грешката да ги нападне, направо си подписва смъртна присъда! Те за тва и никой не ги закача! ФАКТ!

51

@ПРОЧЕТИ ТОВА!!!

преди 7 месеца

Ужас, ако СССР беше набила сащ навремето, кво щяхте да правите педофилите, зоофилите, некрофолите и трансовете, сигурно щяхте да сте храна за свинете и да ви няма семката на таз земя повече. И нямаше да има некои дето не приличат на хора от татуировки. Наркомафията също щеше да е под земята, ама буквално под земята, в масови гробове.

50

Българин

преди 7 месеца

Приказки за наивници ...

49

Такъв е живота

преди 7 месеца

Ако бях жител на Москва, вече щях да преглеждам обяви за имоти в провинцията.

48

bl

преди 7 месеца

Вие сериозно ли говорите за бомби в 21 век, не за стратегически междуконтинентални ракети, не за тактически хиперзвукови ракети, не за ядрени дронове, а за бомби, свободно падащи бомби пускани от самолет, който трябва да долети над целта. Следващата статия сигурно ще бъде за новите лъкове и стрели, които ще опустошават всичко наред.

47

Анонимен

преди 7 месеца

Русия само "демонстрира" какви страховити ракети притежева, а в същото време САЩ се прави, че разполага само с оръжия от периода 70те-80те години. Тука на русофилите ако не им светка червената лампичка, че са нагазили в лука, не знам къде... САЩ са ВЕЛИКИ. Няма кой да ги надвие. И КИТАЙ НЕ МОЖЕ. И БРИКС НЕ МОЖЕ. НАБИЙТЕ СИ ГО ВЕЧЕ В ТЪПИTЕ ТИКВИ...

46

стефчо

преди 7 месеца

Всички говорят за ядреният бутон на Русия, но трябва да знаят , че срещу него има 4 (ЧЕТИРИ) други ядрени бутончета ......

45

Анонимен

преди 7 месеца

Само да не ритне ядрената бомба и да каже: "не работи" както риташе подиума преди месец.