235

ОБЯСНЯВАМ

преди 7 месеца

За тези които не знаят, да ви светна да знаете - стана известно, че няма начин фашистка Русия да не бъде победена.

234

Анонимен

преди 7 месеца

Много им се иска на някои да изместят темата! Темата не са лошите руснаци,а украинските просяци! Да им дадем милостиня или не!?

233

Така

преди 7 месеца

наречените евроатлантици вегетиращи тук много добре знаят, че постепенно все повече държави от ЕС ще отеглят помощта за Украйна. Колкото и да ги натиска САЩ. И затова е тоя плач по форуми и кълнене на руснаци и Путин, като стари ромки. Това е от безсилна злоба, което пак много добре знаят. Украйна я пиши бЕгала, това вече от всеки се разбра. Въпросът е после какво следва?

232

Анонимен

преди 7 месеца

Математиката е проста: ако за една година украинските въоръжени сили губят около 1,3 милиона души убити и ранени, то максималният мобилизационен потенциал на Украйна ще бъде напълно изчерпан за две години и половина. Това означава, че през този период всеки, който теоретично може да държи оръжие в Украйна, ще бъде убит или осакатен. Всеки един от тях. Но има всички предпоставки този момент да настъпи много по-рано.

231

До 242 анонимен

преди 7 месеца

Е и?ЕС какво ,,спечели"?Какво донесе на европейските граждани ехолалията на ЕК,която няма собствена стратегия по отношение на Украина,а следва линията,наложена в интерес на САЩ?

230

Споко

преди 7 месеца

Споко, идват новите оръжия, Зеленски готви нов контранаступ през пролетта. Този път със сигурност без никакво съмнение с пълна увереност Русия ще бъде победена и ще моли за мир и ще бъде принудена да подпише капитулилация при условията на Украйна. Русия ще плаща репарации с доставки на безплатен газ и нефт и всякакви суровини за икономиката на запада и ще си живеем като самодоволни и оядени западняци.

229

Анонимен

преди 7 месеца

Руският башибозук продължава да бележи рекорди на Гинес по пълнене черни чували закупени от AliExpress. Орбан да си плямпа каквото си иска. Дори само спомощта на САЩ е достатъчна за да победи Украйна...

228

ЦЕНИТЕЛ НА РУСКОТО

преди 7 месеца

До Студент Да, отсега готвят чипизацията чрез "ваксини" за всички. Байдъуей, много *** се набучи и в България. А за Израел, Газа, ХАМАС, да, това е новият хит за плебеите, подготвен от техните господари. Трябва да има разнообразие за добитъка!

227

Анонимен

преди 7 месеца

Към Русия се присъединиха нови 4 области - територии с полезни изкопаеми за 12.4 трилиона долара според Washington Post. 60% от въглищните залежи, 20% от газовите и 40% от залежите на метали. А освен това в Украйна има едни от най-големит залежи от титанова и железна руда, а също така въглища. В съвкупност те се изчисляват на десетки трилиони долари. САЩ остават с пръст в устата, а вече похарчиха над 100 милиарда за Украйна. ЕС загуби над 1 трилион от кризата в Украйна.

226

ceci_

преди 7 месеца

Интересно, след като нашите тикви, т.е. управници са за "евро-атлантическите ценности"Каква е стратегията на Брюксел за най-належащите проблеми на България1. Демографията2. БедносттаКак вижда НАТО българската армия? Какъв бъджет са предвидели тези две организации за решаването на нашите проблеми, след като нашите тикви са готови да жертват всичко за да решат техните?

225

Анонимен

преди 7 месеца

Крайно време е финансирането от нашите джобове на тази каца без дъно да спре! Подържането на измислена държава със заложена изначало бомба в нея е не само загубена кауза- то е вредно за икономиките на всички европейски членове...само си представете една 20та част от тия пари да са дошли за инфраструктурата в България

224

Здравейте еврогейове

преди 7 месеца

Хау ар ю? Победихте ли Русия? Путин си взе с лекота 20% от Украйна, при това в съответствие с международните закони и правилата на ООН, унищожи украинската армия, изпразни складовете на НАТО, постави икономиката на ЕС на колене, и продължава успешно да прочиства Русия от петата колона. А Световната банка обяви в доклад, че Русия е първа икономика в Европа по покупателна способност, руснаците живеят на най-висок стандарт в Европа. Кога ще има еврогейcки парад, хайде всички на евро-гейпарад.

223

кубанская столица

преди 7 месеца

следващи стъпки са: AfD днес 22%, ще бъда 28% в найблизко време. Следващ президент на Франция ще бъде Маринка. Тя ще покаже! Нкакво се надяват българи? Разпаване на ес!!

222

Анонимен

преди 7 месеца

Искам да напомня,че в статията става въпрос не за това колко лоши са Путин и руснаците,а за много пари с които да поддържаме на изкуствено дишане Украйна!

221

Вмирисани трупове

преди 7 месеца

Не ни трябват вмиpиcaнитe ви тpупове. Black Rock CEO Larry Fink: "Когато сключих договор със президент Зеленски ние взехме предвид рисковете от руската инвазия, но сега виждаме unreasonable използване на чернозема от украинците. Има твърде много гробища, прекрасна, плодородна земя се използва ирационално по начин който не е приет в Европа. Това не е просто ваша земя. Ние можем да отделим допълнителни средства за крематориуми, иначе ще трябва да наложим санкци for the misuse of our investment assets," Fink concluded.

220

Анонимен

преди 7 месеца

Да направим една груба сметка какво постигна cлабoyмното, дърто и късо джyдже в Кремъл с войната срещу Украйна! Тотална, международна изолация, безпрецедентни санкции,Финландия и Швеция в НАТО, Украйна въоръжена до зъби, ежедневни загуби на пари от порядъка на 1 милиард долара, повече от 280 хиляди убити и ранени руснаци, погубено бъдеще на поколения руски граждани, разруха в икономиката, обезценена рубла, с денонощна параноя и се пocиpaше редовно от страх в бункера...

219

Анонимен

преди 7 месеца

Шойгублесна с нов бисер - как за 5 дни руската армия свалила 24 украински самолета - или както казват украинците: "Не знаехме, че имаме толкова" (и 12 космически кораба, 2 сателита на НАТО, 2463 ракети "Гръм 2" и 267 комара-убийци... Ха-ха-ха!

218

Реалист

преди 7 месеца

До До ПапагалиКажи го на Путин , и аз искам да напусне Украйна ,но Путин няма да го направи особенно Крим забрави .Войната зацикли санкциите и те Русия е 1/6 от сушата на планетата ,а Китай е фабриката на планетата двете сега са нещо като съюзници няма как да има победа .Все едно да пуснеш алфа вълк срещо мъжка Сибирска мечка в една яма и да чакаш вълка да победи.Трябват още 4-5 алфа вълка минимум в ямата готов ли си да си един от тях ако си само в публиката и викаш за вълка полза никаква.

217

Анонимен

преди 7 месеца

Войниците от 47-а механизирана бригада "Магура" на ВСУ, които напреднаха по време на настъплението преди няколко седмици до покрайнините на Вербовое са се оказали в "огнен чувал" между Работино и Вербовое, и бяха поразени от оръдия и реактивна артилерия, както и от тежки огнехвъргачни системи на противника. За няколко часа бяха убити 3 хиляди украински войници. 47-а механизирана бригада "Магура" беше от най-боеспособните подразделениия на ВСУ

216

Анонимен

преди 7 месеца

Широко прокламираното в западните медии лятно "контранастъпление" на украинците, в чиито успех целият цивилизован демократичен обединен консолидиран западен свят беше напълно убеден очаквайки голям пробив и поражение на руската армия, вече е в миналото, сега руснаците поеха инициативата. В района на Авдеевка те предприеха серия от жестоки атаки и използваха неочаквани тактики.