34

Анонимен

преди 7 месеца

До едно е ясно! Тия клишета от коя история си ги учил? Да не би пък тая земя да е българска, например.

33

До 42

преди 7 месеца

Те и хора ще им направят...

32

Анонимен

преди 7 месеца

Русия отива в Пpeиzподнята при крайцера Москва. Запишете си го някъде русофили невежи!

31

Анонимен

преди 7 месеца

До едно е ясно!И какво ще я праявят? Ще я садят с лук ли? Една земя без хората е нищо.

30

едно е ясно!

преди 7 месеца

русия ще си върне украйна с цената на всичко, защото това е руска земя от векове!....а пекинезите нека си джафкат срещу сибирската мечка!

29

Анонимен

преди 7 месеца

Ауу, ама наистина ли? Нещо ново за чиповете от миксери в бомбите няма ли? Или за това че на Путин пак му се е завило свят? Тц, тц ...

28

Анонимен

преди 7 месеца

Ако Русия спре - СПИРА ВОЙНАТА! Ако Украйна спре - губят родината си. Няма ка да ссе каже по-ясно на мракобесните копейки. Тук някои хора са се родили с робско клеймо до живот.

27

Анонимен

преди 7 месеца

От държава-терорист напълно възможно е да има всякакви извращения в башибозука и.

26

В

преди 7 месеца

повечето ВС по света има ЗВВ - закон за военното време. Убеден съм, че почти навсякъде отказ от изпълнение на заповед във военно време се наказва със смърт. Да, сещам се за един филм ,,Мръсната дузина". Американски, с Лий Марвин. Та там ги бесеха!

25

до 27

преди 7 месеца

Оле, ти си тотално скаран с години и история. Не се излагай.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Чл. 94 от United States Code of Military Justice много ясно описва акта на mutiny. Наказанието е смърт или по преценка на трибунала. Какво се прави и тоя на пръ***л в киното????

23

Анонимен

преди 7 месеца

Руснаците влязоха в подвижни пясъци, откъдето живи няма как да излязат. Вече извършиха толкова престъпления, че не съд, а историята няма как да им прости. Всеки народ заслужава съдбата си, щом седи зад чудовище като путин.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Да направим една груба сметка какво постигна cлабoyмното, дърто и късо джyдже в Кремъл с войната срещу Украйна! Тотална, международна изолация, безпрецедентни санкции,запорирани стотици милиарди, Финландия и Швеция в НАТО, Украйна въоръжена до зъби, ежедневни загуби на пари от порядъка на 1 милиард долара, повече от 280 хиляди убити и ранени руснаци, погубено бъдеще на поколения руски граждани, разруха в икономиката, обезценена рубла и денонощна параноя с пocиpaне в бункера...

21

Анонимен

преди 7 месеца

Като лъжете русофили, поне го правете с мярка и близко до истината, че иначе изглежда много нелепо и абсурдно!

20

Анонимен

преди 7 месеца

Крайна е изкуствено създадена от съветите и до 2014 беше в ОНД с Русия и Беларус с общо командване на военните. Държавите имат армия и полиция а не азовци и десни сектори. Как да го обясниш това на грантаджията? Свирнат му от американското посолство и вика тука на другия край на света е щат 52 искам косово искам да свалям президенти искам цветни революции и арабски пролети искам мигранти и да няма държави всичко да е гето и да се управлява от байдън и клинтън

19

до 22

преди 7 месеца

Братушки? Чушки!

18

Анонимен

преди 7 месеца

А здрасти..... В американския военнонказателен кодекс какво пише за подобни случаи? В глава 13 на нашия НК за подобни неща сега е доживотен без замяна". Имаше един филм Кураж по огъня с Уошингтън, Райън , Дейменд. Та капитанката каза на войника - Член ......от кодекса, наказва се със смърт. Филма си е филм, но цитата вероятно е коректен.

17

Ха,

преди 7 месеца

Съединените щати разполагали с информация!? И от къде? От укрите, или от великото ЦРУ дето не успя след много години и стотици опити да премахне Фидел Кастро? Толкова информация имат колкото аз имам информация къде пиратът Черната Брада е заровил съкровището си!

16

toti

преди 7 месеца

Т им а ли ралика ,ако останат под огъня,дали вие или те ще им отнемат живота...за мъртвия това е без значение,но да искаш да живееш и да ти отнемат това право ,вече е разтрел,което си е нечовешко,не хумано и не подлежи на коментар !!!

15

Анонимен

преди 7 месеца

Този защо не си гледа собственият двор? На вчера един който веднага го писаха за луд изби над 60 американеца.