47

Анонимен

преди 7 месеца

ффр

46

Анонимен

преди 7 месеца

Ами като оставихме сърбите още от 90-те години насам да си правят каквото искат в Македония така ще е. По- правилно щеше да бъде да ги оставим да навлязат в Македония 1991г. и да ги ударим с цялата мощ на армията ни, тогава имахме ВПК и армия да ги смаже. Сегашното не се търпи. И аз не искам войни със съседите, но сегашното не се търпи.

45

Д-р Иванов

преди 7 месеца

До това води промиването на мозъците на цяло поколение. Както България е заплаха за Македония, така Русия беше заплаха за Украйна. Необразованите и невежите хора са винаги марионетки на други.

44

Така е

преди 7 месеца

Заплаха сме за лъжата и кражбата на история. Така и ще бъде за комплексарите .

43

Анонимен

преди 7 месеца

Сигурно арабите като процент по- малко мразят евреите. Тази омраза си беше изкуствено създадена още в Югославия, нормално е като настройваш цяла една общност срещу друга да се получи този процент. Сърбия е виновна и никой друг.

42

Анонимен

преди 7 месеца

Да, на прав път са. Но не съм чел още статийката. България се управлява от криминални партии, икономиката се разрушава от чужди агенти. Съвет към македонците -- стойте далеч от България и от криминалните й пипала.

41

Анонимен

преди 7 месеца

До 51 сърбокомунист от всякъде мирише на сърбе у върбе. България никога няма да забрави зверствата извършени от сърбите във Вардарска бановина и как с огън и меч и до днес се борите с българите там, но няма да успеете, истината рано, или късно побеждава и след като истината победи сегашните нещастни хорица които живеят там и не знаят какви са, след сръбския терор ще разберат кой им е приятел.

40

Ранбо

преди 7 месеца

Това са плодовет ена мъдрата българска политика, определяна от специалисти като бойку и слафи!

39

Нане

преди 7 месеца

Външно да изиска всички паспорти на сърбоманите... Над 100 000 хиляди паспорта, а само 3 хиляди Българи на последните избори... ===))) тия са по бетер от наше шФеци... Пълно скъсване на диоломацията...

38

Югозапад

преди 7 месеца

Интересно как с нежелание 100 хил. са станали граждани на заплахата България?Лицемери,сър.

37

Мара Бунева

преди 7 месеца

Прави са македонците, България е най-голямата заплаха за РСМ. Защото е една фалшива квазидържава с измислена национална митология, създадена в антибългарските политически лаборатории Белград и Москва. И когато истината, която идва от България и няма как да бъде спряна, стигне до умовете и сърцата на хората там, със РСМ като югосръбски протекторат е свършено. От това се плашат сърбите и сърбоманите, т. е., македонците. Защото другите са албанци и българи. Тях явно не са ги питали...

36

Анонимен

преди 7 месеца

Вие сте нещо по-лошо с промито самосъзнание, сърбомани до мозъкът на костите си.

35

Анонимен

преди 7 месеца

Не плащете не се срамете българи да сте.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Най-добре е да престанем да им обръщаме внимание.

33

Анонимен

преди 7 месеца

Дядо ми е от Дойрн, ама аз съм си българин не измислен македонец на 30 години.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Ще видите ЕС през крив макарон.Неблагодарници!

31

Иван Т.

преди 7 месеца

Значи тези макета са пълни шизофреници. Мнозинството искат в ЕС, а 79 % мразят България, която е пълноправен член на ЕС от 2007 г. Това е все едно да искаш да станеш богат, а да мразиш богатите. Да се занимаваш с тези *** е пълна загуба на време.

30

Ninja

преди 7 месеца

Уау!!!!! Не ми пука! Да си правят Нова Югославия тогава

29

Анонимен

преди 7 месеца

Дреме ми какво мислят макетата за нас.Една шепа народ,по-малко от София,навирили нос и си мислят,че светът започва и свършва с тях.

28

Анонимен

преди 7 месеца

Руската Федерация доказа, че е антибългарска не ни давайки петрол и газ безплатно.