130

Дядката

преди 8 месеца

Рюте се прегръща със Зеленски ,смята го за по- демократ от българите!

129

Ха ха

преди 8 месеца

Този лъже .Шарлатине говорят истина те никога не лъжат и ще ни вкарат в Шенген събота срещу петък и плъх става шеф на Шенген

128

Българин!

преди 8 месеца

АМИ САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ! Още миналата година, като ни спряха вместо да затягаме мерките и да се мъчим да им угодим, ТРЯБВАШЕ ДА ОТВОРИМ ГРАНИЦАТА ЗА ВСИЧКИ МИГРАНТИ С ЕДНО УСЛОВИЕ - АКО ВЛЯЗАТ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ СА ДЛЪЖНИ ДА ОТИДАТ В НИДЕРЛАНДИЯ ИЛИ АВСТРИЯ И ДА ЖИВЕЯТ ПОНЕ ЕДНА ГОДИНА ТАМ! Да видиш как щяха ДА НИ ПРИЕМАТ ВЕДНАГА и вече щягме да сме забравили!

127

Анонимен

преди 8 месеца

След като не ни пуска този извратен,най-справедливо е да се разпадне Шенген.Друго няма решение.Заслужават нашето презрение.

126

Анонимен

преди 8 месеца

До М'глатаТръгвам към Витошка ,аман от пубери либерали

125

Християнски Турци

преди 8 месеца

Славянски Тюрки боядисахте ли Бараката!?

124

Анонимен

преди 8 месеца

И след това искат скааапаните европейци от нашите власти да спират ония твари от Близкия изток???? Каналджии, и вие подкупни наши митничари, правете си бизнеса и напълнете цяла западна Европа с амуджахидини. А вие, господа български ченгета си затваряйте очите срещу 500 лева. Това заслужават тия европейски скаааапаняци.

123

Анонимен

преди 8 месеца

айде смелчага вече съм оред съдебната и те чакам , не ме ли видя все пак съм към 2 метра

122

М'глата

преди 8 месеца

До 107.И аз съм тук,не те виждам,може би защото под 200 см са ми под нивото на очите.Облечен съм с червен потник и чорапки с чукове и сърпове.Идвай,не се крий мишок!

121

Анонимен

преди 8 месеца

Що няма новини за контраофанзивата напоследък?Продължава ли победоносно да отстъпва?Къде е зелето?

120

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 8 месеца

А Как Върви Контра-Атаката на Зеленски???......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА.....Тагарев Прати ли Ракети?

119

ГОСТ

преди 8 месеца

Приемайте ни в Шенген веднага , иначе БРИКС. С добро няма да стане.

118

toti

преди 8 месеца

Тия де смъркат канабис и по аптеките го продават ще са Шенген ,а ние де им пазим задниците ще седим на опашката ,ааааааа...много сме си добре и така .още повече че се видя колко си пазите границите,щом се стреля безразборно по училища ,магазини,стадиони....все ни е тая оправяйте се,,,,,.

117

Опа

преди 8 месеца

Ами прав си е! Румънците така или иначе няма какво толкова да пазят, но България има какво да пази и определено не го прави както трябва! Явно в ЕС, единствено Нидерландия и Австрия, мислят трезво. Така и трябва да бъде! Докато емигрантите безпрепятствено през Турция в България, няма как да говорим за каквито и да е било покрити изисквания за Шенген!

116

Фитьо

преди 8 месеца

Свободно движение на хора само от север на юг.Мигрант от север не слиза.Мигрант статут получава той на юг

115

Анонимен

преди 8 месеца

Е беден влизаш, беден оставаш.- единство, а не еднаквост.Цитат: Меркел и Оланд "за" Европа на различни скорости*Европа на различни скорости е необходимост, в противен случай ще закъсаме.Съюзът винаги трябва да е отворен,никой няма да бъде изключен,но не всеки трябва да бъде насилван да участва във всеки проект*, *Оланд призова европейците към единство,а не към еднаквост и подкрепи допълнително интегриране в икономическия и монетарен съюз,както и в хармонизирането на данъчните политики.*

114

Българин

преди 8 месеца

Естествено. Кой го интересува какво мислят робите. ЕС ни превърна в ниската класа на робите в съюза. Ние сме годни само като евтина работна ръка. Никой не би ни пуснал в клуба на богатите.

113

Ром"с

преди 8 месеца

За тях ние сме бананова република ,това което прави Нидерландия го мислят повечето от страните в ЕС ,но си затварят очите за нас към Шенген,но и Гърция няма място в еврозоната ,както и ние нямаме място в еврозоната ,както Италия и Испания са за изхвърляне от ЕС ,НО към тях те са толератни ,защото иначе ще гръмене ЕС. А ние "ужким" сме равноправни членове на ЕС ,но същото време сме в 5 глуха ..и само "свиркаме" като мине някоя композиция от развитите държави.СъсСССР бяхме първа цигулка,тук сме ..

112

Анонимен

преди 8 месеца

То и ние не искаме в Шенген.

111

Анонимен

преди 8 месеца

Защо толкова отчаяно настояват да предадат контрола върху българските границите на някаква наднационална организация? Холандците без да искат всъщност ни помагат.