18

Анонимен

преди 7 месеца

Леле..мухахахахаа...има ли още хора които вярват че тези машини не могат да бъдат манипулирани? Че те влизат хакерите в сайта на пентагона и ги правят криви, вие едни машини казвате че не могат да бъдат манипулирани????? Нещо което е създадено от човек, може да има винаги измислено пак от човек което да го саботира.Както с вирусите в компютъра ви. Измислят антивирусна програма и веднага се измисля вирус който да прецака тази програма. Толкова ли сте спрели бе?

17

Анонимен

преди 7 месеца

Слави, държавата не е на Българите. Те са били по фронтовете през въстанията, освобождението, сръбско-българската, балканската, първата и втората световна, септемврийското въстание. Кръговратът ги е отнесъл. Новото име е Връзкария!

16

До 26

преди 7 месеца

Подал сигнал друг път. Само дрънкаше глупости. Като подаваш сигнал имаш документи на хартия с входящ номер, а не развяваш кьовфишеци по медите. Къде са му експертите, в акъла му? DEF CON не е организация, а събитие, аз за разлика от него съм ИТ и съм по-наясно от тоя как се прави пентест. Ако искаше истинска помощ, да беше поканил германците или евреите, а не американците.

15

пасарела

преди 7 месеца

Омръзна ни Богаташо !! Махай се къде гарга не каца !! А , да те питаме : как си , щаслив ли си ??

14

MaйMyнaтa

преди 7 месеца

Той е доволен, че е иэвестен рожденик и го пише навсякъде. Страхотно постижение, напрао му эавиждам

13

Анонимен

преди 7 месеца

Доколкото си спомням, точно тази въведе машините. Изобщо не искам да го виждам гол!

12

Анонимен

преди 7 месеца

Ми Цанов подаде сигнал към органите ве, маааалоумник. Какво си гледал от двучасовта им среща вчера вееее.... баба си? Цанов каза и че иска да докара АМЕРИКАНСКИ експерти с които се е сързал за да установят че тези машини могат да бъдат манипулириуеми ве, кравар! Нищо не си гледал от вчерашната среща в комисията между Цанов Марков и лекето Божанков, кравар!

11

Изнервен

преди 7 месеца

А бе, журналисти, кога ще се научите да използвате истинското му име - казва се Станислав. Някакво приятелче от детската градина ли е та му викате Слави?

10

Ельоменат

преди 7 месеца

И Цанов и Марков са си руски агенти. Цанов се спонсорира изцяло от руското посолство. Как ще даваш машините на някакви анонимници? Аз пък искам да проверя машините з а печатане на пари, защото имам инфо, че не работят правилно.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Пи-добре да ме управлява посолството, отколкото хора като Трифонов!

8

сполай

преди 7 месеца

Когато младите не почитат старите в една държава, то тя ще изчезне. Платон го е казал. Ние сме тръгнали на там. Прав е бати Слави.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Въпрос на Възраждане от срещата вчера: "вие като журналист как смятате - Алексей Петров телефона ли ви е хакнал или е получил информация за вашите намерения от службите?". Какво общо имаше това със сигурността на машините така и не се разбра...

6

Анонимен

преди 7 месеца

То официално си почти напълно сляп. А срещата от вчера я изгледах и там освен кьорфишеци нямаше нищо - Алексей Петров го бил привикал - колко удобно, той вече е мъртъв и никой не може да потвърди. Ако депутатите така си хабят времето - ясно защо законите са ни до никъде.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Може да си добре облечен, но си празен!

4

Анонимен

преди 7 месеца

Живеем в свят на великата измама. Стигнахме дотам, че не вярваме на думи. Остават логиката и непосредствените свидетелства на сетивата.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Всички видяхме! Че си гола вода!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Колкото и да не съм му фен, Слави е абсолютно прав. Гледаме, слушаме, виждаме какво става и си траем. Затова ще си траем и последствията. Никога не сме имали толкова слабо и немощно управление.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Само аз ли виждам, че главата ти е гола? И отвътре!