55

Ром и сок манго

преди 11 месеца

По това време не бих стоял в Израелска болница, ако ме разбирате!

54

До Бай Дрън

преди 11 месеца

Не се занимавай с тоя краварски тролей, за 1 минута си нашляпа 9 лайка, съседните коментари пак са негови, в един стил са и са подобен брой лайкове, явно са копи пейс. Човека работи!

53

Бай Дрън

преди 11 месеца

АП ви мобилизира яко. Да не са ви дали бонуси и от ИП?

52

Анонимен

преди 11 месеца

Умните и красивите започнаха смяна вече по тpoлeнe ахахаха. В 8 часа рязко започват коментарите срещу Русия даже и под статиите с рецепти.

51

1212

преди 11 месеца

"Ислямски джихад" нарече "лъжа" обвиненията на Израел, че е отговорен за бомбардировката на болницата в Газа. "Както обикновено, ционисткият враг се опитва, фабрикувайки лъжи, да избяга от отговорността за жестокото клане, което извърши, и да посочи с пръст "Ислямски джихад", се казва в изявление на палестинското ислямистко движение. Според него трагедията е причинена от бомба, пусната от самолет на израелските въоръжени сили.Абсолютно са прави, израел е бомбандирал болницата. Евреите лъжат.

50

Анонимен

преди 11 месеца

Явно евреите не обичат болните. Не че са терористи.

49

Бай Дрън

преди 11 месеца

81, нещо си противоречиш. Хем ракетата палестинска, хем стрелят по щаба си...Я дай логиката.

48

ujasnoe

преди 11 месеца

Ужасна трагедия. И ако Неаняху послъгва, това ще е абсолютния край на Израел. Нито САЩ нито ядрени оръжия могат да ги спасят, ако те са ударили болницата. А хората там не гледат какво пише във фактчекърите.

47

Израел ги излекува

преди 11 месеца

500 човека

46

Бай Дрън

преди 11 месеца

Мен не ми пука за Израел и Палестина. Пука ми за арабска Европа-Германия, Холандия, Белгия... Все тая кой заличил болница, важно е какво ще става в Европа. Дано Меркел е жива да види, та да се разкае.

45

Анонимен

преди 11 месеца

Циничните копейки при всеки руски удар по цивилна цел, не спряха да ЛЪЖАТ че украинците сами се обстрелвали, ама сега когато това е много вероятно да е направено от ислямистите, не било вярно! Прокълнати да сте копейки, за всяка ваша лъжа! И цинизма трябва да има граници! Вашия няма, дано Съдбата ви накаже!

44

Анонимен

преди 11 месеца

Някой вярва ли на ушатите носове?

43

пияница мистик

преди 11 месеца

Едно време е било къде къде по-яко :))) Колиш жени деца и старци, бесиш и изнасилваш и не даваш на никой, никакво обяснение. А сега какво? Пак правиш същото, ама се оправдаваш, че видиш ли, не си ти, ами другия :))))))))))

42

Анонимен

преди 11 месеца

Цирк. Всичко е пропаганда за простолюдието.

41

Анонимен

преди 11 месеца

Това е същото като обезглавените бебета. Чистата истина. Който иска, да не вярва. Доказателства няма и никога няма да има. Като непорочното зачатие. Но има хора, които вярват.

40

Бай Дрън

преди 11 месеца

Който и да го е направил, единият лагер ще вярва на едните, другия на другите. Тоест, ако решат за воюват по-сериозно, всеки ще си намери причина да го направи. Ние в Украйна не можем да разберем дали ракетите идват от изток или запад, добре че след месеци Запада си призна...какво остава за Израел. То ще да е ебасси бомбата на тоя Ислямски джихад. Подозирам, че ако имаха такава, щяха да я пуснат някъде в Израел. То според евреите излиза, че само палестинците стрелят, двреите гледат и се учат.

39

Анонимен

преди 11 месеца

Терористите се учат от руските варвари.

38

Клеций II

преди 11 месеца

Като гледам какво се случва в Украйна, абсолютно е възможно арабелите да атакуват болници, за да вдигнат повече шум и да предизивикат съчувствие. Хамас са го правили много пъти до момента, Хизбула също. Учат се един от друг и от КГБ. Путин ги прави същите номера.

37

@@@

преди 11 месеца

Тези найстина са решили да се изтрепят един друг.Толкова ли ви е трудно да живеете в мир. На кого е нужно това??? Време е извънземните да дойдат и да ни вразумят,глупав човешки род!

36

Анонимен

преди 11 месеца

Колко лесно се подвеждат простите хора...Защото Хамас оповести първи?Някой в Израел има интерес да срине болница?За 11 дни са унищожени стотици цели като цивилните са били предупреждавани да напуснат района. 25-30% от ракетите на Хамас падат в Газа. Дори Ал Джезира показа видео с траектория на падаща ракета в Газа изстреляна от Газа.