26

Анонимен

преди 8 месеца

До Бен ГурионДаде пръст на долу така ли .Щом си за убиването на деца значи си с мозък на хамазки лидер.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Хайде сега ми обяснете защо 20% от населението на държавата Израел (не на палестинските територии) е араби, защо са лоялни на Израел и служат е армията, защо имат партия в израелския парламент и защо нито един израелски арабин не е против изчистването на джихадистите от газа? В Израел има известни те водещи араби, трибуна да говорят бол. Защо тези араби одобряват операцията? Защото джихадистите убиваха и тях, в тел авив само умряха 150 израелски араби след атаките с ракети.

24

Анонимен

преди 8 месеца

До 18Израел изграждаше мирно своята държава до 1967ма година, когато беше напраднат ЕДНОВРЕМЕННО от всичките си арабски съседи////Още през 1947 год. Израел е нападнат от вдички свой съседи и разбира се арабите губят. Все едно България да бе спечелия втората Балканска война, два пъти и при това, да няма никакви териториални придобивки. Всъщност Израел през 1947год.не окупира Запасният бряг и Газа. Това правят Йордания и Египет, които ги губят през 1967г

23

Бен Гурион

преди 8 месеца

До Анонимен 22 Западът изпращаше СТОТИЦИ МИЛИОНИ долари всяка година на "бедстващите" палестинци в Газа, с които те ..... финансираха Хамас, вместо да строят цветуща мирна държава. Толкова за "работата" на ООН на терен и за "съжалението" към палестинските терористи и техните помагачи в Газа.

22

Аноним

преди 8 месеца

Много кадри показващи нападението на терористите хамас са неверни а защо не погват хамас а изтребват мирното население.Нали казват че Иран са виновни ударете режима на иран,но така е по лесно да избиете незащитените палестинци

21

Анонимен

преди 8 месеца

Глупости пише някой по-долу. И в Сирия, и в Ливан и в Йордания си има християни, никой никъде не е бягал. В Йордания си има черкви отворени, Исус го наричат Иса, уважават го като един от библейските пророци и много мюсюлмани носят това име, ако не знаете!

20

Анонимен

преди 8 месеца

Copoc шe ни rи gocтaвя тyka, caмo cтoйтe тa rлegaйтe...

19

Анонимен

преди 8 месеца

Ихааа...милиони убити 'палестинци'? :)))) Абе палестинците бяха 500.000 в цялата територия на Израел и Палестина, в момента само в Израел живеят 2.5 израелски араби, които имат паспорти и се обиждат да ги наричаш палестинци'. В газа от 110-120.000 са станали 2 млн, като *** са се навъдили. Поне още толкова има в западния бряг. Я се поспрете малко с опорките. Голям геноцид ще да е бил, само в Израел са се увеличили 5 пъти палестинците.

18

Бен Гурион

преди 8 месеца

До Анонимен 16 Милионите палестинци създадоха тези терористи, отгледаха тези терориси, обучаваха тези терористи, въоръжаваха тези терористи, храниха тези терористи, криха тези терористи и съдействаха на тези терористи. В Газа "невинни" няма. Става дума за анклав прояден отгоре додолу от Хамас, така че, да, "милионите" в Газа са извъшили това изродско престъпление, дори когато не виждат връзката.

17

До Бен ГуриЛИГНОМ

преди 8 месеца

Това по пропагандните СНН или по ББС го видя

16

До 14

преди 8 месеца

Ти сисогорен ли си че е точно така,всичко е скалъпено от злото израел.не съди само по това което гледаш по тв те показват много неверни неща и байдън каза че режат глави на бебета но белия дом се извини че никога не са виждали тези кадри

15

Бен Гурион

преди 8 месеца

До Анонимен 15 Израел изграждаше мирно своята държава до 1967ма година, когато беше напраднат ЕДНОВРЕМЕННО от всичките си арабски съседи. Басните и вицовете за "миролюбивите" араби, които "само искат да си живеят" са за неграмотни джихадисти.

14

сашо

преди 8 месеца

Намирисва на нов 11.09.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Милионите палестинци, които умират от глад и мизерия в окупирани територии под блокада ли са убили бременната жена? Хамас ли ще бъдат наказани или обикновените хора, които няма как да избягат от тази касапница?

12

Анонимен

преди 8 месеца

Евреите може и да да вадили араби от къщите през 48, ама поне да им давали шанс. Арабите директно стреляха и избиваха всички неараби през тази война. Сирия, Ливан и Йордания се опразниха от маронити, друзе, язиди и християни, всички избягаха в контролираните от Израел територии, там са и до днес. Защо ли?

11

Бен Гурион

преди 8 месеца

До Анонимен 12 Какви палестинци? Тези, които убиха бременна жена, и я разпориха, за да се убедят, че и нероденото бебе е мъртво ли?

10

Бен Гурион

преди 8 месеца

До Анонимен 4 Не, започва прочистване на Газа от Хамас. Всеки, който се озове на пътя на на бомби или изстрели предназначеи за терористите от Хамас, е отговорност на ООН.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Геноцидът на Израел срещу палестинците продължава. Десетилетия наред тормоз и издевателства ще кулминират в смъртта на милиони, убити с ракети, глад, жажда и болести. Всичко това облечено в реториката как арабите били животни и не обичали синовете си. И американците и англичаните пращат кораби за морална подкрепа на израелците. Срам.

8

Аноним

преди 8 месеца

За пореден път сме свидетели на несправедливоста,сащ великобритавия и ес подкрепят една касапница.Но всичко един ден ще се върне.Всичко това е скалъпено от самото зло Израел

7

Анонимен

преди 8 месеца

Значи, ислямистите нахлуват и избиват, изнасилват наред, цивилни без предупреждение. Израелците казват на цивилните да се преместят, за да отвърнат на ислямистите. Въпросните псевдо хуманитарни организации мълчат като настъпани кори при атентатите, сега се сетили, че много сложно било преместването. А една седмица тези 'цивилни' защо бляха, всъщност танцуваха доволни около трупове и заложници. Преди 50г. тези 2млн бяха едва 120хил., бая джихадисти са направили 'угнетените'. Ай стига